Reklama

Reklama

The Human Centipede III (Final Sequence)

  • Austrálie The Human Centipede III (Final Sequence) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

William Boss (Dieter Laser), šialený dozorca z väzenia uprostred americkej pustatiny, natoľko podľahne "kúzlu" dvojitého pokračovania zvráteného snímku Human Centipede, až nadobúda presvedčenie, že jediný spôsob, ako dospieť k náprave trestancov a ušetreniu na výdavkoch v prevádzke, je prekonanie počtu "uchádzačov" prvotného výtvoru režiséra Toma Sixa. Z koľkých "dobrovoľníkov" sa bude skladať ľudská stonožka tentoraz? (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Doufám, že opravdu poslední. První dvě Stonožky jsou výborné a já si je s gustem užil. Trojka je ovšem propad do hlubin. Horor? Ani na okamžik. První polovina s uřvaným D.Laserem (jak báječně hrál v jedničce!) je trapné céčko, druhá polovina, nebo spíše poslední čtvrtina s uřvaným Laserem je komedie. Jednu hvězdu si zaslouží pár světlých momentů - kastrace, operace, příprava materiálu na housenku a několik krvavých výstřelů. To je fakt málo! Přitom vězeňská stonožka vypadala jako zajímavý nápad, kam až lze dojít. Kdyby Laser neječel a nedělal kašpara, nýbrž vystupoval chladně a mrazivě, pak bych hodnocení rozhodně zvednul. A Roberts se slizkým úsměvem, co proplouvá filmem, výsledek též moc nevylepšil. Místo kontroverzní akce se divák dočká jen vodopádu vulgarismů....fakt škoda. ()

srbak 

všechny recenze uživatele

Ono, od Toma Sixa som čakal už asi fakt všetko, ale že sa začne vysmievať sám sebe a svojím predošlým dielom tak to snáď nikto neodhadoval. Nie je to už horor, ale taká fekál-nezávislá-hovno-sračko komédia s pritepleným humorom, ktorý mňa osobne celkom pobavil. Bohužiaľ kvalitami sa s prehľadom jedná o najslabší zo všetkých troch dielov. Už len čakám s čím pre svojich verných fanúšikov príde Mr. Six nabudúce. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

O tom, že Tomáši Šestkovi zaručeně kape na karbit, není nutno polemizovat a jeho dosavadní „patotvorba“ je toho nesporným důkazem, ale také požehnáním a viagrou pro všechny zvrácené perverty, kterým jako mávnutím kouzelného klystýru nepochybně dokáže proměnit toho obvyklého Spončboba v kalhotách v sepiovou kost. U prvních dvou dílů jeho chirurgického strkání nosů do prdelí duševně vyvážený divák sice nehonil, nicméně byly natolik hnusné, vykolejené a bizarní, že alespoň způsobovaly pocit dokonalého odporu asi jako Den otevřených trakčníků v léčebně pacientů po kolonostomii. Tomík nám však ze všeho toho úspěchu u psychopatologického publika náležitě zpychnul a místo další várky narušené invazivní chirurgie nechal skoro celé třetí pokračování svého úchyla aspirovat na cenu NekroThálie za ultimativně bezcharakterní neherectví. Výsledkem je směs řídkých, krvavých hoven a prohleněných zvratků natolik trapných a debilních, až si s ní obvyklý anál s měsíc mrtvým, vykuchaným drobným hospodářským zvířectvem nahrazují jen ti nejzoufalejší Smaženicové, kdovíproč stále unikající ústavní léčbě. Zase pak ale nemohou jako obvykle před spolupacienty hustě frajeřit, že se zrovna včera vycákali na kozy. Toto je první počin z celé série, který opravdu neváhám Tomíkovi adekvátně ohodnotit, a tak ukazováčkem, který jsem měl ještě před chvíli zastrčený v prdeli, vyšťárám trochu bordelu z ucha, setřu vnitřní stěnu deset let nečištěného dřezového sifonu, naklikám tu po Birdmanovi druhý nejhnusnější odpad, co jsem kdy udělil, vyhodím myš a jedeme dál. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Dlho sme čakali na zavŕšenie trilógie a možno až tak dlho, že naše očakávania predčili realitu. Trojka stonožky už nejde v nechutných explo šľapajách svojich dvoch starších sestier. Skôr ako to už viacerí spomenuli si robí srandu sama zo seba, a zrejme aj z divákov. Dieter Laser je vynikajúci a ťahá celý film ako sa len dá. Nebiť jeho, neviem neviem aký dôvod by som mal pozerať sa na film viac ako 20 minúť. Sám to však nezachráni. Na to podstatné, teda samotnú ľudskú stonožku čakáme takmer až do záveru filmu. Aj keď tu bolo zopár poriadne nechutných scén aj mimo toho, na viac ako 3* to nestačí. Môžme však byť aspoň radi, že zakončenie trilógie nie je úplna blamáž ako sa to už viackrát v minulosti stalo. 65 %!! ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když první film čerpal z originality bylo to celkem zajímavý, druhý ujížděl na perverznosti a ten třetí si z toho evidentně dělá prdel! Protože, tady se sešli všichni, jak herci, tak rejža a pořádně si zaobcovali s vězni v jedné veliké stonožce, kde i svůj úd dal do placu Eric Roberts. Tome Tome, to si to dopracoval a to jsem věřil, že trojka mě rozseká ze všech nejvíc! Final Sequence se tedy nekoná, škoda... 30% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (15)

  • Před natáčením filmu režisér Tom Six prohlásil, že vedle tohoto pokračování bude druhý díl vypadat jako „disneyovka“. (Ruuzha)
  • Ve scéně, kde jsou vězni nuceni sledovat první dva filmy, vykřikují skutečné recenze na první a druhý film. (LUKICKK)
  • Film bol zakázaný v Nemecku, Írsku, Malajzii a vo Filipínach. (Ffcvc)

Reklama

Reklama