Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„A je to tady. Tihle poctivci tak rádi nadávají na své postavení ve středním managementu a odsuzují ty, kteří mohou opravdu ve světě něco změnit,“ osvětluje divákům Frank Underwood svůj názor na ty, kteří ho odmítají podporovat. A s tváří pokerového hráče vysvětluje situaci přímo kongressmanovi: „Je potěšitelné, že i v tak pokročilém věku začínáte vykazovat charakter. Promyslete si to. Zakončit takovýmto způsobem politickou kariéru, to vám nepřinese nic než poskvrněnou stránku ve Wikipédii. A zatím se podle zákona (dokud nerozhodne Sněmovna) ujímá prezidentského úřadu Claire Underwoodová. Ale co když se jí to zalíbí? (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na to, jak se do detailu pitvají některé dějové linky je tady skok kupředu pocitově minimálně o 2 epizody. Dokonce jsem si ověřoval, zda jsem nějaký díl mezitím nevynechal. Trochu nepochopitelné, leč pro celkový koncept pětky velmi pochopitelný tah, který určitě nebude ztrácet napínavost. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínají se představovat lákavé linie, řada scén je napínavých a dynamických, skoro vítěz voleb Conway se začíná psychicky hroutit, takže šestý díl páté série si zaslouží plné hodnocení. Scenáristicky je to vypiplané, herecky zas a znovu bezkonkurenční. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda mě sice bavila o něco víc než předchozí díl, Claire Underwood dosáhla svého (alespoň dočasně), ale mně se hlavně líbil vtipný vývoj postavy Willa Conwaye, není nad vyrovnanou psychiku. Na druhou stranu jsem měl dojem, že se důležité záležitosti odložily na později a já jsem se musel dívat na některé nepodstatné scény. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Claire si užívá prezidenství, i když jenom hraný, docela užívat, což začíná Franka patřičně srát, protože se mu sere do všeho, kam může. Will Conway už taky začíná pěkně ztrácet nervíky a Doug bude mít za chvíli zase pěkný problémy s novinářema. No pěkně se to rozjelo, už to není jenom sbírání hlasů celej díl - už se mi to docela omrzelo, když to vidím 5 sérií pořád dokola. :D Hodnocení: 9/10 ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I'm proud of her. She deserves this. Even if it only lasts for a couple of weeks.” Claire dostala šancu odskúšať si na krátky čas aké je to byť prezidentkou a Conway sa začína psychicky dosť rútiť. Frank, na ktorom sa celý seriál zakladá je monentálne mierne v úzadí a miesto bezvýznamnej kefovačky Gallowaya s nejakou sprievodkyňou by som radšej vydával viac jeho... ()

Reklama

Reklama