Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdně obsazené americké drama z produkce HBO zpracovává kontroverzní téma, související s výskytem zhoubného onemocnění zvaného AIDS. Odehrává se v New Yorku počátkem osmdesátých let minulého století a nabízí kritický pohled na nedostatek osvěty od oficiálních institucí. Na opačné straně stojí aktivisté z řadu gayů, kteří se společně s příznivci z řad osvícených lékařů pokoušejí o hrozící epidemii odhalit drsnou pravdu. V adaptaci divadelní hry Larryho Kramera se představí mimo jiné Mark Ruffalo, Alfred Molina, či Julia Roberts... Otevřený průhled do jedné z nejvarovnějších kapitol novodobých dějin režíroval Ryan Murphy. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

takze : panske konecniky nepovazujem za pritazlive, filmovu teoriu som nestudoval a ani nebudem si masirovat prostatu pri rozhovoroch Bluntmana so Shadwellom 

na příspěvěk reagoval Bluntman

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

dakota21

U tebe každý najde návod, jak se prezentovat jako největší debil.. Gratuluji, blbindo. Aspoň v něčem si v životě vynikla. 

na příspěvěk reagoval dakota21

Uživatel beba789 smazal svůj příspěvek.

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Madsbender

. Asi tym nedosiahnem nič. To ani nepotrebujem moj zlaty. Moj nazor je že, vas nemusim ani nikdy nebudem. To čo robite doma ma nezaujima robte si čo chcete. Len nemam rada, ked to prezentujete  ako normalu vec. 

na příspěvěk reagoval beba789, beba789, verbal

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Jeden by čakal, že keď sa veľactená pani po takmer desiatich mesiacoch od jej posledného príspevku (dávno potom, čo akákoľvek diskusia ustala) opäť začne činiť, aspoň príde s niečím novým. Navzdory všetkému by som rád vedel, čo sa jej honí hlavou, za akým účelom sem vlastne neustále píše a čo si myslí, že tým dosiahne.

na příspěvěk reagoval dakota21

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Beckett51 VšETCI tu vieme, že si tu buzna ja svoje deti určite nebudem učit, že to normalne ty kokot buzernansky dementny ste akurat vy buzeranti poiebany !!!!

na příspěvěk reagoval Beckett51

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

KevSpa

Taky mám tohle podezření, ale dnes jsem vysoce optimistický, a proto bych rád věřil, že tu vrozenou měl jeho rodič či jiný činitel v jeho dospívání, který ho tomuto chování naučil a on byl pouze předčasně "zdementěn". :/

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

dakota21

Bohůžel pro tebe budu a ty to nijak neovlivníš. Jen doufám, že od tebe tvoje děti co nejdřív utečou, aby neměli tak omezenou mozkovou kapacitu jako ty a nechytily od tebe nemoc zvanou "předčasná demence". Jestli ne, je mi líto jejich životů.

na příspěvěk reagoval KevSpa

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Očom sa tu bavite? Buzeranti su chori ludia  žiadne adopcie deti!!!!  Je to hnus   proti prirode  jebem duhove pochody!!!  žiadna tolerancia  nebudete naše deti učit, že to je normalne hajzli buzeransky!!!!! A myslite si omne čo chcete je to chore!!!!!!  

na příspěvěk reagoval Beckett51

kecal

kecal (hodnocení, recenze)

Náhodou být bisexuální zoofil jako je Verbal má jen samé výhody a my normální ubožáci, co nás berou jen ženský jsme oproti němu vlastně dost ochuzený:(

Uživatel Bluntman smazal svůj příspěvek.

verbal

verbal (hodnocení, recenze)

YumiOkami

Ne, já si to představuju jen se zvířátky! To je přeci taky naprosto přirozené. Chtěl bych, aby jednou ovečky mohly adoptovat děti.

na příspěvěk reagoval Bluntman

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

To je teď hodně oblíbenej model rodiny. Osmdesátiletej miliardář a dvě šestnáctiletý japonky s dildem. Prej to báječně funguje a sociálná je z toho nadšená:)

Související novinky

Julia Roberts změní svůj život

Julia Roberts změní svůj život

18.12.2016

Hollywoodské hvězdy se už dávno neštítí televize. Julia Roberts si tam odskočila před dvěma lety, když si zahrála ve Stejných srdcích, a teď se objeví v minisérii Today Will Be Different. Adaptace… (více)

Reklama

Reklama