Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2
USA, 2012, 85 min

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (253)

xstar 

všechny recenze uživatele

Taká stupidita v širšom zmysle slova. Will Ferrell a Zach Galifianakis pre mňa super kombinácia. Obaja sú králi bláznivých komédii. Námet filmu by mohol byť lepši, ale aj tak to stálo za to. Galifianakis predsvedči syna Farrella, že jeho tatko ho zanedbáva a on z toho urobí reklamu. Farrell mu to vráti tak, že mu opicha manželku. Vravel som si, že keď to tak dopadne film pôjde dolu vodou. No, žiaľ mýlil som sa. Film sa po tejto scéne ešte zlepšil. ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně koukatelná americká komedie. Kromě toho, že je to hlavně díky Galifianakysovi děsná hlína, tak to i když zlehčeně ukazuje reálnou situaci americké respektive celosvětové politiky, až na ten patosojidní happyend samozřejmě. Takhle to ve skutečnosti bohužel nechodí. Tady je jasně vidět, jaké jsou politici loutky v rukou korporací, a přesto, že tam třeba jdete v čistým srdcem, buď vás zlomí jako Reagana, diskreditují jako Clintona nebo dopadnete jako JFK. Apropo všimli jste si jak za ty 4 roky přibylo Husajnovi Obamovi šedivých vlasů a vrásek? Asi to nebude tak lehké být na pyramidě hned pod velkým okem! ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

ferrellovka s nedostatocnym mnozstvom klasickeho man child humoru ale zato sa o dost viac sa hra na bushovsku (SNL approved) strunu. galifianakis ujde ale nic prevratneho od neho necakajte... napriek svojej relativnej kratkosti to nema dostatok vtipov aby sa do zaradilo k ferrellovym najlepsim filmom... ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

S čestnou výjimkou snímku Horší už to nebude, kdy netuším, zda bylo něco s Willem, nebo se mnou, protože jsem byl jeho kouskem okouzlený, mě Ferrellova tvorba míjí vzdáleností kosmických let a Volte mě! do jeho snaživě upocené a trapností zavánějící produkce dokonale zapadá. Ne, že by tenhle kousek neměl pár světlejších momentů, ale je to zkrátka příliš hrubozrnné a laciné. Dávám přednost chytřejšímu a rafinovanějšímu humoru. Celkový dojem: 25 %. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Na tento snímek by se měli všichni lidé podívat zrovna v tomto období nebo o trochu dříve. Je to opravdu realistické až na pár scén, které zajišťují dostatek zábavy - i když možná velký nadbytek, jelikož jsem se bavila opravdu každou chvilku. Will i Zach jsou vybráni opravdu skvěle, je zde vidět velký kontrast charakteru i vzhledu, nic méně jde to k sobě. Celá atmosféra je výborná stejně jako příběh a zápletky. Konec je klasický americký happy end, ale vůbec to neubírá na kvalitě. Tady je to celkem dost podhodnocené. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Zaparkované auto pred domom Martyho Hugginsa (Zach Galifianakis) má poznávaciu značku GEN-0101, čo je odkaz na prvý verš v Biblii: „Na počiatku stvoril Boh nebo a zem". (Darkage)
  • Dej filmu sa odohráva v americkom štáte Severná Karolína, kde sa narodil aj Zach Galifianakis (Marty Huggins), a kde bol jeho strýko Jesse Helms v sedemdesiatych rokoch kongresmanom. (Darkage)

Reklama

Reklama