Reklama

Reklama

Kolem světa s Timonem a Pumbou

  • USA Around the World with Timon & Pumba

Obsahy(1)

Přidejte se k Timonovi a Pumbovi, oblíbeným přátelům ze "Lvího krále", a prožijte s nimi odvážná dobrodružství plná zábavy ze všech koutů světa. Na první zastávce v "Jižním Prasifiku" si obyvatelé jednoho ostrova spletou Pumbu s jejich dávno ztraceným králem a tak se mu dostane přímo královského zacházení. V příběhu "Zlatá horečka" Pumba zbohatne, ale zlý kriminálník Quint mu ukradne jeho zlato. Pak si Timon a Pumba zahrají na dohazovače dvou veverek v příběhu "Námluvy v Saskatchewanu". V dalším příběhu "Blázni z Brazílie" si Timona a Pumbu vyhlédlo pár hadů jako chutnou večeři a oba přátelé se je snaží přechytračit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť raz len súhrn viacerých príbehov z prvej série pôvodného seriálu o Timonovi a Pumboovi, ktoré sú pospájané krátkymi scénkami v jaskyni. Ako celovečerný film to určite neobstojí, pokiaľ ste už videli pôvodný seriál. Je to v podstate len zlátanina jednotlivých príbehov bez nejakej logickej nadväznosti a opäť len žmýkanie už prevarenej vody. 40 % ()

Koda 

všechny recenze uživatele

A mě připadalo celkem zvláštní, proč jsem těch nějakých 6 příběhů viděl celý den pořád od znova, když mi Pumbaa radil, abych si přetočil svojí videokazetu na začátek. Dobře si pamatuji, že jsem měl tu videokazetu dlouho, než se mi rozbila. No co už, máme tu naše známé tváře Timona a Pumbuu, kde Pumbaa dostane bleskem ránu a tak se mu snaží Timon vrátit paměť díly ze seriálu, momenty z lvího krále, nebo skvělou písničkou Stand By Me na způsob Timona a Pumby, kde se mi hodně líbí provedení zpěvu Tomáše Trapla. U všech dílů se skvěle pobavíte, mají supr zápletku, jsou bláznivé a nic není tak jak vypadá na první pohled (třeba s lovcem Quintem) . Stejně nikdy nepochopím, jak z ničeho nic se u těch postav na ostrově vždy něco random objeví - třeba pila, hasičské auto, toaster, luxusní restaurace atd. Nejvíce mě asi dostala hlášky Timona: "Ty Schweinsteine" tím myšleno Schwein z němčiny jako prase a Einstein jako známý fyzik. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

bože můj, ještě jednou uslyším někde hakuna matata a nechám se sejmout bleskem... zaznělo to tam tolikrát, že by to snad ani chuck norris nespočítal. to bych radši jedl brouky s parmezánem, než tohle muset protrpět znovu! nadmíru otravný, ze slávy Lvího krále těžící konglomerát krátkých skečů, které jsou celkově vtipné asi tak ze 40% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Horší než "Prázdniny" i "Hodování". Nebo je možná moje nespokojenost způsobena tím, že jsem se z nepochopitelných důvodů rozhodla v několika dnech zhlédnout všechno možné, co souvisí se "Lvím králem", a všudypřítomná Hakuna Matata už mi trošičku leze na mozek. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama