Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (943)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tímto posledním (?) dílem se jen dokazuje, že tato série je bohužel typickým příkladem trilogie, kdy každý následující díl je slabší než ten předchozí. Jednička byla opravdu vtipná komedie, která měla příběh a ve které herci byli neokoukaní a vtipní. Dvojka, se kterou má dost lidí problémy, že je naprosto totožná, jako jednička, mě taky pobavila a právě proto mi ta podobnost zase tolik nevadila. Jenže tenhle díl už neví, coby. Už neví, jak by tyhle tři (respektive čtyři, přeci jen, vždy to je o tom, jak kreativně se scenáristé zbaví Douga či někoho jiného) dali zase nějak dohromady a tak kombinují, snaží se navázat, propojit, zkombinovat něco, co na začátku sice byl opravdu fajn film, ale ne základ na trilogii. Doufám, že Wolf pack se už definitivně rozpadl. 55 %. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Jemná, tak nějak poklidně ztřeštěná a nostalgická jízda, která už nenabízí tolik, jako předchozí dva naprosto vynikající díly. Je tomu částečně proto, že to všechno tímhle dílem končí, příběhy všech postav se uzavřou a ačkoli si většina z nás, věrných fanoušků série, dokáže představit ještě pár dalších dílů, možná je přece jen dobře, když to skončilo právě tady. O srandu a hustý hlášky ovšem není nouze a není pravdou, že je tohle další "kopie" jedničky, protože už tam dávno nejde o tu opici a o "Co se sakra stalo?" efekt. Namísto toho se sejdou skoro úplně všichni a uzavřou poslední pařbu bez drog a chlastu, což není úplně krok vedle a pokud to někomu extra vadí, tak ať si počká na konec filmu. Tvrdým faktem ale je, že se tady Stuovi stane úplně to nejvostřejší z celý trilogie! Vrcholem filmu je potitulková scéna a možná trochu zamrzí absence Mikea Tysona a rekapitulujících fotek, což bylo ale jen o zvyku. ()

Reklama

chezush 

všechny recenze uživatele

Ale jo, vlčí smečka se rozloučila důstojně. Nechápu, že má někdo tendenci porovnávat to s prvním dílem. Jestli čekáte stejnou jízdu jako v prvním díle, budete zklamaní. A zklamaný může být i ten, kdo není milovníkem těchto tří hovad a jejich humoru. Tohle je totiž úplně jiná jízda.. Jízda, která se po většinu času točí kolem Alana a Chowa. Někdo s tím možná bude mít problém, ale mně to vyřazení ostatních postav ze hry ani moc nevadilo. Já se zasmála (miluji lízátkovou scénu!), i když těch vtipů, které zas tak vtipné nebyly, mohlo být méně. Co jim ale vážně neodpustím je má srdcovka Johny Cash - Hurt, kterou dokonale posrali. Každopádně svůj účel to splnilo a na konci mi bylo tak trochu smutno, že tahle jedna velká pařba končí. Vůbec bych se nebránila dalšímu pokračování, protože ačkoliv se to nese ve stejném duchu, pořád mě ty jejich kocoviny baví. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, ještě těžší nějak smysluplně okomentovat tenhle snímek. V první řadě musím říct, že (z mého pohledu) není rozhodně tak vtipný jako dva předešlé díly, i když jsem měl asi tři opravdové záchvaty smíchu. Je i dosti jiný, "dospělejší" z pohledu situací které hlavní hrdinové řeší, což je podle mě jen dobře. Navíc, mi přijde, že i herci hrají o dost lépe, zejména Galifianakis a Jeong. Za mě 75% ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda Hangover a proto mě zklamala zcela okopírovaná dvojka a stejně tak mě mile překvapila trojka, která už sice téměř není komedie (světlou výjimkou je žirafí scéna), ale je laděna do akčního tónu a právě proto mě bavila. Navíc je to celkem hezký příběh o přátelství. Jen ta potitulková scéna je mimořádně trapná. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Píseň "Hurt" zazní ve snímku dvakrát. Jednou jako karaoke od Chowa (Ken Jeong) ve verzi Johnnyho Cashe a podruhé ve verzi od Nine Inch Nails. Je zcela zřejmé, že tato píseň nebyla vybrána náhodně. Vystihuje hlavní myšlenku příběhu filmu. (P. J. D.)
  • Natáčení začalo 10. 9. 2012 v Los Angeles. 8. října 2012 se filmaři přesunuli do města Nogales v Arizoně, které ve filmu zastupuje Tijuanu. Natáčení skončilo v Las Vegas 16. listopadu 2012. (GeusX)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno