Reklama

Reklama

John (Mark Wahlberg) byl jako malý velmi opuštěný, i proto pronesl to pošetilé přání, aby jeho plyšový vánoční dárek začal mluvit. Stal se zázrak a mluvící medvěd se stal mediální hvězdou a miláčkem davů. Jak roky ubíhaly, chlupatému Tedovi zůstal jediný fanoušek – John. Ti dva si náramně notují v pohledu na život (maximální pohoda), na holky (divošky mají přednost), na práci (jen když není zbytí) a John i díky tomu velkoryse přehlíží, že okolí se na jeho soužití s méďou dívá čím dál rozpačitěji. Sežrat mu to dává především jeho holka Lori (Mila Kunis), která je sice nadmíru tolerantní, ale i u ní platí přísloví o chození se džbánem pro vodu. Takže když se ucho utrhne, dostává John nekompromisní ultimátum. Buď Lori, nebo plyšák. A tak se John ocitá na zásadní životní křižovatce, ze které vede jen jedna cesta. Nebo to tak aspoň vypadá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1 829)

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Nenechte se zmást obrázkem,nejedná se o žádný dětský film o pěkném medvídkovi.Medvídek pěkně udělaný je,ale jedná se o komedii pro dospěle nebo minimálně pro dospívající 15let. Protože méďa nemá zrovna vybraný slovník,fetuje,chlastá a dělá další "věci".Krom medvídka tady máme koukatelnou hlavní dvojici,která si svými sympatiemi určitě získá Vaši pozornost.Shrneme to:50mil.medvídek,příjemní hlavní obsazení,sprosťárny a průměrný děj.Tvůrci mohli "vytlačit" s filmu více. SPROSTÝ PLYŠÁK! ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Aj napriek veľmi podareným scénkam (hlavne žúr s Flash gordonom) ide len o priemernú blbosť, ktorá ťaží z narážok na odkazy 80-tych rokov. ()

gezper 

všechny recenze uživatele

Originální a vtipná jízda se spoustou narážek na americkou popkulturu (hodně z nich je filmových). Nebere si moc servítky a to se mi líbí. Některé vtípky či mini-linie jsou sice už trochu 'za' či 'mimo', ale zbytek (většina) je výborný, trefný. Díky hláškám tolik nevadí ani jinak poměrně přímý, standardní a ohraný průběh, především ta hlavní romantická nutná osa zla. Zkrátka zhulená pohádka s plyšákem pro dospělé, kterou si v klidu užijou i nezhulení jedinci. [70%] ()

RediaX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice něco úplně jiného, ale tohle taky nebylo úplně k zahození. Pár krát jsem se vyloženě smál, až jsem se musel za břicho popadat, ale byly tady taky rádoby vtípky, které nejen, že nebyly vtipné, ale byly až trapné! Asi se na to budu muset podívat ještě jednou a všechno si ujasnit. Prozatím 6/10. ()

Golpex 

všechny recenze uživatele

Komedie? Pro jistotu jsem ještě několik minut po skončení čekal, ale nic, vůbec ani náznaky úsměvu nepřišly. Je to prostě typická (tím rádoby humorem) americká teenagerská komedie (navíc snad jedna z těch horších a to už je co říct). ()

Eldrazi 

všechny recenze uživatele

BOMBA. Luxusní komedie, která určitě pobaví všechny generace. Příběh o zhuleném plyšovém medvědovi je zábavný. Doporučuju. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Za několik scén, kdy jsem se opravdu po dlouhé době zasmál, dávám průměr. Ale to je tak promrhaný film... Jako fanoušek Mark Wahlberga, tohle je další z jeho průměrných filmů. A jak píše Verbal, tolik amerického patosu, se mi chtělo skoroblít; a ten ubohý scénář. ()

mokrasek 

všechny recenze uživatele

"Tati, začíná nějaký film o méďovi" ... zaslechl jsem jednoho dne večer z obýváku, když jsem si zouval boty. Přijít na jiné myšlenky člověk po příchodu z práce prostě potřebuje. Jenže po chvíli sledování výtvoru Seth MacFarlanea jsem nabyl dojmu, že tenhle méďa rozhodně nebude pro dceru pohádkový a pro mě stravitelný. Radoval jsem se předčasně. Holka mazala spát a já šel za ní. Dvě hvězdy z milosti i když mám Marka s Milou docela rád. ()

Bodos 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedená komedie se skvělými vtipy a černým humorem, tak dobrou jsem už dlouho neviděl. Smál jsem se skoro celý film. Akorát se mi vůbec nelíbil Robert a jeho otec :D 90% ()

Nominant 

všechny recenze uživatele

Macík holdujúci alkoholu, drogám a ženám? Hmm, prečo nie. Rád si pozriem uletenenú komédiu, v ktorej nechýbajú hlášky a vtipné scény ( viď - pohovor Teda o miesto predavača v obchode). Preto tento film patrí k mojím TOP komédiám. Zaujímavý nápad + herecké obsadenie na výbornú + hlášky/situácie = 5* ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Rodiče koupí svému osmiletému synovi Johnovi na vánoce plyšového medvěda... Tím začíná příběh o přátelství vskutku "hromovském", přátelství, které nikdo a nic nerozdělí. Neskutečně vtipný snímek, plný nezapomenutelných scének (rvačka mezi Tedem a Johnem, končící televizorem na koulích, scénka, kdy Ted balí pokladní v marketu, mejdan u Teda, dialogy Teda se svým nadřízeným, hovno v bytě atd.atd.). Dialogy a jednotlivé scénky však, ani přes množství přisprostlých výrazů a místy mírně úchylného humoru, nepůsobí nevkusně ani samoúčelně. I když v tomto filmu jde především o humor a zábavu, nelze nezmínit dobré výkony sympaťáka Marka Wahlberga a krásné Mily Kunis, výbornou kameru a velice pěknou hudbu. Moc příjemná zábava. 80%. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Hulící sprostý méďa. Klasika od Setha MacFarlana. Jenže, čekal jsem prostě něco trošku víc, kam se poděly všechny ty brutální hlášky z FamilyGuy na všechno a na všechny, pár jich ve filmu sice bylo, ale nebylo to dost. Jinak méďu si zamozřejmě ihned zamilujete a MacFarlenova ruka je cítit celou dobu, hlavně když dojde na klasický chickenfight s husou a starwars narážky. Film má nádech romatiky a vztahového ponaučení, poměrně velmi povedená zábava, ale na 5 hvězdiček rozhodně nemá. ()

Hejmy 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie, ten medvěd už nemohl být lepší mamrd. Jediný co to všechno pokazilo byl ten přeslazenej konec., jinak bych dal asi 4 hvězdy. ()

petrusqa 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem sofistikovanou zábavu, ale i přesto byl na mě film příliš moc. Nedokážu ani přesně rozkódovat cílovou diváckou skupinu. Hrdinovy je přes třicet a stále se nedokáže chovat zodpovědně a místo toho aby byl v práci se zhuluje se svým mluvícím méďou...jediné co jsem ocenila byl naprosto učebnicově slizkej úchyl v podání Giovanni Ribisiho, i když nechápu umělé vtažení této postavy do filmu, která jen nastavuje plitký děj. ()

mima33 

všechny recenze uživatele

Úprimne, čakala som nejakú rozprávku. A naozaj som bola prekvapená, keď sa film odrazu zvrtol úplne iným smerom a ja som sa pozerala na plyšáka s bongom v ústach. Ale nasmiala som sa poriadne, film si však päť hviezdičiek nezaslúži. Dalo sa z toho vyťažiť aj viac. ()

kishi_SO 

všechny recenze uživatele

roztomily Macik so slovnikom 4. cenovej. Musim priznat, ze som trochu sklamany a prekvapeny, ze trailer bol vtipnejsi a lepsi ako film. Tych paru vtipkov, ktore sa vydarili moje hodnotenie nedokazalo vytiahnut vyssie. Mila Kunis ultra sexy "prcna" a minirolicka Ryana Reynoldsa potesenim. P.S.: najviac som sa narehotal pri scene, ked si Milin sef po jej odchode od srdca ulavil. Boli doby, ked som na ten okamih cakal aj ja. Teraz uz mi je to jedno :D ()

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

Nová česká komedie Kapitán Říp se představuje

05.05.2020

Už tuto neděli 10. května startuje nový český projekt od tvůrců Petra Cífky, Daniela Zemana a Filipa Brouka. Seriál Kapitán Říp bude vyprávět bláznivý příběh comicsového superhrdiny, který drží… (více)

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

Berg, Wahlberg a sága o drogovém králi

02.07.2013

Mark Wahlberg a Peter Berg právě dotočili válečný thriller Lone Survivor o Talibánem obklíčené a zlikvidované jednotce amerických mariňáků, a už si brousí zuby na další skutečný příběh. American… (více)

Reklama

Reklama