Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (252)

dee-key 

všechny recenze uživatele

Když pominu ten zprasený začátek a pak pár dalších prasáren během filmu, konstatuji, že je to docela vtipná komedie. Nápad je to dobrý a kromě několik ryze živočišných, tupé masy Američanů bavící vtipy, měl i pár docela úsměvných nápadů. Takže s přihlédnutím k faktu, že Ferrella považuji za totální imbecila jsou tři hvězdy celkem dobré. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšleli jste někdy nad neznámou silou, která dokáže Willu Ferrellovi přisuzovat hlavní role ve filmech, které stejně u diváků propadnou? Myslím že nebudu daleko od pravdy, když prozradím, že Will je jedním z nejhorším komediálních herců posledních asi 20 let. Člověk bez talentu, který vyznává ve skrze trapný, pitomý a uřvaný humor (tady by se trošku nabízela podobnost s naším Petrem Novotným). A přesto se vždy rád kouknu na další Ferrellův pokus, který sice skončí krachem, ale z nějakého zvrhlého důvodu mě bude zajímat i další jeho film. Škoda že ve filmu není obsaženo více humoru, myslím že to nebyl nesplnitelný úkol. Poslední půlhodinka už si jen tak dojíždí. Začátek volební kampaně bavící potenciál rozhodně měl. 55% ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Komediální duo Willa Ferrella a Zacha Galifianakise zapracovalo na zajímavém tématu voleb do kongresu. Jejich výkony jsou více než zajímavé, oba kandidáty zvládli zpracovat na výbornou. Ať už Will v roli podlého a chamtivého Cama, který jde tvrdě za svým a nehledí na okolí. Zachova postava přitroublého Martyho nabývá atraktivity v těch momentech, kdy se v boji o politickou moc umí zatnout a vydržet nebo když si v pravý okamžik dokáže sáhnout na svědomí. Ostatní postavy už spíš tak říkajíc přicmrndávají se svou troškou do mlýna, ale i přesto dokáží občas překvapit. Ale od začátku filmu je jasné, kdo to tady šéfuje. Jenže aby komedie byla vydařenou komedií, tak se u ní musím taky trochu víc bavit. Vtipné okamžiky tohoto snímku bych ale mohla počítat na prstech jedné, přinejlepším maximálně dvou rukou. Pokud si ještě někdo v dnešní době myslí, že čím víc se řekne ve filmu sprostých slov (a nejlépe ještě před hluboce věřící roztomilou zrzavou rodinkou), tak je na velkém omylu. Z daného materiálu se zkrátka dalo vytěžit mnohem víc, nápadů a myšlenek ve filmu zajiskřilo docela dost. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Buď vůle má jak v nebi tak i ve vrtulníku..." tento a ještě pár momentů mě odrovnalo. Škoda že je ve filmu vtipný pouze Will Ferrell. Zach Galifianakis mu zde moc nestačí. Hraje si to svoje, pořád to svoje a ani při střídání motivací nevypadá jinak. To Ferrell je ujetý, zábavný a když na to přijde, tak i soucitný. Mít Ferrell jiného oponenta, mohlo to být asi ještě lepší. ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Dej filmu sa odohráva v americkom štáte Severná Karolína, kde sa narodil aj Zach Galifianakis (Marty Huggins), a kde bol jeho strýko Jesse Helms v sedemdesiatych rokoch kongresmanom. (Darkage)
  • Labradory a retrievery sú vo filme predstavené ako typické americké psy, avšak labradory pochádzajú z Kanady a retrievery zase z Veľkej Británie. (vander19)
  • Předlohou k filmu bylo dílo Shawna Harwella "Eastbound and Down". (chelseaman22)

Reklama

Reklama