Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (943)

POMO 

všechny recenze uživatele

Parádne rozbehnutý dozvuk série, ktorému chýba iba krkolomnejšie finále. Hoci vsuvka v záverečných titulkoch ho takmer plnohodnotne nahrádza. Kadencia a originalita vtipov božská. Galifianakis a Jeong filmu dominujú, Cooper a Helms iba prihrávajú. Goodman je príjemným osviežením. Jednotka mi prišla divná, v dvojke som začal chápať podstatu "WolfPack humoru", pri trojke som sa rehotal ako kôň. ()

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Mám moc ráda Hangover a proto mě zklamala zcela okopírovaná dvojka a stejně tak mě mile překvapila trojka, která už sice téměř není komedie (světlou výjimkou je žirafí scéna), ale je laděna do akčního tónu a právě proto mě bavila. Navíc je to celkem hezký příběh o přátelství. Jen ta potitulková scéna je mimořádně trapná. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný film by možná obstál daleko lépe než jako třetí pokračování solidně zaběhnuté série. Pokud totiž máme nějaký koncept, který už diváci očekávají, a ten dost zásadně, změníme především co se žánrové polohy týče, nedopadne to dobře. Což je přesně případ Pařby na třetí. Přisla mi jako jakýsi podivný spin-off, paradoxně ale se všemi hlavními aktéry, navíc pramálo vtipný. Zklamání. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že důstojné rozloučení, které působí jako mírně zbytečná nádstavba. Je vražedné přicházet co dva roky se stále novými nápady na stejné téma. Takže nám tvůrci nabízejí trošku jiný koncept, ve kterém se naši hrdinové tentokráte neskalí a Doug je tentokráte unesen zcela vědomě. V některých scénách se sentimentálně vzpomíná. Jediná postava, která má tohle všechno u prdele je absolutně šílený Leslie Chow. Ten člověk se narodil snad s kokainem v těle. V závěru mě bylo trošku i smutno že se s našimi hrdiny pravděpodobně na hodně dlouhý čas loučíme, protože upřímně s nimi si člověk prožil hodně zábavy. Wolfpack forever! Nic to ovšem nemění na faktu, že 3. díl je z celé série nejslabší. 60% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)
  • V závěru filmu, když se "vlčí smečka" vrací do svého minivanu u zastavárny, je možné v pozadí zahlédnout billboard s Eddiem (Bryan Callen), který v prvním díle série vlastnil kapličku, kde se Stu (Ed Helms) poprvé oženil. (Weasley)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama