Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chvíľami som mal pocit, že sledujem romantickú, dramatickú, presladenú, rodinnú fantazmagóriu pre puberťákov či ďalšiu časť Harryho Pottera, no vzápätí tam režisér nabehol s nejakou komediálnou vulgárnou / erotickou scénkou či dialógmi, ktoré by mladiství do 15 rokov asi vidieť nemuseli. A asi je to to jediné, čím ma film upútal - dokázal rozosmiať. Štýlovo nakrútený mix všetkých možných žánrov. Akurát na ten môj najobľúbenejší sa akosi pozabudlo. Záver celkom efektný na pohľad a aspoň niečo to tam po necelých 2 hodinách začalo ten sľubovaný horor pripomínať, ale čakal som niečo úplne iné. Takéto smiešne báchorky totiž na mňa neplatia. Chladný priemer tomu dám, ináč sklamanie na celej čiare. Knižnú predlohu som samozrejme nečítal a šiel som do toho s hororovým očakávaním pod menom slávneho režiséra, takže asi sa to aj dalo čakať. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Po čase a zamyslení zvyšujem hodnotenie filmu na maximum. Toto je jeden z tých filmov, ktorý síce nemusí byť dokonalý, ale vyskúšať by ste ho mali aj tak. Lebo je to vlastne príbeh starý ako ľudstvo, ale je príjemne ho vidieť v príťažlivom balení. Rozhodne to nesledujte ak túžite po horore. Do kategórie hororov by sa tento film zapisovať nemal. Lebo to horor nie je. Je to taký filmový mix drámy, romantiky a fantasy. Tam niekde by to malo spadať. Daniel Radcliffe ako vždy bezchybný a príjemne snímok ťahá. Rohy sú film, v ktorom romantické scény sú romantické a desivé scény sú desivé. Všetko funguje, dokonca aj to, že sa hlavný hrdina promenáduje mestom s rohmi. Záver bol skutočne ostrý a brutálny. Po druhom zhliadnutí ešte väčší zážitok. ()

Reklama

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Město plný úchyláků v čele s krásnou zrzečkou a upířím Harry Potterem (měl by navštívit moji revmatoložku, ta by mu naordinovala sluníčko a tablety s vitamínem D). Autor téhle perly by též měl navštívit lékaře, buď aby šel na odvykačku, nebo k psychologovi :D Ale to já bych asi měla taky, protože mě tenhle bizár neskutečně bavil a občas bych schopnost rohů mile ráda uvítala. Film má další velké plus, protože mi pravděpodobně vyléčil moji fobii z hadů (při pohledu na ně jsem se neschovávala do skříně) a kdyby na konci Daniel začal chrlit oheň, tak jdu snad i do plných :D ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ha ha, bylo to bizarní, ale fajn, že Aja tentokrát natočil něco trochu jinýho, než svoje obvyklé romantické filmy plné něhy a pohody. Daniel Radcliffe mě tentokrát přesvědčil, že hrát umí a očividně se na týhle roli zgustnul. Výborná scéna s hady a vidlema za zvuků "If I had a heart," nedobrovolný zpovědi "vystavených" lidí dost pobavily, konec byl taktéž zábavně přestřelenej. Joe Hill hodlá kráčet v taťkových šlépějích, a to je dobře. Líbil se mi Joe Anderson jako fetka bratr. Film má takovou zvláštní atmosféru, kde se pojí motiv lásky z dětství, hororu, rodinného dramatu a černé komedie, překvapivě z toho ale vyšlo zábavný a koukatelný dílo. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné. Radcliffe má Kariéru jistou, zde své herecké kvality jen potvrzuje. Je to vtipné, zábavné, originální a velmi chytré. Konec je velmi efektní, perfektní ustřelená palice a dech beroucí scéna s hady, která je pro mě už teď kultovní. Mohlo to být kratší, ale přesto jsem se bavil slušně. 75% ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Joe Hill, který napsal román, na kterém je film založen, ocenil Radcliffův herecký výkon a označil jej za „otřesné, zranitelné, emocionálně nahé představení, které není jako cokoli, co kdy předtím na obrazovce udělal.“ (Worry77)
  • Ve 46. minutě ve filmu zazní píseň „Personal Jesus“ od Marilyna Mansona, kterou původně nazpívali britští Depeche Mode. (Trajektt)
  • Vo filme odznie aj známa titulná pieseň seriálu Vikingovia (od r. 2013) -  "If I Had a Heart" od Fever Raya. (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama