Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezvýznamný dealer David Burke je obchodník na volné noze, jehož zdrojem příjmů je prodej marihuany té nejvyšší kvality. Když je jednoho dne okraden o výdělek i o zboží, dostává se do velkého maléru. Jeho dodavatel je ochotný odpustit mu jeho dluh, ovšem pouze v případě, že osobně dojede do Mexika a propašuje přes hranice novou zásilku marihuany. Aby nestrávil zbytek života v mexickém vězení, potřebuje dokonalé krytí. Prvním krokem je sehnat si falešnou rodinu. Takže si obstará zchudlou erotickou tanečnici, protřelou potetovanou puberťačku s piercingem a dementního chlapce z jeho domu. Slíbí jim prachy za to, že budou hrát rodinu, a rodina Millerových je na světě! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (1 302)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

David je malým drogovým dealerom. Jedného večera, nešťastnou zhodou náhod, skupinkou teenagerov prichádza o svoj vak s dávkami pre zákazníkov. Dodávateľ nie je nadšený no má pre neho špeciálnu prácu, aby svoj prehrešok odčinil. Maličkosť. Prevziať v Mexicu "malú" zásielku marihuany a priviesť ju späť do Denveru. Slušná komédia z množstvom výborných frkov s rozprávkovým koncom - a žili spolu šťastne až .... P.S. Sledujte film až do úplného záveru. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Čas od času přijde snesitelná komedie a to je právě tohle. Bohužel prohlašovat za komedii roku Millery nebudu. Párkrát jsem se zasmál a bavil jsem se, ale i několik hluchých míst se najde. Když prominu i pár chyb, (Například druhá rodina táhne jejich karavan a v druhém karavanu nikdo není, přesto ho táhnou za sebou. Nemožná záležitost, která by se neměla u takových filmů stávat.) tak ty pěkné 4* dám .. 7/10 = 76% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní komedie !! Ušmudlaná,zábavná,sexy a absurdní! Emma Roberts hrající jako vzteklého teenejdžra s velkou pusou,Jennifer Aniston hrajicí jako sexy striptérka s matčinými instinkty,Will Poulter hrající milého,nesmělého panice a samořejmě Jason Sudeikis- drogový dealer. S cástingem jsem více než spokojen,každému se jeho role hodila skvěle a lépe to dopadnout ani nemohlo. Smál jsem se od začátku do konce, takže plná palba! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Anistonovej v poslednom čase prichádzam na chuť. Začal sa mi páčiť jej herecký komediálny prejav. Ďalšia veľmi príjemná, relaxačná komédia, v ktorej hrá. Od každej komédie očakávam zábavu a tu sa mi jej dostalo vrchovato a hlavne, dejová linka nenudila a to aj napriek tomu, že stopáž nie je krátka. A čo na záver? Jedna rada. Keď sa niekedy rozhodnete pašovať drogy cez hranice, tak jedine ako rodina :) 85/100 ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Čas od času se stane, že se pro někoho obětuji a zajdu s ním do kina. No, tahle oběť byla vskutku příjemná, protože jsem nečekala, že by se z filmu s mou ''oblíbenkyní'' Jennifer Aniston vyklubala koukatelná komedie. Žádné přehnané a vynucené vtipy, které by na vás film chrlil ve zběsilém tempu, což je pro mě velice příjemná změna. Pěkně pozvolna a černě. Ovšem nebýt nováčka Willa Poultera, u kterého stačila jen pouhá přítomnost, aby na sebe strhl veškerou pozornost, šla bych s hodnocením nejspíše dolu. Ale tak či tak, pohled na nateklé koule mi v hlavě zůstane ještě hodně dlouho :D ()

Galerie (116)

Zajímavosti (24)

  • Na amerických hranicí při návratu z Mexika má "hippie car" zezadu americkou poznávací značku, ale zepředu poznávací značku z Německa. (Warle)
  • V scéne, kde sa Millerovci rozlúčia s Fitzgeraldovcami a idú si opraviť pokazený karavan, nájdu v opravovni spútaného chlapíka. Po bitke s drogovým magnátom však z opravovne odchádzajú na karavane, ktorý bol ešte stále pokazený. (redwik)
  • Když David (Jason Sudeikis) vejde na začátku filmu do kanceláře drogového bosse a vidí plastikovou fólii se slovy "viděl jsem Dextera", vyděsí se. Ve filmu hrají Matthew Willig a Mark L. Young, kteří v seriálu Dexter (od r. 2006) ztvárnili oběti. (dandy11)

Související novinky

The Rock nájemným vrahem

The Rock nájemným vrahem

03.05.2015

Kalifornský režisér Rawson Marshall Thurber se po Vybíjené s Benem Stillerem trochu ztratil. Loňští Millerovi na tripu jej ale vrátili do hollywoodského hledáčku a momentálně už točí svoji další… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Bláznivá střela se vrátí

Bláznivá střela se vrátí

16.12.2013

A možná z ní bude něco jako Bláznivá pařba. Hollywoodu nestačil nový (strašný) Růžový panter, teď plánuje zmodernizovanou verzi další kultovní policejní parodie. Bláznivá střela se poprvé na plátnech… (více)

Reklama

Reklama