Reklama

Reklama

VOD (1)

Mike je jedenatřicetiletý muž, který přes den pracuje jako pokrývač, vyrábí originální nábytek, čímž by se chtěl živit naplno, a po nocích se stává vášnivým snem všech dam. Má přezdívku Magic Mike a je hvězdou striptérského klubu Xquisite. Čím víc ho dámy milují, tím víc peněz utratí a tím šťastnější je majitel klubu Dallas. Jednoho dne během obvyklé šichty na střeše potká Mike devatenáctiletého Adama, který se poflakuje od jedné nekvalifikované práce ke druhé, a vezme ho s sebou do klubu. Odhalí v mladíkovi striptérský talent a ujme se ho. Hned první večer, když do klubu nastoupí jako pomocná síla, se však Adam objeví i na pódiu, protože jeden ze striptérů přebral a nemůže vystupovat. A má obrovský úspěch. Adam dostane přezdívku Kid a má náhle spoustu peněz i sexu. Mike začne považovat Adama za svého mladšího bratra a mimo jiné se také pozná s Kidovou sestrou Brooke, do které se na první pohled zamiluje. Brook žije svůj život přesně tak, jak se to všem spořádaným občanům společnosti líbí. Pracuje ve zdravotnictví, vzorně se stará o svůj dům i o svého bratra. A Mike si najednou uvědomí, že se svým životem striptéra není zas tak spokojený, jak si namlouval... (TV Prima)

(více)

Recenze (542)

HappySmile 

všechny recenze uživatele

Co na to říct? Taneční čísla super, pár pěkných zadečků, děj jenom spojuje jednotlivá vystoupení a Matthew McConaughey vypadá jako pěknej slizoun. Asi fakt jenom film pro holky. ()

uterox 

všechny recenze uživatele

Zas tak zábavné to nebylo. Show byla spíše slizská. Ukázka přitom hezká, ale ve filmu trvá pár minut. To byla pořádná show. Dějově se tam nic moc neděje. Postavy vývoj a rozuzlení je nejasné. Lepší by bylo, kdyby postavy byly propracovanější a tím byl film více dějovější a tím i zajímavější. Režíroval to zkrátka: Soderbergh co čekat... ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Tomuhle jsem po traileru vůbec nevěřil. Ani pořádně nevím, proč jsem si film pustil. Naštěstí se konalo velké překvapení. A to originální osobní příběh/romantika. Soderbergh jen a jen těší svým rozsahem výběru témat. Poskytuje opět skvělou kameru a civilní herecké výkony. Jeden z důvodů, proč jsem předem Magic Mika odsoudil byl Tatum. Znova omyl. Poslední dobou mi přijde opravdu sympatický, jak výběrem rolí, tak hlavně svým projevem. A Cody Horn byla nejen krásná, ale i velmi herecky příjemná. -"Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight..." ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přesně jeden z těch filmů,který se dá bez větších problémů odkoukat,líbí se,ale vyloženě nenadchne.Sám Soderbergh má za sebou dozajista výraznější a lepší tituly a byť i tuhle odpočinkovku zvládnul z přehledem těžko se může rovnat třeba Nákaze.Z herců určitě nejvýraznější Matthew McConaughey.Neherci Tatumovi tahle role vyloženě sedla (aby také ne) a jeho stále stejný projev tady vůbec nevadil.Jeho nehereckou roli tak přejmul Alex Pettyfer,který mi tu byl vyloženě nesympatický a rozhodně u mě žádné plusové body nesebral.lepší 3...70% ()

peiton 

všechny recenze uživatele

,,Táto show bude určite vypredaná" stálo na plagáte k spomínanému filmu. A ono ozaj bolo,ale v konečnom dôsledku som aj rada. Po vzhliadnutí na DVD -čku som mala dosť.Film som bola nútená zabaliť.Myslím,že som ho pozerala 3 dni po 40 minutách,nevedela som sa dočkať konca...Bolo to celé povrchné,trápne,kamera príšerná,amatérčina dýchala s každého rohu. Channing Tatum nie je moja šálka kávy. McConaughey v úlohe Dallasa majiteľa striptízového klubu mu vyložene nesvedčala,ale aby sa nepovedalo,kedže som dievča,rada sa pozriem na sexy telá :) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Film určitě zábavný, především pro dámy hodně koukatelné. Já si to tolik neužil ale přesto můžu konstatovat, že Soderbergh natočil slušnou podívanou se skvělýma hercema a parádními výkony. Bohužel víc než tři dát nemůžu jelikož přece jen to neni extrafilm pro mě a určitě se to maximálně dorovnalo filmu "Do naha", kterej má ode mně stejný počet hvězd. Pro ženský paráda, chlapi o nic nepřijdou. 65% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nepochybujem, že ženské publikum tento film ocení oveľa viac, no pre mňa to bol len slabší priemer. Ale to som vlastne aj rád, lebo keby sa vyžívam v pánskom striptíze, tak by asi so mnou nebolo všetko v úplnom poriadku. Po dejovej stránke to však nebolo najhoršie, aj keď pridať trochu viac dramatickosti by vôbec nebolo na škodu. No a správanie mladého Adama mi prišlo dosť odporné, akoby sa zrazu úplne utrhol z reťaze a myslel len na svoje peniaze a potešenie. Zato Mike bol vo väčšine prípadov aspoň férový, aj keď jeho spôsoby tiež neboli zrovna chvályhodné, hoci aj to sa časom pod vplyvom zaľúbenosti začalo meniť. Ale tak OK, aspoň aj títo hviezdni herci ukázali, že dokážu zahrať aj takéto odvážnejšie role. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

I přes to, že mám velice špatný pocit z mého pohledu na polonahý bukvatýry, u nichž se mi spodek zatahuje do ulity, dávám tři hvězdy. Tatum je v mnoha jiných filmech děsnej frajer, film je o začátku jeho kariéry a válí zde (i když chvílemi nesnesitelně slizký) Matthew McConaughey. Jinak... krapet mě zaráží, proč moje žena zbožňuje tento film??? Myslím si, že jsem taky něco extra :) 55% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hlavní název filmu v češtině je Bez kalhot, to nutí si myslet, že jde především o ten striptýz, ale postupem času zjišťujete, že jde hlavně o Mike(Tatuma) a trochu i o Adama(Pettyfer). Jenže ono jde o Mike, Adama, stárnutí, velký plán Dallase, striptýz a vlastně nejde ani o jedno, protože nic pořádně nemá tu dominantní strunu v příběhu a vše končí Let´s dancovským koncem u zamilovaného stolu. .. Nejsilnější stránky filmu tedy nakonec jsou striptýz vystoupení kde Tatum ukazuje svou stále kvalitní taneční formu a McConaugheyovo závěrečné vystoupení za které také smekám. .. P.S.: Zkráceně řečeno, Bez kalhot je takový Let´s dance bez kalhot .... HODNOCENÍ: 65% (3*) ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Magic Mike, hmh, no zas až také magic to nebolo. Akékoľvek dianie mimo pódia je v pozadí, v popredí je show, skôr by som to brala opačne. Možno by to bol iný zážitok, ak by to bola dámska jazda v kine, no mňa samotnú Magic Mike zvlášť nezaujal. Najzaujímavejšie bolo pre mňa zistenie, že Riley Keough (Brooke) je v skutočnosti Elvisova vnučka!!! A tiež som netušila, že Channing Tatum sa niekedy ozaj živil striptízom. 40% ()

Caym 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem všechno, ale že se budu bavit, nebudu muset sledovat dlouhé hollywoodsky sexuální scény ani nechutné vtípky zahrnující veškeré tělesné tekutiny, to ne. Ani ta poslední scéna nebyla trapná! Vtipná americká komedie z prostředí striptérského klubu, perfektní choreografie a sexy vypracovaní chlapi včetně Joa Manganiella? To budu muset jít zapít. (a ano: hodně tomu přidávala i atmosféra v Thermalu, ten řev a pískot byl stejně zábavný jako samotný snímek a jako bonus nám ho uvedl pokladač mikrofonů, co víc si přát!) ()

Aelita 

všechny recenze uživatele

Solidní soft mainstream arthouse. Soderbergh konečně natočil SVŮJ film – asi podruhé za svou kariéru. Prvním byl Sex, lži a video, který lze nazvat americkým autorským filmem v evropském duchu. Poté následovala dlouhá řada filmů "jako" – v tom či onom stylu, s těmi či oněmi uměleckými ambicemi, filmů, v kterých pozadí, stylizace, rozhovory a postavy většinou převládaly nad samotným příběhem. V "Magic Mike" Soderbergh nečekaně ukázal duševnost – sice romantickou a na hranici uvěření a ironické skepse, ale přece jen blízkou tomu, o čem sní normální lidé, to jest ti, kdo ještě neztratili schopnost cítit a žít tradiční lidský život. Po závěrečných titulcích sice přichází jistá pochybnost, zda se hrdina opravdu dokáže rozloučit s pravidelnou dávkou testosteronu a adrenalinu a nesnesitelnou lehkostí bytí, ale nakonec proč ne – čas a láska dokáží i to, co nedokáže vůle či přání. ___ Channing Tatum je nejen výstavní mužský model, ale opravdu se umí pohybovat, tančit, což mu slouží ke cti. A Soderbergh tuto řecko-italskou krásu Diskobola-Davida zachytil pro historii. Skutečně je obraz, fotografie a film zvěčněným okamžikem, zapečetěným časem – Tatum se změní, Magic Mike zůstane. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když film začal svižně,postupně se z toho stala docela nuda.Chtělo to trochu víc příběhu mimo taneční prkna.Takhle jsme snad hodinu koukali na upocený těla,ale příběh se nepohnul ani hovno.Škoda.50%. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Ploché. Mazlavá podívaná s primitivním příběhem, jehož konec je jasný po prvních pěti minutách. Že to o tom není? A o čem teda? Psychologii postav a nitru striptérů? Bitch please, ani hovno. O nahých zadnicích, to možná. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie??? Jako fakt?! Ani náhodou!!! Film se protlouká nekonečně dlouhýma kecama o hovně!!! Musel jsem protrpět padesát (nudných) minut, abych zjistil, že ten děj je o ničem! Vůbec mě to nevzalo a tak jsem to vzdal! Když mě film neosloví, tak je pro mně mrtvej! 0% ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty doby, kdy se na filmy o striptýzu koukali výhradně chlapi! Ale nevadí. To že se na podiu svlíkali chlapi a ne ženský, mi zas tak moc nevadilo. Možná až na moje komplexy z toho, že nevypadám jako... no asi jako všichni. Herecky skvěle zvládnuto. Překvapil mě Matthew McConaughey, který mě potěšil jeho dvěmi posledními filmy (Magic Mike, Lincoln Lawyer). Channing klasika. Stejnej výraz ve tváři celý film, ale všichni mu to žereme, to ne že ne. Jeho taneční kreace byly obdivuhodné. Asi se něco naučil tehdy, o tom není sporu. Zdatně jim sekunduje (nebo nesekunduje?) Alex Pettyfer, kterej konečně vypadá jako chlap a ne jako dítě! Film sám o sobě je dobré zpestření, zvláště když je to podle skutečné události. Někdy až moc dialogů, ale co. Neškodí to tomu. ()

Související novinky

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

Channing Tatum a David Leitch spojí síly

26.11.2022

Zatímco fanoušci, respektive spíš fanynky herce Channinga Tatuma (Loganovi parťáci) netrpělivě vyhlíží očekávaný třetí díl série Magic Mike v češtině známé jako Bez kalhot, server Deadline nyní… (více)

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

Striptérské drama Bez kalhot se dočká trojky

30.11.2021

Třetí snímek ze striptérské série Bez kalhot je oficiálně na cestě. Zprávu potvrdili režisér Steven Soderbergh (Nákaza, Dannyho parťáci) spolu s hlavní hvězdou filmu Channingem Tatumem (21 Jump… (více)

Channing Tatum opět Bez kalhot

Channing Tatum opět Bez kalhot

01.04.2014

O pokračování předloňského hitu Magic Mike (u nás jako Bez kalhot) se spekuluje už řadu měsíců. Sedmimiliónový nezávislák s Channingem Tatumem (Útok na Bílý dům, 21 Jump Street), který velmi volně… (více)

Reklama

Reklama