Reklama

Reklama

Valentýnský Madagaskar

  • USA Madly Madagascar (více)
Trailer

Každý touží být neodolatelný. Svátek zamilovaných v podání oblíbených hrdinů z Madagaskaru... Den svatého Valentýna patří mezi nejhezčí svátky. Pro lva Alexe představuje dokonce ten nejlepší den v roce. Tentokrát ale všechny čeká tak bláznivá oslava Valentýna, že na ni nezapomenou do konce života. Když se králi Jelimánovi dostane do rukou mocný elixír lásky, způsobí to na Madagaskaru pořádný poprask. Ješitný Jelimán zájemcům o elixír slíbí, že se stanou neodolatelnými výměnou za podpis smlouvy o doživotním otroctví. Všichni zatouží být neodolatelní, což ale zlomí řadu zvířecích srdcí. Jenže Valentýn přece není o tom, kolik přáníček dostanete, ale od koho jsou. Přesvědčí se o tom nakonec i Alex, Marty a Melman s Glorií. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemný zábavný krátky film presne v štýle celej série. Opäť tu máme kráľa Juliena so svojími malými "otrokmi", nabrúsených tučniakov, ktorí musia riešiť problém vzťahu medzi kapitánom a jeho bábikou, plachého Melmana pripravujúceho prekvapenie pre Gloriu a samozrejme najlepších priateľov Martyho a Alexa. Nie je to síce treskutá komédia, ale fóriky majú presne tú úroveň, aby pobavili a nebola nuda. Produkcia je kvalitná, takže ani graficky ani príbehovo nikde nie sú cíti nedostatky. 70% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebavilo mě to. Ty postavičky jsem si v prvním díle oblíbil, čím více je ale Madagaskarů, tím víc mi začínají při sledování lízt na nervy. A na rozdíl od trojky, která byla taky šíleně ujetá, ale dokázala poměrně dobře pobavit, postrádá tento kraťas i lepší humor. Výjimkou jsou samozřejmě tučňáci, kteří si stále drží svůj vytříbený standard. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zábavný filmeček, který příliš nezachraňují ani známé postavy. Ve skutečnosti se stávají celkem otravnými, hlavně pak Alex, který si neustále musí stěžovat na to, že není v New Yorku a že se tam chce vrátit. Zápletka s nápojem lásky rozhodně není něco, co vás vytrhne. Dost velké zklamání. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Taká klasika. Na chvíľku pobaví, ale nič extra neponúkne, na druhú stranu je to tak krátke, že sa moc pri tom nestihnete nudiť a pokiaľ máte postavičky s Madagascaru radi, viac menej vás to poteší na tu chvíľku. 65% - 3* ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama