Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (607)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi slušné. Radcliffe má Kariéru jistou, zde své herecké kvality jen potvrzuje. Je to vtipné, zábavné, originální a velmi chytré. Konec je velmi efektní, perfektní ustřelená palice a dech beroucí scéna s hady, která je pro mě už teď kultovní. Mohlo to být kratší, ale přesto jsem se bavil slušně. 75% ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Okej tenhle film jsem hodně dlouho odkládal a pořád marně doufal, že ho nějaká produkční společnost ohlásí u nás do kina, jenže, bohužel to se nestalo a to je kurevská škoda, alespoň pro mě, protože tenhle film mi sedl jako už dlouho nic a to navzdory mnohým chybám, za které bych jinde posílal scénář a předlohu minimálně do sedmi pekel, děj je totiž příšerně předvídatelný a hlavní postavy nalajnované podle těch největších klišé (obzvlášť u flasbacků z let dětských), navíc střípky děje minulosti moli být víc střípkovité a ponechat větší váhu na dění v současnosti, které tak působí trochu odflákle. Ale co sakra na tom, když jsem se bavil u atmosferické fantasy s příměsí absurdity a černého humoru?! Osvěžující mix brakové detektivky s fantasy se super vygradovaným (a příjemně mystery) závěrem, předvídatelnosti navzdory. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

I když měly koule, je fajn, že Aja se vysral na remaky, a konečně se vrhl na ambicioznější látku. Talentu má na rozdávání, takže proč ho nevyužít i trochu jinak, než jen zatínáním krumpáčů do lebek nebo zvracením penisů ve 3D. A tak se náš francouzský řezník snad vůbec poprvé věnuje hlavně příběhu, lepšímu vedení herců a líbivé vizuální stránce: zejména pak krásným lesním exteriérům, vymazlené kameře a chytlavému soundtracku. Někteří diváci samozřejmě budou remcat nad absencí gore scén (jedna rozstřelená makovice by tu však byla) a odklonu od hororu k barevné fantasy detektivce, krajní fandové Alexe však pochopí a třeba ocení. (80%) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neškodná detektívka pre celú rodinu, ktorá by si dozaista našla teplé miestečko v podvečernom TV programe, medzi niekoľkými opozeranými seriálmi. Aj keď je na to ale asi až príliš pekne natočená – čo je jej jediné pozitívum... Synáčik Stephena Kinga po tatovi síce zdedil trochu talentu i štýlu (spoločné témy malomesta, priateľstva, coming-of-age dobrodružstva či striedanie dejových línií súčasnosti a minulosti), no nie som si istý, či má jeho látka dostatok potenciálu na kvalitný a plnohodnotný film. Rozťahaný mystery príbeh, ktorý strieda obstojné, klišovité a až nechutne sladké scénky, pričom sa pomaly vlečie k patetickému a trápne predvídateľnému rozuzleniu. Alexandre Aja - s takýmto filmom si sa za(dr)bával posledné roky? Tak si túto kids & teens kravinu so zápletkou z Bravo Girl niekam strč! Btw. horor môže byť z výčtu žánrov pokojne vyškrtnutý a namiesto neho tam byť rozprávka. Som znechutený z toho, že najväčšie filmové sklamanie tohto roka mi pripravil práve môj najobľúbenejší režisér. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádny tvorčí úlet, s ľahkosťou kombinujúci ťažko skombinovateľné žánrové polohy, robiac si pri tom ešte srandu z ich svätých klišé (rada kňaza, gay cops). Aja nie je iba výborný hororový režisér. Aja ja milovník dramatických príbehov aj s romantickým rozmerom a vie parádne žonglovať s obľúbenými pokleslými žánrami. A toto je jeho sviežo originálny a ťažko napodobiteľný mokrý sen, v ktorom sa mimochodom s nadšením nájde tiež Stephen King. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Heather Graham, ktorá si opäť zopakuje svoju úlohu servírky v reštaurácii v drevorubačskom meste, kde bolo záhadne zavraždené mladé dievča, je jednoznačne odkaz na jej rolu v seriáli Twin Peaks (od r. 1990). (Arsenal83)
  • Na konci filmu, když Lee (Max Minghella) střílí z brokovnice, tak vypálí dvě rány, aniž by zbraň mezitím nabil, což je u pumpovací brokovnice po každém výstřelu nezbytné. (imagoo)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama