Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Recenze uživatele VanTom k tomuto seriálu (3)

High School DxD (2012) 

Kozy, kozy, kozy! Spolu s ústředním ňoumou / zvrhlíkem si jich užijeme do sytosti, japonští autoři nevynechají jedinou příležitost k celoobrazovkovému detailu na (odhalené) bujné, mocně se pohupující melouny. Naneštěstí krkolomné záběry kalhotek volí i v momentech, v nichž by nás měli vážně citově, romanticky zainteresovat. Na povahově pestrý harém s fantasticky vykreslenými přednostmi se tedy pěkně kouká, že ho tvoří školačky / démonky s rolemi podle šachových figurek, které bojují proti padlým andělům či v "rating game" o panenství sličné prezidentky, začne být podstatné až v akčním závěru, v němž se šatečky trhají (dress break!) a bradavky vykukují. Je to hloupé, trapné i (neškodně) deviantní, ale také docela vtipné, zábavně vzrušující a nádhernou červenovlasou Rias s obříma… očima a přístupnou… osobností si těžko nezamilovat. :-) ()

New: Gekkó kótei no Excalibur (2013) (S02) 

Kozy, kozy, ko… Jenže prsou překvapivě ubylo, přestože o ně hlavnímu "pěšákovi" (hnanému touhou vypracovat se na krále harému) šlo také, a to především. Humorné či už vyloženě romantické scénky mne stále hodně bavily (vynikající "filler" epizoda u bazénu), bohužel jenom doplňovaly šíleně komplikovanou story o válce a mírovém jednání Andělů, Padlých andělů a Démonů, osudovém rivalství mezi mocnými Draky, zradě, pomstě, dalších služebnících atp. Pořád se tak objevovaly nové "figurky", zbraně, schopnosti a jejich kombinace (Boosto!), pokaždé dlouze popisované a vysvětlované. Trhá mi to srdce, prezidentko Rias, ale tentokrát tvé výstavní… služebníky nepochválím. ()

BorN (2015) (S03) 

Kozy, kozy! Pro hlavního hrdinu se posedlost jimi proměnila až na slintavé vzývání a vypatlané uctívání, z čehož naštěstí pramenilo dost humoru, protože pouze ten (a samozřejmě pěkně nakreslený a pečlivě rozhoupaný, platonicky nadržený harém) mě u tohoto udržel. Hlavní nábožensko-mytologickou válku z pekla (či jakési "dimenzionální trhliny") s ukecanými, nijak extra animovanými souboji, ve kterých se vždy strašně dlouho staticky vysvětlovaly nové "naboostované" schopnosti, jsem upřímně příliš nepobíral a ve jménech, stranách a záměrech se ztrácel. ()

Reklama

Reklama