Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 2

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (494)

kijifa 

všechny recenze uživatele

Všichni čekáte, jak to dopadne. Kdo ne a nechcete se to teď dozvědět, tak překočte na další komentář. A teď k věci. V 80% filmů nemám rád happy endy, z velké části proto, že většinou jde o finální znásilnění třeba i povedeného snímku. Ale pak je tu těch 20%, kdy tam ten šťastný konec prostě být musí. S láskou, Rosie samozřejmě patří k těmhle dvaceti procentům. Celý film prakticky víte, jak to dopadne, ale neštve vás to. Naopak celou dobu si to přejete. Nenucený, uvěřitelný film obsazený těmi správnými herci, navíc viděný ve správném naladění, ve správný čas. ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Velice dobře fungující romantický film s výbornou a uvěřitelnou chemií mezi hlavní dvojicí. Vkusný a inteligentní humor, který S láskou, Rosie staví opravdu mezi žánr "romantická komedie", ne jako u většiny snímků, kde je ze vtipu naprosté minimum. Mile strávených 102 minut! ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

1,5*. Tenhle film mi vůbec nesedl. I když obsazení bylo super. To neustálé míjení se, neupřímnost a marnění času mě vytáčelo. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka byla prostě úžasná. Když měla radost, já taky. Když brečela, bylo mi smutno za ní. Výborné zpracování jejího osudu. Alex mi naopak sympatický nebyl, ale nevadí. Další plus je povedená hudba. Výborný film, kéž by takových bylo víc. Zatím 4,5*. ()

jandula00 

všechny recenze uživatele

Po delší době tu opět máme útok na mou křehkou ženskou duši - a že se vydařil. Britská inteligentní romantika, kombinace, které nejde odolat. Obzvláště v podání dvou tak sympatických a vzájemně sladěných herců. Obzvláště s tak skvělým soundtracekm. Obzvláště s tak originální zápletkou. Jediné, co mě mrzí je nereálnost - protože když si vybavím svoje spolužáky z gymplu, jedná se spíš o sci-fi :D. ()

P-puma- 

všechny recenze uživatele

Lily Collins je fakt příjemná a roztomilá, jen je mi líto, že z té dračice se stala taková uťápnutá a rozklepaná slečna. Atmosférou mi to hodně připomíná Jeden den. Ale tři hvězdičky tomu bohatě stačí, není to nic závratného. Možná že jsem od toho očekávala víc, ale jedno schlédnutí tomu bohatě stačí. ()

Poupe 

všechny recenze uživatele

Člověk si řekne "Romantický film, to zase bude klasická oddychovka" a nakonec jsem byla mile překvapena. Není to klasická romantická slátanina na které jsme za posledních pár let zvyklí, naopak. Příběh je naprosto skvělý, ano, lehce předvídatelný, ale dle mého názoru strhující. Obočí Lily Collins je trochu rušivé, ale roli, kterou v tomto filmu ztvárnila je naprosto úžasná. Sam Claflin, kterého známe z Hunger Games je ukázán v naprosto jiném světle a nelze si ho neoblíbit. Film budí dojem, že každý může být šťastný a je jen a jen na tom člověku, jak dlouhou cestu k tomu svému štěstí bude mít. ()

Spaster 

všechny recenze uživatele

Mám ráda romantické komedie, a tak když se vyklube něco nového, tak na to jdu. Ale když jsem šla na S láskou Rosie, tak jsem netušila, jak moc mě to nadchne. Jak já jim to všechno věřila. Bylo to vtipné, dojemné, lidské. Prostě bomba, dvěma hlavním sympaťákům bych vážně sežrala, že to všechno prožili :D 100% ()

studo 

všechny recenze uživatele

Kde tu a tam klišé a bohužiaľ kvôli obsahu to občas vyzerá ako narýchlo zostríhaný videoklip. Ale taký ten klip, ktorý nepreskočíte, vhodne k nemu pasuje hudba a herci v ňom nelezú na nervy od prvej prekážky, pardon refrénu. Určite lepšie ako prehajpovaný Stuck in Love, kde bola avšak Lily tiež najväčším plusom... ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Neříkej mu, aby zapomněl, stane se pak z toho to, že si vezme úplně jinou ženu a ona nikdy nebude ty. Zamilovala jsem se, zamilovala jsem se do lidskosti tohoto filmu. Polovinu filmu jsem probrečela. Vůbec mi nebylo, jako bych se dívala na film, ale spíš jako by mi někdo vyprávěl svůj životní příběh, tak lidsky to na mě působilo. Dlouho jsem vymýšlela, co o tomto snímku řeknu, aby lidi pochopili jak na mě zapůsobil, ale prostě, nemám slov. ()

burton 

všechny recenze uživatele

A budete bulet a ždímat kapesník a vzdychat a držet palce a rozhořčovat se a zase bulet a nakonec omdlíte blahem. A konec vám neprozradím a musíte to vidět, zaručeně je to vtipný a milý a takový ňu ňu. Lily Collins je kouzelná. ()

Poirotek 

všechny recenze uživatele

Od začiatku musí byť každému jasné ako to skončí. Ale aj tak človek sa nechtiac pristihne ako drží palce hlavným hrdinom. Celkom milý film :) čakal som viac klišé momentov. A výber hudby jednoducho skvelý. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Páry, které spolu "jen" kamarádí, ikdyž oba dva ví, že je to něco víc a přátelstvím to jen maskují, jsme tu už měli. Rosie a Alexovi to jen trvalo déle, než přišli na to, že jeden bez druhého nemohou žít. Film ničím nepřekvapí ani nenadchne, ale zase ani neublíží, takže se na to bez duševní újmy dá dívat. Když to však srovnám s nedávno viděným filmem "Věčně mladá", tak je to sto a jedna. Nasazená romantická laťka je tak vysoko, že každý další "R" titul to buda mít u mne hodně těžké. A tak pokud jsem "Adaline" dal 5*, musím "Rosie" dát jen půlku. Protože jsem se u toho nestyděl tak se přikláním ke 3*. ()

michellerih 

všechny recenze uživatele

"Bethany? Fuck!". Miluju hlavní hrdinku, příběh a humor. Jo a ty útesy na konci dělám, že ve filmu vůbec nebyly a dávám pětku. ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Když pominu naprosto předvídatelný děj, který jsme ve filmech viděli už nekolikrát (Kluci a holky, Něco jako láska, What if, ...atd), tak co mě na filmu vadilo nejvíc, byla naprostá absence jakékoliv chemie mezi hlavními představiteli. Nevěřila jsem jim to ani na chvíli. Necharismatický Sam Claflin, který mě o svých hereckých kvalitách nepřesvědčil a sice hezká, ale nemastná, neslaná Lily Collins pro mě byli největším problémem celého filmu. Když si k tomu připočítám chvílemi trapný humor, který se do scén nehodil a scénář, který nepřináší naprosto nic nového, vychází mi z toho hodně velká bída. Nutila jsem se film vůbec dodívat, jak mě to nudilo. Za mě * a doufám, že už se na nic podobného nebudu muset nikdy dívat. ()

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

10 minut, vypnute, zmazane. Kto toci tieto slabomyselne sracky? Kery deges. Sa mi tak zda pomaly, ze cim dnesnejsi film, tym zdegenerovanejsi autor/reziser - nezazili ani romantiku ani sradnu. Medzi pivom a drizdami sa to da len vypnut pomaly. ODPAD ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný romantický film, který ve mně zůstal ještě dlouho poté, co jsem jej dokoukala. Na rozdíl od ostatních neskončil happy endem a docela dobře popsal reálný svět. ()

Reklama

Reklama