Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Přichází dvacátá léta, byznys vzkvétá a zločinecký boss Tommy Shelby rozšiřuje svoje podnikání – a míří na nebezpečné území. (Netflix)

Recenze (75)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

první řadu jsem viděl už před nějakou dobou a jediné co si z ní pamatuju,je že se mi moc nelíbila a nesplnila očekávání,které bylo vyhajpované vysokými hodnoceními.Chvilku tak trvalo,než sem se odhodlal k další řadě a sem rád,že nemusím litovat,že se tak stalo.Druhá řada je alespoň pro mě rozhodně lepší než ta první a blíží se k tomu co jsem od Peaky Blinders čekal od začátku.Soundtrack je stále skvělý,Cillian Murphy taktéž a ještě navíc přibyl standardně výborný Tom Hardy.Jen škoda,že je tam tak málo...80% ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(kapku lepší série než předešlá... ale nevím proč:) Hned samím začátek série mi došlo, že tohle bude naprostá pecka (i přesto, že je začátek nějak nezvykle akční, moc věcí tam vybuchuje, atd.). Mírné vybočení z jinak nastaveného pomalejšího tempa (co mi ale naprosto vyhovuje) nijak neubírá, naopak velice přidává. Však pokus o jeho obnovení v prapodivném čtvrtém díle naopak moc nefunguje (ty nepochopitelný zpomalený záběry a prostřihy jak z nějakých krvavích orgíí, co to jako mělo bejt?). A závěrečná epizoda je prostě pecka, i kdyby tam nemuselo být tolikrát, že něco dopadlo dobře, a členům gangu by se mohlo stát více věcí.   A docela mě překvapilo, že má Tomy najednou zhruba tři holky (z toho jednu podivného hybrida Hermiony z Harryho pottera a ještěrky)  perfektní série! 95,3/100 ()

Reklama

evulienka3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozjazd bol akýsi nemastný neslaný, samozrejme až na tie chuťovky od "pekárenského majstra" (tie mali štýl ako vždy). Potom si však tvorcovia podobne ako teta Polly zrejme povedali "don't fuck with the Peaky Blinders" a záverečné dve časti naozaj stály za to. Takže si dám aj tretiu sériu, aj keď už možno nie s takým nadšením ... a uvidím, možno ma prekvapia. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Don't fuck with the Peaky Blinders!" _____________ O niečo zábavnejšie, akčnejšie a lepšie ako prvá séria... K početným dialógom sa pridalo o trochu viac výborne natočených akčných scén, ktoré sú doplnené minimálne rovnako parádny soundtrackom ako v predošlej sezóne. Príbeh sa vďaka londýnskym Židom (na čele s bezchybným Tomom Hardym) pekne rozbehol a dokonca aj trochu oživil... V podstate celá táto séria mi prišla o niečo plynulejšia a rýchlejšia ako tá prvá... V rámci vizuálu sa stále jedná o skvostnú lahôdku, dobová atmosféra tiež stúpla o level vyššie a niektoré zábery boli pre mňa vyslovene radosť sledovať (scény so spomaleným kráčaním som si pri pozeraní vychutnával asi zo všetkého najviac)... Naozaj už k tomu nemám, čo dodať, druhej sérii Peaky Blinders dávam 9 ručných granátov z 10, Steven Knight sa tu predviedol ako skutočný Pán Scenárista, ten príbeh a postavy sú perfektne napísané... "Do you want to tell them or should I? This place is under new management. By the order of the Peaky Blinders." ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

90%. Líbilo a bavilo mě to více než první série. Hlavní protagonista si mě už získal naplno, mělo to větší tempo, přišlo mi to zajímavější. I přes to zůstal takový ten civilní a syrový nádech. A ve své podstatě, byť jsem v první části zmínil pomalejší tempo a zde rychlejší, nevadí mi ty dlouhé scény, které jakoby nic neříkají a někdo je může považovat za vatu. Patří k tomu, dodává to atmosféru. Navíc se v tomto dílu objevila nová postava, která tomu dodá trošku šťávy a humoru - a Tom Hardy ji zahrál fantasticky. Jinak stále zůstává to, že moc postav člověku k srdci nepřiroste a bude vám buď jedno a nebo více či méně štvát. Každopádně, jak jsem říkal, chytlo mě to více než první série. Howgh! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Ke konci epizody hraje skladba „All My Tears“ od Ane Brun. (Doomcourier)
  • Během plavby lodí hraje píseň „When Under Ether“ od PJ Harvey. (Duoscop)

Reklama

Reklama