Reklama

Reklama

Fantomas se zlobí

  • Francie Fantômas se déchaîne (více)
Z natáčení  - Mylène Demongeot

Obsahy(1)

Pronásledování rafinovaného Fantomase přivádí tentokrát komisaře Juvea, novináře Fandora a jeho snoubenku Helenu do Říma, kam je svolán významný vědecký kongres. Hvězdou tohoto kongresu má být profesor Lefebvre, vědec zabývající se výzkumem v oboru hypnózy. Jeho objevy jsou tak převratné, že se dá předpokládat, že Fantomas bude mít o stařičkého vědce zájem a postará se o jeho zmizení. K únosu skutečně dojde, ačkoli určit toho pravého profesora mezi třemi navlas stejnými je pro komisaře Juvea úkol nelehký. (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Mylène Demongeot

Recenze (303)

Anthony 

všechny recenze uživatele

Funes vytvořil opravdu vtipný herecký typ, ale měl většinou smůlu na filmy, v nichž hrál. Z velkého množství věcí, co natočil, je hodně blbostí, ale občas se najde nějaký režisér, který se nenechá Funesem převálcovat, ale který ho dokáže využít. Z té lepší části je i tato geniální trilogie. Konečně má Funes rovnocenné protihráče a jeho postava má svoji funkci (tj. smích není vyvoláván jen tím, že by pobíhal před kamerou a zlostně cosi pokřikoval). Tento díl se mi navíc z celé trilogie líbí nejvíce. Hlavně kvůli kouzelné scéně ve vlaku. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré možno označiť za senzačnejšie ako prvý diel a určite po všetkých stránkach lepšie. Zachovaná zostala aj tá skvelá atmosféra, v ktorej sa skĺbila rozprávkovosť s v tej dobe mimoriadne populárnymi špionážnymi príbehmi. Herci opäť ostávajú istotou, ktorá nesklame. Hlavne Louis de Funes , ktorý tu znova predviedol niekoľko nezabudnuteľných perál zo svojho jedinečného komediálneho talentu. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Vy si tu spíte!..ale jen jednim vokem,jen jednim vokem".......Nezapomenutelný soundtrack, střílející pirátská noha, Interpol zneškodněn elektrickým proudem, hlášení falešnou rukou o slovo na kongresu, dvojitý Lefebvre, sympaťák Fandor a sexy Helena nedávají šani jinému, než 100% hodnocení!!! Klasika zůstane klasikou... ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Druhý díl už je téměř Funèsovka. Z komisaře Juvea se stala hlavní postava, žánr se definitivně překlopil do komedie a pokračování se lehce přeneslo přes vysoce nastavenou laťku. Taky aby ne, když se zvýšily sázky a Fantomasovi už nejde jen o peníze a klenoty, ale rovnou o ovládnutí světa. To ale nemůže chrabrý a dekorovaný komisař dovolit a vytáne do boje s celým svým arzenálem. S umělou třetí rukou, dřevěnou střílející nohou a hromadou převleků se chystá dopadnout svou nemesis. Co na tom že se občas dostane do moci úřadů a nebo skončí na psychiatrii. Francouzského policistu takové marginální překážky přece nemůžou zastavit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzsky film "Fantômas se déchaine" je druhá časť trilógie o nebezpečnom, geniálnom zločincovi Fantomasovi, ktorému je na stope cholerický policajný inšpektor Juve. Tento krát sa dočkáme Juveho tretej robotickej ruky, dokonalých Fantomasových prevlekov a masiek, nazrieme do jeho prísne tajnej podmorskej základne a predvedie nám aj dokonalý útek v jeho lietajúcom aute. Tažke nás znova čaká bláznivá akčná jazda v štýle klasickej francúzskej komédie. Jedinečný Louis de Funes opäť predvádza svoje šialené herecké kreácie, charizmatický Jean Marais ohuruje svojim macho šarmom, krásna Mylene Demongeot všetkých okúzľuje svojim sexepílom a "Fantomas sa hnevá". **** ()

Galerie (43)

Zajímavosti (38)

  • Komisař Juve (Louis de Funès) si v letadle nenavlékne padák, nýbrž jenom jakýsi pytel, na což jej Fandor (Jean Marais) upozorní. Juve přesto z letadla vypadne bez padáku, ovšem při záběrech na jeho postavu letící vzduchem je evidentní, že padák má. (Robbi)
  • V Ríme, kde sa film tiež natáčal prišlo za Louisom de Funèsom (komisár Juve) isté dievča a otvorene s ním flirtovalo. Všetci ho podpichovali, ale on povedal: „Nemôžem, som praktizujúci katolík, každú nedeľu chodím do kostola a navyše neskutočne milujem svoju ženu a nemienim ju podvádzať. Ale poviem vám, štve ma to!“. (Raccoon.city)
  • Terénní vůz v závěrečné honičce je Mini Moke, malý terénní vůz s obsahem motoru do 1 000 cm3, vyráběný a prodávaný původně British Motor Corporation. Mimochodem kempinkovou nástavbu, kterou měl za sebou, by utáhnout nedokázal. (sator)

Reklama

Reklama