Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný kousek,který se sice v traileru tváří jako nehorázná jízda,aby pak v reálu byl nevyváženým a vlastně klasicky americkým teen filmem.Pár scén se povedlo,ale zbytek je buď zbytečně natahovaná nuda,nebo již bylo dávno použito jindy a lépe.Pokud budu mít potřebu podobného filmu,sáhnu raději pro Projekt X...50% ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Další z řady klasických "vejška - pojďme se zmastit" kousků. Spíše průměrný až mdlý, než cokoli více či překvapivého. Obsazení mi přijde druhořadé, takové to hození semínek herců do prostoru a uvidíme, jestli nám z toho vyklíčí nějaká nová filmová celebrita. Pár vtipných momentů by se našlo, ale co si tak vzpomenu, tak jsem se snad po celou dobu vážně moc nezasmál. Je to plané a plytké, a jak sejde spolu se závěrečnými titulky z očí, tak rychle sejde z mysli. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Tak teda nevím .. podobných filmů je spousta, ale tahle slátanina si vyloženě přeje být vtipná a cool. Jenomže, když do toho tvůrci naskládali tolik přehnaných scén bez jakékoliv kapky promyšlenosti, to je síla i na mě .. diváka, který miluje podobný styl filmů. Úlet to je, šílené to taky je, ale vtipné moc ne .. což je u komedie klíčové. Kopírování povedeného 'PROJEKTU X' jde cítít už prvních minut, ale ta přirozená reálnost je definitivně pryč. No, nehledě na to, že kdyby toho frajeři vypili tolik, jako v tomto "jsme vtipní" filmu, tak by nejspíš skončili v márnici :-) [30%] ()

bobrux 

všechny recenze uživatele

Ne že bych neměl pochopení pro jemně rozdováděný alko-výlet, ale kdo by na takovém dobrodružství čekal kopec nudy, trapnosti a patetického tlachání o tom, kdo je čí větší "frénd" a kdo koho víc "laaav". Bez legrace, film mě naštval. Pod českým názvem jsem si představoval lecos, ale ani má obrovská fantazie mě nedokázala připravit na takovou tragédii. Za jediný světlý bod bych označil asi desetiminutovou chlastací scénu v osmipatrovém domě. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Vo filme si strihol cameo aj známy anglický hudobný producent a dubstepový DJ Rusko. (Hamaradža)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama