Reklama

Reklama

Komedie sleduje šest kamarádů, jejichž divoký večírek se promění v boj o život. Za podivných okolností je Los Angeles devastováno apokalypsou, před kterou se skupinka snaží ukrýt v domě jednoho z nich. Zásoby jídla a pití ubývají, dostavuje se ponorková nemoc a pánové jsou nuceni své útočiště opustit. Přežije v ničivé atmosféře jejich přátelství a hlavně přežijí oni sami? V bláznivé komedii hrají všichni herci sami sebe. (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (960)

HAL 

všechny recenze uživatele

Takový ten pošahaný film který vymyslíte s partou kámošů na párty v baráku když jste totálně ožralí a sjetí, a rovnou ho tam i natočíte na půjčenou kameru. Až na to že tady je za tu partu kámošů komediální špička současného Hollywoodu, místo papundeklových kulis mají velmi kvalitní CGI triky, a do cameo rolí obsadili úplně všechny co na kopci nad Los Angeles kolem nich bydlí. Je to něco jako Movie 43, ale s tím že není až tak perverzní, bere se o dost vážněji, a trochu víc připomíná normální film . Pro znalce ostatních filmů zde hrajících herců je to totální nerd-fest. 8/10 ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Tohle mně vyrazilo dech. O filmu jsem delší dobu věděl, ale netušil jsem, že se to týhle bandě komiků tak povedlo. Herce už dobře znám a někdy je i pozorně sleduju, a tak jsem si maximálně užíval to, jak hrají sami sebe, jen svoji přehnanou verzi, často až jakousi karikaturu (např. o Michealu Cerovi se vypráví, že dokáže být nepříjemný a nafoukaný, takže tady je to slušnej zmrd, co fouká po lidech koks a plácá Rihannu po zadku - která mu za to hnedka jednu napálí zpátky). Humor je tu samozřejmě pořádně ujetý a přisprostlý, na tom si přeci jen tihle komici zakládají. Jen tady to teda rozjedou na max a humor je tu často pořádně černý. Thle je vlastně hororová komedie. Ve filmu dokáže vládnout pěkně nepříjemná atmosféra, a často se tam dějí dost znepokojivé věci, i když se ti pošuci snaží na apokalypsu nemyslet a občas si ji i pěkně užít (hlavně díky chlastům a drogám). Hororové komedie nejsou nic nového, ale tenhle kousek na mě působil fakt originálně. Je maximálně puberťácký, zároveň hororově znepokojivý a má svůj styl. A příběh je skvělý. Je dobře promyšlený a dokonce tu vidíme i nějaký ten vývoj postav. Super. (9/10) ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Snad totálně celá banda trapných slizáků ze všech těch koprofilních "komedií", kterými posledních pár let zaoceánské produkce celosvětově oblažují všechny ty hihňající se dementy, co se plácají do kolen, když vidí někoho srát, blít nebo rozmazávat ejakulát po zdech hajzlů, se sešla v 63+1 Džejmse Franka, aby si jakože dělali děsně "kůl lekraci" sami ze sebe. A k mému "velkému překvapení" z toho vznikla koprofilní "komedie", kde se sere, blije a rozmazávají ejakuláty. Jo, málem bych zapomněl, ještě se hoššy sem tam o sebe otírají čurákama. No k PO-PU-KÁ-NÍ! Asi až na zhruba přesně dva plaché úsměvy z kameo rolí mnou zmítal pocit trapnosti, studu a retardované nudy, přičemž jsem měl neodolatelné nutkání táhle prdět, házet po televizi hovna a kreslit si po čele kosočtverce z čerstvého spermatu. Ale nakonec jsem to neudělal, protože se mnou v místnosti nebyl nikdo s Íkvé pod padesát, krutodrsně zhulený pětilebkovým afgánským čajem od Vietnamců, kdo by se tomu třeskutě smál, až by si slintal na bradu. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ujetost na ntou, párty film, jak má být a rozhodně nejšílenější komedie léta... pokud člověk nemá nic proti Hollywoodu, Rogenovi a úchylnostem všeho druhu, pak je tohle ideální řešení jak se správně odreagovat - ostatní to bohužel bude míjet. PS. Channing Tat-yum zahrál jedno z nejlepších cameí ever. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Freaks forever, man... No, nevím. Parta, která se kdysi sešla pod taktovkou Paula Feiga a Judda Apatowa na natáčení kultovního seriálu Freaks and Geeks v posledních letech chrlí jednu politicky nekorektní řachandu za druhou, ať už je zrovna Zbouchnutá, Superzlá, dává (či dostává) Kopačky, hulí Travičku zelenou, zachraňují princezny jako Princ a pruďas či nejnověji zažívá konec světa z pohodlí vlastního bejváku v Apokalypse v Hollywoodu. Faktem je, že přestože jde o docela vtipný film (s několika hodně přísnými momenty - viz. Michael Cerra na koksu), začíná tady silně fungovat princip zmenšující se návratnosti (diminishing return) - pokud jste viděli pár z výše uvedených filmů (je jich samozřejmě ještě daleko víc), budete mít možná tu a tam nepříjemný pocit deja vu a dojem, že platíte za něco, co už jste viděli. Takže tak. Mě osobně nezbývá než doufat, že si tahle nesporně talentovaná banda dá nějaký delší inspirativní trip v poušti a přijde příště s něčím novějším. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (29)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

Franco, Rogen a hollywoodské legendy

27.10.2014

James Franco a Seth Rogen se po Travičce zelené, Apokalypse v Hollywoodu a The Interview vrhli na další společný projekt. Jejich novinka nese název Zeroville a jde o adaptaci stejnojmenného románu od… (více)

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama