Reklama

Reklama

Šmoulové: Zapomenutá vesnice

  • USA Smurfs: The Lost Village (více)
Trailer 3

V tomto novém, zcela animovaném filmu o Šmoulech se Šmoulinka po nálezu tajuplné mapy vydává společně se svými nejlepšími kamarády Koumákem, Nešikou a Silákem na vzrušující a napínavou pouť Zakázaným lesem plným kouzelných stvoření, aby nalezli tajemnou, dávno ztracenou vesnici dříve, než se to podaří zlému kouzelníkovi Gargamelovi. Na své dramatické cestě plné akce a nebezpečí jsou Šmoulové na stopě objevu největšího tajemství šmoulí historie! (Falcon)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (125)

mira007 

všechny recenze uživatele

Modrá postavička se dostane do cizího lesa, kde jsou úplně neznámé rostliny a neznámé druhy zvířátek, aby našel kmen jiných modrých postaviček, jejíž členové si umějí nějaká ta létající zvířátka ochočit, létat na nich a střílet z luku. Kvízová otázka: Jak se tento film jmenuje? Kdo odpoví Avatar, tak je úplně mimo , jsou to Šmoulové. Asi z nostalgie jsem viděl tuhle parádu, protože ten kultovní seriál mne neminul, ale tenhle film je méně dětský než byl ten tv seriál ale méně dospělejší než současné celovečerové animáky. Ode dneška budu koukat na Šmoulinku optikou tohoto filmu. ()

Mr.Ward 

všechny recenze uživatele

Moc barevné? Ano. Moc ujeté? Ano. Moc dětské? Ano. Ale konečně pořádný film o šmoulech, který sem jako jejich dětský fanda (ohrané VHSky všech dílů se ještě někde najdou) vyhlížel hodně dlouho. A opravdu mi nestačil ten jakž takž zvládnutý nemastný neslaný film o jejich zasazení do realného světa. Takže děkuji, a škoda že díky nízkým držbám se jedná zřejmě o poslední film z plánované šmoulí série. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Vytrhnout tento film od původních dvou byl dobrý nápad. Ona kombinace herců s digitálními šmouly možná trošku fungovala v prvním dílu, ale ten druhý se již moc nepovedl. Zde jsem měl možnost vidět velmi solidní animaci, která mě unesla v čase k původnímu seriálu, na kterém jsem jako malý kluk vyrostl. Oproti solidní animaci, zde máme celkem špatný dabing vyjma Lábuse, který si drží svůj vysoký standart. Dějovou linku není třeba komentovat. Aby se tento animák pustili dospělí, chybí zde humor (nezaznamenal jsem ani jednu chvíli kdybych se chtěl zasmát), nicméně dětem se to bude líbit. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Šmolkov som mal rád ako krpec, tých nových filmových, som moc nemusel, ale toto ma bavilo trošku viac. Animácia celkom pekná, je to fajn pestrofarebne, ale chýbajú tomu zaujímavejšie postavy v takomto príbehu. Na jedno pozretie fajn a Gargamel v podaní Petra Marcina v slovenskom znení je skutočne dobrý. 60% - 3* ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Šmoulové jsou kult, předchozí díly jsem neviděl a vždy mě děsila představa, že z roztomilých malovaných postaviček se stanou digi monstra. Překvapivě po animační stránce vypadá celé dobrodružství velmi dobře a postavičky neztratily kouzlo z dob minulých. Příběh je triviální, ničím nepřekvapí a celkově tvůrčích nápadů je mizivě málo. Většina animáků, které nedosahují první ligy, se pokoušejí trošku tvořit, jít svojí cestou a zde mi to chybělo. Vadila mi přílišná cílenost na ty úplně nejmenší, neboť jakékoli vtipné situace, dialogy působily místy trapně a nudně. Nicméně Gargamel s Azraelem a jejich potrhlým krkavcem dokázali bavit i mě. Není to hitparáda, ale čekal větší katastrofu.......5/10 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Když je Šmoulinka v kleci a Gargamel se koukne na mapu, má zub v levé části pusy. Následně má však zub v pravé části pusy. (FriggoCZ)
  • Producent Jordan Kerner chtěl, aby vznikl celý animovaný film o modrých skřítcích už v roce 2004. Chtěl ho natočit ve studiu Paramout Pictures, ale nakonec místo toho v Sony Pictures Animation vznikli Šmoulové 1 a 2. (111.)
  • Když Šmoulinka zkouší stroj, tak je u ní stůl. Když se ale stroj rozbíjí, stůl už tam není. (FriggoCZ)

Reklama

Reklama