Reklama

Reklama

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. (Falcon)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (1 294)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Disney sa vracia ku koreňom a na pozície, ktoré mu v minulosti právom patrili, z čoho mám veľkú radosť. Keď som dostal v Tangled svoj osobný animovaný klenot, ešte som netušil, že sa to za pomerne krátky čas podarí aj inej Disneyovke. A to aj navzdory tomu, že Frozen je predsa len iná kategória dokonalosti. Niekedy vám stačí jeden pohľad a viete to. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem Olaf a miluju vřelá objetí." Tak sněhulák mě celkem bavil a s tím zbytkem mám velký problém - mám totiž pindíka a znám i druhý způsob jeho využití. Nic z toho kultovní fanynky snímku většinou nemají a neznají, takže si to s Elsou a Annou užívají tak, že jim to trošku závidím. Viděl jsem Ledové království jen jednou, ale z dětského pokoje ho slýchávám takřka denně a nenávidím ho na jednu hvězdu. V pětihvězdičkovém šílenství přítomných princezen ho tedy hodnotím průměrně, protože své cílové publikum si evidentně našlo a já jsem byl donucen za mrzký peníz zakoupit batoh, penál, propisku a prostírání. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nechci tvrdit, že dětské animované pohádky musí mít oporu v logicky neprůstřelném příběhu, ale teda kurňa, když už do pohádky rvu takhle spletitou a zvratovou dějovou strukturu, tak si dávám sakra bacha na to, aby alespoň v základních mantinelech dávala smysl. U Frozen jsem si až příliš často říkal v duchu WTF. Nebudu ale zastírat, že jsem se popcornově solidně bavil. Oficiálně však jen tři hvězdy za film a čtvrtou za Let It Go :-) ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejvíce film vystihuje asi slovo milé, ovšem na můj vkus až moc dětské. Což samozřejmě není vzhledem k cílovce výtka, dětem se to bude určitě strašně líbit. Příběh je takový ten klasický až to bolí, když to vidíte po tisící znovu, ale je to celkově takové roztomilé, že mu i to odpustíte. Hlavní sílou filmu jsou dvě vedlejší postavy, sob a sněhulák, s nimi je vážně sranda (jak jsem býval naivní 😁) a na krámě se po nich jen zaprášilo. Znovu vidět nepotřebuji...70%...11.12.2013_Cinestar_Černý most] ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Vtipná, sympatická, milá a do jisté míry překvapivá pohádka, které byste mohli vytknout nějaké ty věci, ale pak zjistíte, že si pobrukujete "Let It Go" a nemůžete tu písničku nějaký ten den dostat z hlavy. V té chvíli si uvědomíte, že Frozen bude kultem. To, co se nepovedlo pohádce Tangled, to se mnohonásobně povedlo tomuto filmu. A zaslouženě. 95 %. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (84)

  • Během prezentace denních záběrů se jednotliví animátoři střídali na červené „židli pro hosta" a předváděli své záběry režisérům, aby jim tito poskytli zpětnou vazbu. Pokud byli režiséři spokojení a neměli žádné další poznámky, zazvonili na zvonec – schváleno! - a všichni kolem zatleskali. (Zdroj: Falcon a.s.)

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama