Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Lucifer povýšil, ale fakt tu práci chce? Chloe se chystá pověsit odznak na hřebík a z Amenadiela bude policajt. Kdo ví, co dalšího se ještě semele. (Netflix)

Recenze (41)

Toren 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6,5/10. Pořád si stojím za tím, že Lucifer měl skončit kolem čtvrté série a vše poté už působí zkrátka navíc. Pořád to má svůj šarm, sympatické postavy, solidní produkční zázemí, zábavné dialogy a sem tam prosakují (překvapivě) zajímavé témata... a určitě se jedná o mírné zlepšení oproti řadě předchozí. To však nemění nic na skutečnosti, že se tvůrci x-epizod stále točí v kruhu, dělají z očividných věcí dlouhodobá tajemství, sází mnohem více na patos a klišé než kdykoliv dřív a předhazují do už tak uloudaného příběhu komplikace, které působí zbytečně a scénáristicky vyumělkovaně. Samotná rozlučka však umí dojmout, dostaví se pocit zadostiučinění a člověk si uvědomí, že mu to přeci jen bude po těch letech chybět. Takže v rámci možností fajn... jen to mělo přijít dříve a nesnažit se o komplexnost, která k téhle show stejně nikdy neseděla. Mimochodem Amenadiel s Danem jsou MVP celé řady. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je tak, když tvůrci podlehnou tlaku fanoušků a snaží se udržet při životě milovaný projekt za každou cenu. Těch příležitostí zakončit to bylo nemálo. Mohlo to skončit návratem Lucka do pekla, smířením s tatíkem, nebo dáním se dohromady s Chloe, nebo klidně i obětováním se Lucka... . Kdepak, tvůrci prostě chtěli všechny fandy odměnit a uzavřít vše tak, aby každá postava došla zaslouženého finále. Prostě se rozloučit přátelsky. A v tom je ta potíž. Nejvíc to fungovalo, když dostávaly postavy zabrat. V šesté řadě je taky hrozba...ale souběžně probíhá víceméně happy rozlučka... . Působí to jako jeden velký fanservice...ale proč vlastně ne? Diváci i tvůrci si poslední dvě řady vydupali. Navíc doba je zlá, negativních zpráv je kolem dost, tak proč nezakončit Lucifera pozitivně? Nové postavy byly fajn, asi tři epizody byly moc dobrý a ty zbývající s jednou výjimkou pořád nadprůměr, takže ukončeno se ctí. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby byla možnost dala bych asi 3,5. Za mě to už úplně zbytečně natahovali a stejně se to schylovalo k tomu k čemu mělo od začátku. Příběhová linka byla zajímavá a řešil se tam stejný problém otce/dcery, jaký se řešil v první polovině seriálu. Celkově jsem ale fakt moc ráda za krásný uzavřený konec. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

na konci páté řady se karty rozdaly tak,že by k uzavření celého seriálu stačil jeden celovečerní film.Tvůrci se nicméně rozhodli,že to nenechají jen tak a nejspíš v rámci jakéhosi fan servisu spíchli narychlo závěrečnou řadu a ono to nefunguje.Dostáváme tak novou postavu,která přicestovala časem a místo toho aby se uzavíraly jednotlivé osudy,pláče se a řeší se něco co se stalo v budoucnosti a tudíž o tom postavy nemůžou nic vědět a v jednu chvíli to vlastně nedává vůbec smysl.Nakonec se sice vše podaří uzavřít,ale je to takové zvláštně neuspokojivé.Přitom možností jak to celé ukončit uspokojivě bylo dost a některé tvůrci v průběhu sérií i použili,ovšem nakonec se pokračovalo dál a vařilo se z vody.Nikdy sem nebyl Luciferův fanda natolik abych netrpělivě vyhlížel další série a teď když bych na poslední dvě raději zapomněl jsem rád,že je konec...50% ()

Trsto 

všechny recenze uživatele

výborné nostalgické zakončenie ako má byť... to, že sa tu niekto sťažuje na LGBTI, či čierneho boha ? a čo ? si nejaký zaostalý chalan.. alebo rasista, či niečo horšie :) to je jedno...mne je úplne jedno, že boh je čierny... či ty vieš, či existuje, či akú má farbu pleti ? :) či nemá farbu pre každého inú ?.. fakt riešiť takéto stupidity.. mne síce vadia lgbti, či čierni ale tam kde sú pchaní nasilu ...tu sú od úplného začiatku a vôbec nie nasilu.. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (16)

  • Název epizody obsahuje hlášku Freda Flintstona ze seriálu Flintstoneovi (od r. 1960). (SONY_)

Reklama

Reklama