Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Monoxid smazal svůj příspěvek.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Děs a běs. Nejde tolik o příběht en je dobrý ale kazi to postavy. Ne většina je nějakým zpsůobem zajimavá, ale po Rias dostává prostor hlavně postava Asia která je děsná a ten prostor má na úkor třech zajimavých postav. Třeba ta malá Kuudere nedostala ani pořádný prostor místo toho sledujeme děsně vypatlanou jeptišku (pozdějc démona) já se ptám proč? Anime rozhodně není špatný ale mohlo být udělaný líp tři*

zelvopyr

zelvopyr (hodnocení, recenze)

... a na imdb 6,9 ... v takhle malých počtech hodnocení to číslo skoro o ničem nevypovídá.

na příspěvěk reagoval Echelon1

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Hodnocení na AniDB: 47%. Hodnocení zde: 90% ... Spíš bych se přikláněl k AniDB, ... ale zkusím časem pár dílů a uvidím... Tuším však, že můj komment bude podobný tomu Subjektiva.

Reklama

Reklama