Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality súťaž, v ktorej 10 súťažiacich bojuje o postavu v seriáli Glee (2009–2015). (dwdb)

Diskuze

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Wow!! I love Nellie! Její last chance performance v díle Fearlessness bylo neskutečné.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

No tak jsem viděl nultý díl a bude to zase velmi silná podívaná, někteří účastníci jsou neskutečně zajímaví a už mám své favority...

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Wow! Právě jsem se dodíval na celou první sezónu a musím říct, že mnohdy to pro mě bylo víc emotivní než samotné Glee. Nejvíc mě dojímalo, jak Zack prožíval některá last chance performance, fakt ty děcka miloval a vůbec poslední díl byl neuvěřitelný, navíc jsem byl překvapen, protože po prvním dílu Glee s03 jsem si myslel, že vím kdo to vyhrál a tak se jen podívám jak, ale vše bylo jinak a to k mé absolutní spokojenosti.
Byl to skvělý zážitek sledovat tuto soutěž. Doporučuji.

fixaman

fixaman (hodnocení, recenze)

Lindsay nemůžu vystát.. Doufám, že to nevyhraje.. Osobně bych to nejvíc přál Hannah nebo Marisse SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER ale bohužel už jsou obě venku :-( Teď už je mi to skoro jedno kdo to vyhraje..

Brygmi

Brygmi (hodnocení, recenze)

Ha, tak už uniklo kdo to vyhraje. A je to přesně ta postava, kterou jsem si myslela! Uvidíme, zatím jsem z toho tak nějak na vážkách.

OlieM

OlieM (hodnocení, recenze)

Tak tady je už toho klišé na mne příliš.
Co se soutěžících týče, nejvíc fandím Cameronovi, Marisse, Elli a Emily. McKinley, Hannah a Damian taky nejsou špatní. Ostatní více méně nesnáším.

Reklama

Reklama