Reklama

Reklama

G.I. Joe 2: Odveta

  • USA G.I. Joe: Retaliation (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V demilitarizované zóně mezi Jižní a Severní Koreou hledá jednotka G. I. Joe pod velením kapitána Dukea Housera dezertéra. Najdou ho a dopraví bezpečně do Jižní Koreje. Agenti Kobry Stormshadow a Zartan jsou stále na svobodě a aktivní, a i Commander a Dextro, kteří jsou momentálně ve vězení, přísahali pomstu…  V Pákistánu je po atentátu na prezidenta zmatek. Pákistán je spojencem USA a panuje tam naprostý chaos, na jeho území jsou i jaderné hlavice. Generálové navrhují okamžitou vojenskou akci, prezident povolá G. I. Joe. Ve vrtulníku si procházejí plán – hlavice jsou v montážní hale a nejdou přenášet, musejí se zlikvidovat na místě. Na místě zabijí ochranku a odvezou hlavici na vojenskou základnu USA. Nahlásí prezidentovi a generálům, že mise byla splněna a že plánují cestu zpět. Odpověď je, že plán evakuace je třeba pozměnit, ať zůstanou na místě. Prezident jde do tajného krytu a tam se zjistí, že to není prezident. Skutečný prezident je v krytu držen jako vězeň. Prezidentem je Zartan, jehož podobu změnili nanomiti. Zartan sdělí skutečnému prezidentovi, že i jednotka G. I. Joe bude co nevidět zničena. Chce, aby mu prozradil, ve kterém vězení jsou Komandér a Dextro. Duke a Roadblock na základně tuší, že něco není v pořádku. Vrtulníky, které je mají odvézt, na ně zničehonic zaútočí. Duke zachrání jednoho muže, ale sám je odhozen výbuchem. Zbytek jednotky naskáče do studny. Slyší, jak nahoře někdo mluví. Ponoří se pod hladinu, a tím se zachrání. Prezident mezitím oznamuje národu, že se jednotka G. I. Joe zpronevěřila službě vlasti. Pákistánského prezidenta prý zabil SnakeEyes a jednotka chtěla hlavice pro sebe. Místo ní bude vlasti sloužit jednotka Cobra… (TV Prima)

(více)

Recenze (758)

GaryRoach 

všechny recenze uživatele

Přesný úkaz toho, jak zvorat se dá druhej díl "úspěšného" filmu, krom hlavního Dukea (který umře v první čtvrtce filmu) NIKOHO neuvidíte, hned to mě dosti zarazilo, na pozdější Režisérovu a scénáristovu neznalost armády a vojenské techniky, jsem si zvykl, přecijen jde o film, podle hraček a pod... pro ty lidi, co se 1 díl líbil bude toto hořké zklamání, pro ostatní... zkouknout můžete, ale odcházet s otevřenou pusou nebudete. ()

Aresko123 odpad!

všechny recenze uživatele

Smutne ze sa este tocia taketo filmy "plne klise". Jeden "elity" team na ktory zautocia helikoptery s jedinym cielom "vsetkych zabit". Elitny team za 5 minut zisti ze za vsetkym stoji americky prezident (nikomu sa to nezdalo nejako nepravdepodobne). A tak idu jednoznacne po prezidentovi. Inak jeden z teamu chodi po uliciach normalne v maske a v skafandri a nekimu sa to nezda cudne........ Hrozne debilny film bez stipky napadu a originality. A samozrejme 1 sekundu pred final vybuchom je detonacia vypnuta dream teamom! Juj ake originalne.............. ()

vanadada odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vidět všechny akční scény? ... Stačí se podívat na trajlery... Vono ty trapácký kecy vokolo nejsou důležitý, max. tomu dávaj náznak děje, ale bez toho rádoby náznaku děje se dá obejít, je tak nedůležitý a nevyniknutelný samotnými rádoby slušnými počítačovými efekty. ()

Arkwuill_S 

všechny recenze uživatele

Úplně totálně dokonalá partička vojáků, amerických samozřejmě, kteří odvrátí jakoukoliv hrozbu, opět proti nim stojí jeden blázen, který chce ovládnout svět. Co k tomu ještě říct, když jsem to sledoval, tak jsem se opět neubránil několika desítkám frází "to je ale pí**vina!". Rozseknout vystřelenou kulku z pistole mečem ve dví, nebo skákat po skalách na laně, na několika kilometrovém laně, nebo od boku těžkým kulometem na cca 25 metrů trefit hořící svíčku... opravdu nevím, co k tomu tvůrce filmu vede. Jestli tohle vidí jako dobrou akci nebo co? Asi je to cool. Je to akční film, u něhož je zápletka jasně čitelná, až bezduchá, a ty scény, které jsem jmenoval, tomu skutečně dávají korunu. No co to je za trend dneska, hlava mi to nebere. ()

Edwin44 

všechny recenze uživatele

Zde musím nesouhlasit s většinou commentů. Tak hrozný to teda rozhodně nebylo. Je pravda, že některé postavy mi tam přišly naprosto nevyužité - Willis, Jinx a Snake Eyes, ale jako akční nářezovka mě to náramně pobavilo. Naopak nová postava Rocka aka Roablocka mě tam seděla víc jak Tatum. Co jeho týče, čekal jsem kdy se uprostřed filmu objeví s tím že neumřel, takže to že nechali tak "hvězdnýho" herce na začátku umřít je bod navíc. Některé scény byli opravdu nápadité viz. boj na lanech na skále nebo closed combat Rocka a Fireflye. Po dlouhý době jsem se u nějakýho akčnáku pořádně bavil a to už se mi (bohužel) dlouho nestalo. Zde musím jít proti proudu za 4 * ()

AlesNitram 

všechny recenze uživatele

Po přijatelné jedničce jako oddechovce jsem asi dvojku nepochopil...až mi vadilo na to koukat. Možná proto, že jde úplně o jiný styl vyprávění, efektů a noví herci mě teda nenadchli. ()

Major776 

všechny recenze uživatele

Film není ničím jiným než jen další přehlídkou amerických akčních hrdinů. To by samo o sobě ani tak nevadilo, ALE! ve všech směrech tak nějak nefunguje na sto procent a tak se divák jen těžko nechá vtáhnout do děje. Závěrečná a efektní destrukce příliš filmu nepomůže, ale přidávám za ni hvězdu. ()

pekos 

všechny recenze uživatele

Pokračovania sú zväčša slabším odvarom prvých dielov. Aj tu tvorcovia dokázali, že snahou štúdia je zarobiť za každú cenu, bez ohľadu na filmársky výsledok. Príbeh je ušitý horúcou ihlou a jeho "romantické scény" nie sú zaujímavé, skôr pôsobia neprirodzene. Akcia tu však nechýba a tí, ktorí si obľúbili hrdinov z jednotky, pre nich môže byť aj pokračovanie dobrou zábavou. ()

tein odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je tak hloupej, že v něm nedává smysl snad ani to, že sníh je bílej a krev červená. Mimo tu všude přítomnou nelogičnost je tento film navíc ještě extrémně nudnej a věřím, že může pořádně zabavit tak maximálně žáky prvního stupně základní školy nebo někoho podobné mentality či hodně vysoké hladiny alkohlu v krvi. První díl jsem nějak překousl, druhej jsem s velkou bolestí přetrpěl a třetího se budu vyhýbat jak čert kříže. Blbější akční film z posledních let je snad už jen "Bitevní loď" ()

qwertzkiwi 

všechny recenze uživatele

Pokud tenhle film berete vážně, tak budete trpět. Jediné jak si film vychutnat je buďto totálně vypnout a sledovat jen akční scény, nebo se smát nad doslova blbostma, které jsoou ve filmu zastoupeny v opravdu hojném počtu. Kdyby ten film ubral na vážnosti byla by to výborná parodie, ale bohužel není. ()

HectorHagman 

všechny recenze uživatele

Nudná nuda kde chcípne asi stotisíc vojclů za minutu ale nevyceděj ani kapku krve. Do toho tam kunduje dvacetikilová barbína kterou musí první dávka z M4 položit na znak, divnej tejpek co zasněně čumí a jinak je tam dopočtu, hodnej ninja robot a bílej rákosník (estě větší ninja), a o ftipy se pokoušející Dvejn a děda Brůs. Jo a příběh má kvalitu starýho východoněmeckýho porna (fakt nevim jestli jí vopravil ten komín). ()

Kouba007 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli se Magni Dei sci-fi, Jules Verne, točil v hrobě jako ztracená vzducholoď po shlédnutí Iron Sky, tak po takovém kousku bychom měli apelovat na vládu, aby zakoupila jeho ostatky, nebude třeba dostavby Temelínu...ještě pár takových filmů a vracím se ke klasikům knižní tvorby. V tištěné podobě, když se mi to nebude líbit, po zmuchlání má další použití, ale zhlédnutí takového filmu má jen dávící účinek, tudíž ztrátu veškerých nabytých laskomin a lahodných nápojů za nemalé peníze.... ()

pf09 

všechny recenze uživatele

Slušně vybavená Willisova kuchyň,dobrá himalajská akrobacie na lanech a snad ještě ten malý tančík, který chyběl u Kurska. 50% ()

lebrond 

všechny recenze uživatele

Nejhorší pokračování jaké jsem snad za poslední dobu viděl. První díl G.I.Joe byl celkem slibní, sice šílený, ale poměrně dobrý. Ovšem to co předvedli jako pokračování je hrůza. Prakticky to není pokračování, když kompletně překopete děj a předešlí herci se v pokračování vůbec neobjeví. Neříkám, že film není koukatelný nebo, že je nějakým způsobem špatný, ale s předešlými G.I.Joe to nemá co dělat. I když musím přiznat, že role, kterou hrál B.Willis mě pobavila. Ostřílení staříci na způsob Expendables mají hold svůj šmrnc... ()

fanousek589 

všechny recenze uživatele

oproti prvnímu dílu mi přijde celkem brutlní propad :( každopádně je zde akce nějáké to malé napětí ale lásku zde rozhodně nehledejte ()

Socirel 

všechny recenze uživatele

Trochu méně přeplácané než jednička i když sekvence s lezením po horách byla hodně přetažená za vlasy, ale kvůli Rockovi přidám jednu hvězdičku. ()

Herrydos 

všechny recenze uživatele

Předem říkám že jedničku jsme neviděl a po zhlédnutí dvojky musím říct že to není problém do děje se dá naskočit poměrně jednoduše vše co se událo je divákovi vysvětleno aby zbytečně netápal v postavách a ději a mohl si užít pěknou akci a lehký humor kterého je ve filmu požehnaně. Akce lahodí oku příběh neoplývá originalitou ale ruko na srce kdo by to od tohodle filmu taky čekal že ? Co mi ale trochu vadilo bylo málo prostoru pro Willise protože vždy když byl na scéně byla to ta správná zábava. Viděl jsme obě verze filmu 2D (v kině) 3D (doma na 3DTV) a musím uznat že rozdíl tu opravdu je 3D hodně pomáhá akci a je to větší zábava občas efekty jsou trochu prvoplánové hraničící s lunaparkem ale moc dobře se na to kouká o 3D špičku se nejedná ale i tak je to moc pěkná oddechová 3D podívaná. 5* ()

Související novinky

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

Na sci-fi od Wachowských si počkáme do zimy

06.06.2014

V roce 2012 to byl G. I. Joe 2: Odveta, loni 300: Vzestup říše a letos Jupiter vychází. O co přesně jde? O velké blockbustery, které byly na poslední chvíli odsunuty z nabitého léta. Rockova parta… (více)

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

G.I. Joe bude trilogie. Minimálně.

02.04.2013

Popravdě, je to docela překvapení. Když studio Paramount loni v létě pouhý měsíc před premiérou odsunulo Odvetu o víc jak 8 měsíců, šířily se fámy o katastrofálním filmu a neodvratném průšvihu.… (více)

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

Vládcové vesmíru nanovo, možná s Dolphem?

07.08.2012

Na ten film už si vlastně pamatují jen znalci osmdesátkové tvorby. Jedna z prvních hollywoodských rolí Dolpha Lundgrena byl svalnatý borec s obrovským mečem jménem He-Man. Byl synem krále mystické… (více)

Reklama

Reklama