Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (CinemArt)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (254)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tohle už jsem ale nemohl překousnout. Čeho je moc, toho je příliš a vaření z vody kvůli vykřesání dalších dílů nejvíce ubližuje právě komediím a poté ještě hororům. Třetí Noc v muzeu je exemplárním příkladem tohoto pravidla, které si troufám říct, že neshledávám mezi filmy jenom já. Jedno z nejnudnějších pokračování “evr”. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne nenáročná záležitosť. Nedosahuje čaro jednotky, ale je v mnohom omnoho lepšia ako hlúpa dvojka. Levy je dobrý režisér. Bohužiaľ niekedy scenár nepustí a v tomto prípade je príliš priamočiary a bez toho skutočne magického( čo robilo jednotku takou pútavou), na druhú stranu je tu parádny praveký Stillerov dvojník, ktorý si kradne všetky scény pre seba. Rovnako Ricky Gervais a v neposlednom rade štek Alice Eve a Hugh Jackmana. Silvestri bez výraznejších zakopnutí aj keď už len variuje samého seba. V podstate som spokojný a na jedno pozretie dostačujúce. Je to ale rozhodne film, ktorému bude ďalšie pozretie len ubližovať. Zatiaľ sa ale na chvíľu budem tváriť, že som stále to dieťa čo má rado dinosaurov a históriu. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

K propadáku má daleko, trojku bych označil hlavně za zbytečnou, a to především kvůli naprosto nevýraznému příběhu (prostě se pod zástupnou záminkou vyrazilo do Londýna, kde ožily nové atrakce). Dětinský a recyklovaný, jinak poměrně umírněný humor se trefoval tak v polovině případů, přičemž fakt dobrých fórků (jako např. cameo Hugha "Wolverina" Jackmana) přinesl jako šafránu. Za mě 5/10, nad jedničkou 4/10, ale za dvojkou 7/10. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tak pro fanoušky Stillera asi jo. Začátek je ještě docela napínavý, pak je to nekonečná nuda, dokud se nedostanou do britského muzea, kde snad jedinou vtipnou postavou se snaží - ale jen snaží - být tlustá černošská vrátná, scény s tatou a nenadrtálcem mi moc vtipné nepřišly. Sem tam pronese syn hlavního hrdiny zajímavou hlášku, a potěší celá scéna s Hugh Jackmanem. Ale to je asi tak vše. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

No není to ono. Co Vám mám víc povídat. Třetí díl je prostře třetí díl. Těží z minulosti, recykluje co může, ale na druhou stranu - je pořád hodně fajn. No...sice už nápadů není tolik, ale pořád tahle absolutní bláznivost dokáže zabavit. Třeba první scéna s Owenem Wilsonem a Steve Coogenem byla naprosto brutální. Jenže dobré scény střídají horší a vysloveně špatný příběh tomu taky nepomůže. A když přijmeme fakt, že tenhle díl má vysloveně špatnej příběh, tak se hodně těžce hledají nějaká pozitivní slova. Naštěstí tu ale pořád jsou samotní herci, kteří to v podstatě zachraňují a tak počítejte s tím, že ačkoliv tenhle film bude jakýkoliv, ztráta času to nebude. Tedy v případě, že jste viděli i předchozí díly a líbili se Vám. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Tento díl vydělal ze všech filmů trilogie nejméně – Noc v muzeu (2006) vydělala 574 milionů amerických dolarů, Noc v muzeu 2 (2009) vydělala 413 milionů dolarů a tento díl vydělal 363 milionů dolarů. (Varan)
  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama