Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posledních 12 měsíců jsou agent Národního úřadu pro kontrolu obchodu s drogami Bobby Trench (Washington) a důstojník Americké námořní rozvědky Marcus Stigman (Wahlberg) i přes vzájemné antipatie odsouzeni nehnout se od sebe téměř na krok. Pracují v utajení jako členové drogového syndikátu a každý z nich svému partnerovi věří zhruba tolik jako zločincům, jejichž zadržením byli oba pověřeni. Když jejich pokus o proniknutí do mexického drogového kartelu a zabavení milionů dolarů selže, jsou Trench a Stigman svými nadřízenými ponecháni napospas osudu. Teď, když se je všichni snaží dostat za mříže nebo pohřbít, se mohou spoléhat pouze jeden na druhého. Jejich pronásledovatelé to ale nebudou mít jednoduché, protože když celé roky předstíráte, že patříte mezi padouchy, nemůžete se ubránit tomu, abyste se od nich něčemu nepřiučili. (HBO GO)

(více)

Videa (44)

Trailer 1

Recenze (620)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Skok na špek nepatří mezi mé oblíbené olympijské disciplíny, ale to se rozhodně nedá napsat o pomstě, do které se oblafnutí skokani pouštějí. Té bez výjimek fandím a při kouscích podvedených agentů jsem se skvěle pobavil. Málokdy se totiž někdo vydává s povedenými hláškami na rtech do boje s policií, armádou, CIA, drogovým kartelem i slepičími hlavami. Takhle nějak si představuji uvolněnou akční pohodu, která si nehraje na žádnou složitost a neskrývá svůj prvotní záměr - pobavit. U mně se to tedy bez problémů podařilo. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Příběh dvou agentů lehce zklame hlavně ctitele islandského režiséra Baltasara Kormákura. Pokud tedy doufali, že do Hollywoodu přenese typickou přízračnost svých děl včetně Severních blat, vítězného titulu karlovarského festivalu před sedmi lety. Jenže těžko lze osobitost uplatnit na scénáři, jejž seriálový autor Blake Masters vystavil na tuctové zápletce. Dva policisté s tajným posláním se stanou oběťmi překomplikované vyšší hry, a tudíž štvanci, kteří musí překonat vzájemnou nedůvěru i jízlivost, aby přišli podrazu na kloub. Nicméně i z nepříliš vděčné zakázky vykutal režisér několik výhod. Jednak humor, počínaje muslimskými vtipy a konče situační hrou s telefony, jednak atmosféru opačného konce světa, Mexika s krvavým barvotiskem zábav drogových mafií. A hlavně dvojici, které to dohromady příjemně ladí. Denzel Washington i Mark Wahlberg se řadí k hercům, kterým stárnutí vyloženě svědčí, poskytuje jim odstup i nadhled, aniž by zároveň už museli omezovat svou fyzickou výkonnost. Zkrátka vznikla slušná krimi; kdyby za ní nestál tvůrce s dalekosáhlejšími ambicemi, nýbrž běžný řemeslník, pět procent navíc by jí rozhodně neublížilo. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BOBBY BEANS JE TAJNÝ DEA AGENT. A PAN STIGMAN DEZERTOVAL Z NÁMOŘNICKÉ ROZVĚDKY. UKRADLI 43,125 MILIONŮ DOLARŮ Z BANKY TRES CRUCES. CHCEME JE ZPÁTKY“ … ,,JE ZA TO NÁLEZNÉ?“.… /// Uvolněný vyprávění, v obstojným tempu (podřízenýmu hláškám), o tom, jaký to je, když po vás jde CIA, DEA, armáda a drogovej kartel. Pohodáři W+W užívající si role by mohli bejt z fleku parťáci bratrů Oodieovejch, což značí, že tuhle nuznou a nefkusnou zábavu já můžu. Tohle totiž není nic jinýho, než vodlehčená a svěží jízda, ve který se neřešej zbytečný detajly. Tak nějak osobně su navíc rád, že Kormákur nemíní prudit, ale bavit. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) O komiksy Stevena Granta se nezajímám. 2.) Často slýchám: ,,Mluv tiše a vezmi si M4 s granátometem“. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Akční komedie prakticky se vším všudy co od ní očekáváte. Marky Markovi to s Denzelem svědčí a já jsem se celkem nasmál. Samozřejmě musíte brát film s rezerervou. Ale pokud jsi chcete odpočinout a moc nepřemýšlet a k tomu se pobavit tak je toto správná volba. Trošku jsem se bál islandského režiséra, ale zvládnul to na dvojku. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Grangsterka, ve které je až příliš moc zvratů. Občas je to zmatené a postavy se chovají nelogicky. Prostě to moc nefunguje a až na pár scén je to nuda. Závěr je ve stylu Pan a paní Smithovi. Prostě je to celé trochu divné a nereálné... Ale Mark Wahlberg se tu předvedl líp než v Pot a krev. Jeho parťák Denzel Washington taky není špatný. "Vykrademe banku naproti koblihárně. " :D ()

Galerie (49)

Zajímavosti (17)

  • Keď mexický šéf vypustí na hrdinov býka, stojí v blízkosti klietky, ktorá ho má pred býkom chrániť. Pri zábere zblízka však stojí za klietkou. (johnsnow)
  • Při druhé "ruské ruletě" si můžeme všimnout různé polohy nábojů na stole při vyndavání z bubínku a následných scénách, kde jsou jinak uspořádány a umístěny. (Shadowrat)

Související novinky

Zemřel herec Fred Ward

Zemřel herec Fred Ward

13.05.2022

Dnešní květnový pátek třináctého bohužel přináší jednu smutnou zprávu pro svět filmu, ve věku devětasedmdesáti let totiž odešel americký herec Fred Ward, známý z filmů jako Chvění, Sedm neohrožených… (více)

Epický Warcraft našel své hrdiny

Epický Warcraft našel své hrdiny

06.12.2013

Chvíli se uvažovalo o Colinu Farrellovi (dokonce se vyjádřil, že četl scénář a moc se mu líbil), ale nakonec bude hlavní hvězdou podle všeho Ben Foster. Jeden z nejlepších a zároveň nejméně… (více)

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

Denzel opět akční, Equalizer našel režiséra

22.02.2013

V Letu nám připomněl, že suverénně zvládá i ty nejnáročnější herecké polohy a zaslouženě získal nominaci na Oscara. Teď se ale vrátí k tomu, co mu jde v posledních letech nejlépe – drsné akci. Na… (více)

Reklama

Reklama