Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 1
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Recenze (253)

Skarface 

všechny recenze uživatele

No ty vole to je moc tohle. Celkem fajn herecké obsazení za které dávám hvězdu a k tomu pár ale fakt jen pár vtipných částí . Jinak absolutní sračka o které je lepší se ani nerozepisovat ()

rounen 

všechny recenze uživatele

Talentovaná Kubařka, moc hezká holka, velice roztomilé očka a úsměv... film dominuje dobrými hereckými výkony a textem, jinak nic moc... ()

Snake.Charmer 

všechny recenze uživatele

Proč tak smířlivé hodnocení? Asi jsem viděl poslední dobou až moc kousků ze dna české žumpy a tak ode mě dostane body k dobru i tak průměrný snímek, jako je tento. Ve filmu se za celou dobu nic zásadního nestane, jsou to spíš takové krátké epizodky ze života dnešní mládeže. Za břicho se taky popadat nebudete, je to spíš takováta "mild" komedie, u které se tak maximálně párkrát pousmějete. Na druhou stranu mě film nijak neurážel a při sledování mi nebylo trapně. Přidávám plus za casting a poměrně dobré herecké výkony. ()

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Název by mne měl varovat, ale kvůli Verči a Špalkajdě jsem tomu dal šanci. Ejhle, koukám, že jsem to už viděl – těžko by v mém případě šlo o déjà vu. Mám rád filmy popisující problémy se vztahy sotva vypučelých poupat a novopečených drsoňů. Drtivá většina to bere smrtelně vážně, než všem docvakne, že vším míchají pudy a rozum to jen komplikuje... Škoda, že to jeden neví dříve, ale o čem by se psalo a točilo, že ano. Báječný byl i druhý plán – hledání chybějící mamči. Nečučel jsem NATO zbůhdarma – obě mé favoritky mne potěšily a smekám před jejich výkony. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Před samotným zhlédnutím jsem ze všech stran slyšel „tam je všechno - takhle dneska žijí mladí - Sodoma Gomora - sex, drogy, rock and roll“. Houby s octem, komediální drama podle bestselleru Johany Rubínové je spíš než nemilosrdnou sondou do života současných náctiletých, lehce ironickou glosou, do jakéhokoliv životního údobí aplikovatelných eskapád, točících se kolem sedmnáctileté „teenagerky“, stejně starých souputníků a její rodiny. ()

krabatt76 

všechny recenze uživatele

Před usnutím přibližně v polovině tohoto filmu mi nezabránila ani plechovka RedBullu, ani osobní šarm a neodolatelný úsměv Veroniky Kubařové. Támhe se holky spařily, támhle se s někým vyspaly, támhle se pobl..ly..Trochu málo si myslím...PS:Berenika Kohoutová dcera Havlovi ex-milenky I.Obermanové hraje tak jak vypadá = strašně ! Edit: Dnes (26.2.2019) jsem to dokoukal a ubírám jednu hvězdičku ze dvou... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

"Čekali jste, že...tenhle film o něčem bude? No jo no, třeba by to bylo hezký, ale v opravdovym životě, to takhle jednoduchý nebejvá." ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Dívčí příběh, dívčí starosti, dívčí vnímání na soukolí všeho špatného či dobrého. A tak je pro mě velice těžké hodnotit něco, co je mi cizí. Každopádně film jako takový je natočen pěkně. Všímá si života náctiletých dívek, což nebývá zase až tak často. Je-li příběh reálný, nechť posoudí ony samy. Pro mě je snímek povedený a příjemný. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, clovek sa potesi, ze "komedia", rozkuka to.. Zhulena zmrdana mladez, stratena, vypaplana, oprcana.. V hube zvaro, marisa za uchom, trt-sem/tra-tam, "to jsem se nelibala ja, to to vino". Jasny ODPAD ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak tento film není oslnivý, protože má spoustu chyb. Neurovnaný děj, herecké výkony nejsou, až na vyjímky nejlepší, také okolnosti kolem smrti Johaniny matky jsou dost přitažené za vlasy. Na druhou stranu je to film, který neublíží ani neuráží a sem tam se tu najdou i nějaké vtipné hlášky (Hagrid - "Té bych hodil drobák do fontány"). Oceňuji také snahu o bezprostřednost a upřímnost vyprávět příběh teenagerky Johany a jejích kamarádů. Takže konstatuji, že film není třeba vidět, ale když se k tomu odhodláte, tak se většinou nudit nebudete. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Trapný výplod, který se může líbit jen teenkám, ujíždějícím na Disney Channel a puberťačkám lehkovážného života. Můj vysvlečenej deník je takovou neskutečnou blbostí, že pokus o sebevraždu, který spáchala hlavní hrdinka, bude po skončení filmu chtít provést, většina diváků tohoto nešvaru. Opravdu nevím, jakou budoucnost má typově nejasný, nečitelný, rutinní, herecky slabý a odfláknutý film o životě jedné puberťačky, která se pořád usmívá na kameru a miluje dredaté huliče. Po celou dobu, člověk sleduje bezduché existence, zoufalce, holky, které si přebírají navzájem kluky, huliče, pijáky, loosery a imbecily. Hodně mi to připomnělo Agátin hit "Crash Road". Blbost jako blbost. Škoda času. Nechápu angažování herců jako Plesl či Stašová. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

,,Ani ty deprese už nejsou co bývaly." Můj vysvlečenej deník mě překvapil. Ne, že by to bylo nějaký terno a nejspíš to ani nemusím vidět podruhý, ale na nedělní večer to byla fajn oddechová podívaná. Zkrátka - Veronika Kubařová ten film utáhla. Neřeší se tu problémy světa, ale jen krátkej úsek života obyčejné holky a věřím, že alespoň v jedné situaci se musí najít každý. Trochu rozpačitě na mě působily scény z léčebny a střapatá Johana. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Nic nadstandardního, ale také nic podprůměrného. Celkem svěží komedie se spoustou mladých herců a výbornou Petrou Špalkovou. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Největší zlo jsou ty zvláštně udělané flashbacky. Celkově to na mě zapůsobilo velmi podivně. Navíc kdyby mi nebyla sympatická ani hlavní slečna Kubařová, tak to dostane ještě asi o hvězdičku míň... ()

Reklama

Reklama