Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Lagertha a Ragnarovi synové si ve světě, jímž otřásají nové hrozby, nenadálé zrady a krvavé boje o moc, odhodlaně razí vlastní cestu. (Netflix)

Recenze (52)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5a.série: ** série vesele pokračuje dál a začíná vybírat všechny neduhy co si jen umíte představit. Recyklují se zde nápady (křesťan mezi pohany), děj se tříští na uměle vyrobené linky (asi aby nebyla nuda), které jsou úplně zbytečné a díky tomu se celkem solidně "odflakují". Nejhorší na tom je, že jsou mi z poloviny ukradené. Nejen protože mě výsledek nezajímá (prakticky cokoliv okolo Anglie nebo vypatlance Flokyho), ale protože ubírají čas tomu na čem záleží a točí se pořád v kruhu. "Ovar Boning-less" něco řekne a za minutu to zase odvolá, chová se jako labilní psycho a přesto ho ostatní následují... Nebo ten náboženský exot se vzhledem (a sestřihem) německého pornoherce. A ten schizofrenní závěr? Ten mě doslova vytočil... 5b.série: * seriál si sáhl na dno... Nejenže se 80% času jen žvaní, ale dokonce se žvaní i o ničem. Přeskočit některé epizody vůbec nevadí. Linie okolo vypatlance Flokyho je maximálně otravná a zbytečná. "psycho-Ovar" je chová jako totální magor a je protivný jako nikdy dřív. Hoblina Lagerta je jen zoufalá loutka a stínem toho co byla v předchozích řadách. Seriál už nenabízí naprosto nic zajímavého (a dle konce řady nenabídne ani další šestá řada) i přes solidní čistu v postavách příběhu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Niektoré epizódy v tejto sérii som doslova pretrpel, avšak záver dojem z nej zachránil aspoň na 3 *. Príbeh okolo Flokiho je bohužiaľ príliš nezáživný, Björn Železný bok predvádza stereotypné rozhodnutia, dej v Anglicku tiež trochu zaostal za mojim očakávaním a tak seriál nad vodou držali Hvitserk a najmä nevyspitateľný Ivar. ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další umělé natahována telenovela, která se dá odvyprávět v polovičním počtu epizod. První půlka byla mnohem lepší než druhá, ale pořád se nemůžu zbavit dojmu, že seriál už nemá směr a stojí na místě... otravných linek přibylo a oblíbené postavy začaly nudit a otravovat a počet zbytečných postav se také zvedl...suma sumárum, průměr ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série bohužel. Druhá polovina byl fakt zmatek, kde se nic moc nestalo a popvé za seriál se objevily díly v modré barvě, což nevěstí nic dobrého. Když Vikingy porovnám s Game of Thrones, kde první série byla komorní a nyní je z toho velkostudiová epická podívaná, tak u Vikingů mi příjde, že s rozpočtem se nikam neposunuli naopak spíš ubyl a to je špatná vizitka. Naštěstí kombo Lagertha/Bjorn/Ubbe a Anglické Království mě pořád dostatečně baví, abych seriál nezavrhnul. Uvidíme, co finální šestka. 65% ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No nedá se nic dělat. Seriál upadá a musím to přiznat i já jeho věčný obhájce. První polovina druhé části série mě bavila a těšil jsem se na finální díly. Už tady bylo něco špatně, protože čím víc se blížil konec, tím více slabých dílů přibývalo. No nevadí, říkal jsem si. Když je klid, tak bouře bude stát za to. Jenže místo toho byl poslední díl vlastně jen takový silnější vítr, který sice větvemi zamával, ale ani jednu nezlomil. Šestou sérii dokoukám, když už jsem došel až sem, ale pevně věřím, že blížící se Zaklínač zacelí mezeru po vynikajícím dospělém seriálu, kde prim hrají meče, štíty, zrada a špína. 65 procent pro 5. sérii. ()

Galerie (327)

Zajímavosti (4)

  • Když Ivar (Alex Høgh Andersen) sedí u vozu, tak odhodí jednu ze dvou sekerek směrem k Angličanům, ale po několika záběrech ji má zase v ruce. (Doomcourier)
  • Kostel v Sherborne je postaven v gotickém stylu, tedy ve stylu, který se užíval až o několik století později, než se odehrává samotný děj. (Cheeter)
  • Poté, co Euphemius (Albano Jerónimo) pozve vikingy na hostinu, ochutnají vikingové ananas. To ale není možné, protože ananasy pochází z Ameriky. První ananas přivezl do Evropy Kryštof Kolumbus v roce 1493 – tedy o několik století později, než se odehrává děj seriálu. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama