Reklama

Reklama

Biting Elbows: Bad Motherfucker

(hudební videoklip)
  • Rusko Bad Motherfucker
Krátkometrážní / Hudební / Akční / Sci-Fi
Rusko, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Ruský mladík se probudí po nezdařilém odcizení teleportu. Když zastřelí i jeho pomocníka, nejde již jen o to získat teleport zpět, ale i pomstít se. (Michalek)

Recenze (77)

H34D 

všechny recenze uživatele

Zlého mátizjeba nevnímám jako videoklip, ale prostě jako krátkometrážní film okořeněný pro někoho stylovou, pro mě nijak zvlášť zajímavou hudbou. Audio složka tedy není podstatná, důležitá je energická smršť odehrávající se před vašimi zraky. Videjko je ještě rychlejší než akční videohry, stále však zůstává přehledné, takže není divu, že na základě toho dostal režisér zelenou pro celovečerní snímek v podobném duchu... 8/10 ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Akce a kozy. Měl bych se pohoršovat nad úpadkem morálky v imperialismem prolezlém světě, jenže ouha, snaživí bratři z Ruska si zjevně namísto kulturního odkazu Tolstého, Puškina a Šolochova za vzor berou právě prohnilý kapitalistický západ a nakopávají mu řiť. Nuž, postavím se k tomu jako chlap a přiznám, že se na to vlastně kouká dobře, i když je to esencí většiny toho, co se mi v akčním žánru nelíbí. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Ty krásko! Jedno z nejlepších POV, co jsem kdy viděl. Rudí bratři překvapili. A když už i místní odpůrkyně akčních filmů Jezinka tomu dala dvě hvězdy, tak to už je co říct! To se musí vidět! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ohavný film, zejména za zmínku stojí ta příšerná hudba, protože ta na tom nebyla zdaleka to nejhorší. Oprava - tak jsem se zorientovala v tom, co je jednička a co dvojka, protože tu v těch videích je hokej ... a hodnocení nechávám s dodatkem, že jednička je ještě mnohem horší, i když to je prakticky totéž. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je film nápaditý, svižný a jistým zvrhlým způsobem také zábavný, chválit ho nemůžu, protože se mi z jeho sledování hlava nejprve točila a po chvíli mě regulérně rozbolela. Takže jsem si to zkrátka až tak nevychutnal. A ačkoliv by mě zajímal, nedovedu si představit, že se dívám na takový celovečerní film. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Asi nejzábanější a nejnápaditější využití POV modelu. Jen mohli více zapracovat na hudebním podkresu a ne vybrat ten první hudební odpad, co jim přišel pod ruku. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

lepší honičky, lepší hudba (možná), lepší závěr, lepší využití kamery, lepší v podstatě všechno. A to mi nevěřili, když sem říkal, že Rusáci můžou natočit dobrej akčňák. pche. Vůbc se nedivím, že Iljovi svěřili celovečerní film z natáčený, jak jinak, z pohledu první osoby.. No, snad to dopadne dobře. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Mexická Mačeta dal plnej zásobník, strašidlo a písmejkr Džezina dvě kulky, jen díky tomu, že tam určitě stříleli z ruskýho Makarova, mě naopak boršč nesedí, bleju po něm jak sabáka Lajka, takže je to snadné.. četyre, taváryšč. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Muziku do hodnocení nebudu počítat, jelikož to není můj hudební styl. Samotnej videoklip je nadupanej akcí a má vtipné vyústění. Doporučuju jako předkrm před filmem Hardcore Henry. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola vážna pecka, lepšie ako niektoré akčné filmy... naozaj super hudba a škoda toho pejsánka. Mimochodom fiskus si zlý ten pes za to nemohol! ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hodně povedený klip, který je celý točený z pohledu první osoby. Tento režisér letos stejným způsobem natočil i film. ()

Související novinky

Co chystá režisér Hardcore Henry?

Co chystá režisér Hardcore Henry?

03.09.2018

Režisér Ilja Najšuller, který si fanoušky poprvé získal drsným akčním klipem k písni Bad Motherfucker, rozhodně nepatří k tvůrcům, kteří by se rádi drželi zajetých postupů. Jeho filmový debut… (více)

Reklama

Reklama