Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Ak chce toto niekto porovnávať s Hangover, nech si dá facku. Úplná demencia celého portfólia a navyše idiotské nesympatetické ksychty ma donútili ísť až na najnižšie priečky môjho hodnotiaceho systému. Celý príbeh sa odvíja v podstate od troch debilov, s ktorých jeden je na šrot a ďalší dvaja sa ho pokúšajú dostať domov. Ten príbeh má taký nevyužitý potenciál, až ma to niekoľko krát mrzelo. Množstvo skvelých scén, je zabitých idiotskými rozhovormi alebo gestami, ktoré zabíjajú kompletne celý humor. Za tie tri náznaky holých pŕs by som dal aj dve hviezdy ale keď som na konci filmu tomu tiťmancovi musel kukať na nádobíčko s ktorého mu trčal plyšoví medveď. nemilosrdne som udelil 15% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný kousek,který se sice v traileru tváří jako nehorázná jízda,aby pak v reálu byl nevyváženým a vlastně klasicky americkým teen filmem.Pár scén se povedlo,ale zbytek je buď zbytečně natahovaná nuda,nebo již bylo dávno použito jindy a lépe.Pokud budu mít potřebu podobného filmu,sáhnu raději pro Projekt X...50% ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě povedená teenage komedie, která cílí na fanoušky o rok staršího úspěšného Projektu X, kde si také zahrál Miles Teller, na kterého absolutně nechápu ten směřovaný hate. Mně jeho komedie vždy sedí a tady tomu není jinak. Samozřejmě, už to není takový kalibr jako již zmíněný Projekt X, ale rozhodně jsem se bavil celou dobu, a tudíž nechápu, proč bych tomu měl dávat špatné hodnocení. Bavilo. Lepší 3* ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z amerických teenagerských komédií o chlaste ,ženských a ešte raz o chlaste. Nič nové pod slnkom, 21 & Over zapadá do šedého priemeru bežných komédií, nemá čím prekvapiť a tentoraz som nepostrehol ani jednu scénu, ktorá by mi stála za to si ju zapamätať. Po prvé : nieje možné, aby 20 ročný chalani toľko vypili a v podstate im nič nebolo (samozrejme okrem Jeff Chenga) A po druhé : stále neverím, že toľko udalostí sa môže stať za jediný večer. A prečo až 3 hviezdy? Pretože sú aj väčšie, stupídnejšie sračky. ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama