Reklama

Reklama

Lucifer - Série 4

(série)
Trailer
Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, 2019, 8 h 25 min (Minutáž: 49–56 min)

Tvůrci:

Tom Kapinos

Hrají:

Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Denny Love, Jon Chaffin, Graham McTavish, Sasha Roiz (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Chloe se složitě vyrovnává s Luciferovým zneklidňujícím odhalením. Ničemný kněz se rozhodne zabránit naplnění věštby, o které se mezi lidmi už dlouho šušká. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Přechod na Netflix seriálu opravdu prospěl! V druhé polovině třetí řady seriál docela ztrácel dech. Řada měla dobrý rozjezd, ale zbytečně protahovaná "soap opera" ruku v ruce s několika epizodami, které byly pouze výplňové (ano, myslím hlavně tebe, zbytečný flashbacku do minulosti před celou první sérii, jenž postavy ani nic jiného nikam neposouváš), ji celou srážela a zachránilo to až finále. Byl jsem tedy velmi potěšen, když jsem zjistil, že při přechodu seriálu na Netflix počet epizod následující řady klesl pouze na 10 epizod. Očekával jsem jak rychlejší tempo seriálu, tak méně zbytečných epizod a postav. A to jsem přesně dostal. Se čtvrtou sérií jsem tedy naprosto spokojen. V oblíbenosti u mě přeskočila dokonce i druhou řadu, a tak mohu říct, že se jedná o nejlepší řadu seriálu z prvních čtyř. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mě Netflix málokdy zklame, ale Lucifera posunul zrovna tím směrem, který bych si nevybral. Z pohodové oddechovky plné humoru se ve čtvrté sezóně stala jakási unylá vztahovka, v níž se kolem každého problému krouží jako kolem horké kaše, protože by jinak příště nebylo o čem točit. Když jsem se loni dozvěděl, že má být třetí sezóna tou poslední, neměl jsem radost, teď mám pocit, že to nebyl špatný nápad. ()

Reklama

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude pátá série? Za mě by to takhle klidně mohlo skončit. Ale návrat skvělej, naštěstí jsem na něj nemusela dlouho čekat, protože jsem Lucifera začala celkově koukat pouhé týdny zpátky. Lucifera i další postavy si prostě nejde nezamilovat, zápletky jsou zajímavé, biblický lore mě baví. Poslední sezóna ve mě na úkor slabšího zaměření na Chloe vzbudila vzpomínky na Supernatural. Dokonce padla i reference na Castiela, mrk mrk. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni poděkujme Netflixu za to, že se ujal tohoto seriálu, protože bez jejich pomoci bychom se asi dalších sérií nedočkali. A ten přesun na tutu streamovací službu Luciferovi neskutečně prospěl. Já jsem si herecké obsazení během těch posledních let tak oblíbil, zejména Tom Ellis, nikde jinde jsem tohoto herce nezaznamenal, o to více si ho vážím, neboť jedinou rolí prokázal své nesporné kvality. Příběh mě asi nejvíce překvapil, kvalitativně totiž překonal své předchozí série.....Samozřejmě tomu vypomohl dosti i fakt, že se tvůrci rozhodli jen pro 10 dílů, tudíž divák ani nemůže zažít nudu, nevyskytují se zde díly, jejichž primárním účelem by bylo natahování zápletky, to fakt ne. Sázka na humor opěr bez chybičky, všichni zúčastnění se vnořili do svých rolí na 110 procent. Závěrečné dva díly opěr precizní (Lucifer se vždy vytasí s tím nejlepším na konec), taktéž i rozpočet povyrostl o pěkných pár čísel nahoru, tudíž na CGI se kouká velmi dobře. Za pár dní nás čeká pátá série, tak snad nezklame. Série 4 za mě dostává 8,5/10 ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucifer je zpět v celé své síle! První půlka série není natolik silná, ale ta druhá dostává grády! Obzvlášť u posledního dílu mi vyskočila husina na celém těle. Eve jakožto nová postava je roztomilá, chvílemi rozčiluje, ale stejně jsem si ji zamilovala. Všechno je tu na svém místě. Deckerovou nesnáším furt stejně a Lucifera miluji snad ještě víc. Pokud by tohle měl být potencionální konec, nebudu zklamaná, další sérii ovšem uvítám. Jen nesmí spadnout jako ty předtím. Thank you Netflix! ()

Galerie (97)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama