Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Uáááá!" Švih! ,,To sem se naučil v Angole....to je na dlouhý povídání." Zábavná zombie komedie, která se občas zapomene, ukáže obrazy neštěstí a utrpení, ale pak to divákovi opět osolí. Hrstička zoufalců bojuje o přežití. Ba co víc, založí si podnik na zabíjení příbuzných a přátel všech, kdo zavolají. Taková čistící rota. Kromě hlavní dějové linky je dobré sledovat i druhý a třetí plán. Zatímco probíhá nějaká akce v popředí, v pozadí se děje leccos vtipného či masakrálního. Nebo si jen hlavní postavy povídají o životě, zatímco za nimi se odvíjí akce...nenápadně...jen tak bokem. Pěkné jsou i různé odkazy, např. žralok mezi zombie pod vodou připomene Zombie 2, akorát zde je neuvěřitelně rychlý. Likvidace zombie je vtipná i brutální - krev stříká proudem až na kameru. Trochu mi jen vadil Lazaro (J.Molina), jelikož vypadal jako Okamura, a tak jsem čekal, že bude zmasakrován.... Na konci ale potěšily vtipné titulky za doprovodu Sex Pistols! Pěkné. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kubánská zombiekomedie... to zní dost šíleně, ne? A taky to šílené je. Originální a hodně svérázná kombinace suchého humoru, politických narážek a ožívajících mrtvol... vlastně disidentů a agentů imperialismu. Protože kdo jiný než všehoschopné USA by mohl proti ostrovu svobody tuhle hnusnou zombieagresi rozpoutat. Ale Juan a jeho parta zombiebusterů se nebojí přesily a pustí se do boje. Juan v nátělníku a s pádlem jako maorskou taiahou je docela k sežrání. A i když mé počáteční nadšení časem trochu povadlo a zrozpačitělo, protože povadla a zrozpačitěla i scénáristova fantazie, určitě mě tahle absurdní taškařice bavila víc, než třeba nový Tarantino. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Tak toto nemalo chybu. Zombícky horror je skôr paródiou na žáner, dôležitejšia je sociálno-politická rovina. Sme totiž v socialistickej Havane a hlášky, že za všetko zlé ( zombíci v uliciach ) môžu americkí imperialisti a kubánskí disidenti sú skvelé. Španielska koprodukcia zabezpečila túto odvahu a bol to výborný nápad. Týmto vznikla neobyčajne originálna jazda so všadeprítomnou nadsádzkou, plná kritiky režimu a poodtínaných hláv nepríjemných zombíkov. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Zombie apokalypsa po kubánsku, aneb disidenti útočí! Jako komedie to na mě fungovalo tak půl na půl, některé vtípky byly super, jiné méně, ale když vezmu v potaz autentické prostředí špinavé Havany, samotné zombíky (mraky zombíků), vůbec ne špatnou akci a pár skutečně zajímavých nápadů, musím uznat, že jsem se opravdu výborně bavila. A tu skupinku flákačů a zkrachovalých existencí jsem si taky docela oblíbila. Za mě dobrý. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO NĚCO JAKO BRANNÉ CVIČENÍ, ALE TENTOKRÁT PROTI NÁM NESTOJÍ AMÍCI, ALE SKUTEČNÍ NEPŘÁTELÉ, KTEŘÍ ŽIJÍ KOLEM NÁS. POKUD JE NÁM ZNÁMO, NEDAJÍ SE ZASTAVIT. MAJÍ HLAD, ALE NESPOKOJÍ SE S KOČKAMA....“ /// Vodlehčená zombárna, kde vtipný maj bejt trapáci co v ní hrajou, socialistická Kuba či snad honění péra na střeše? Mládenci bacha! – já su kurevsky rozmazlenej!! Protože u takovejhle píčovin očekávám hlavně zábavu, úvodní půlhoďka mě moc nenadchla. Naštěstí pak to leze nahoru. Tohle není Amerika, takže žádný brokovnice, kulomety…., ale pádla, prak, harpuna… - tož Kuba no. Ucházející chorea v akci (bavme se o vtipu a ne efektech) celkem bavěj (ti dva se mi zdaj dokonce i menší trapáci) a nadrženější publikum nenechá v klidu Andrea Duro. Třeba jim pak ani nebude vadit, že na efektech se šetřilo (vídíte, že mě jen tak nějaká bába nevojebe – já si toho všiml!). Ale co, rozpoznat to dobré od špatnýho bejvá v komunistický zemi vždycky těžký. Stejně jako vohodnotit tuhle kravinu. 2a½! - dám 2*, páč jak jsem říkal, su rozmazlenej Chilleramou (a klidně zmíním i Detention). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Ještě jsem nikoho neviděl na Kubě podnikat. 2.) Revoluce nebo smrt – v tomhle ještě nemám jasno. 3.) Thx za titule ,,MEVRT“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno