Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Vzrušuje se tím, že krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku, což ovšem není nebezpečné." Vítejte ve světě úchylů. Jeden podezřelý si strká do konečníku uříznuté varle, druhý si stolicí maluje kalhoty na hnědo a třetí je normální, úplně obyčejný německý pedofil. Tak to je přesně ten typ případu, na kterém bych chtěl stavět svou kariéru. Tentokrát je objektem vtipkování mjr. Plíšek, který nemá šetřit v ústavu, aby si ho tam nenechali, ani ve škole, aby si ho nespletli s pedofilem. Taky se mi líbil fórek s vysoko nastavenou laťkou, protože tu 2. série zatím rozhodně drží. ()

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se případu týče, z nové série jde asi zatím o nejděsivější, ale pro mě zároveň i nejlépe zpracovaný. Z pachatele člověku naskakuje husí kůže a na vyšetřovatelích je vidět, jak jim vše, čeho se dopátrali, je odporné. Snad se mi i tento díl líbil proto, že Korejs dostal méně filmového prostoru a díky tomu jsem se mohla soustředit na děj a neskřípat zuby nad jeho povýšeneckou stupiditou.......a stejně to nemohu překousat, jestli to na vedoucích postech našich krimi složek vypadá takto...... ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, nevím, spousta rodičů běduje nad tím, že se jim děcka válí doma neustále přilepené k monitoru počítače nebo displeji mobilu, ale čtvrtá epizoda jasně ukázala, že pokud se dětem ponechá volnost, jsou mnohdy schopné sehnat si velmi slušně placenou brigádu. Holt je to hlavně o iniciativě. Už to nějakou dobu uzrávalo, ale teď už je jasné, že hlavním problémem kriminalistů z 1. oddělení nejsou ani tak pachatelé vražd jako spíš někteří jejich nadřízení, kolegové a nekalibrované teploměry. Jinak šlo o jeden z těch případů, které ve mně nevyvolávají nějaký zvláštní soucit s obětí, zato mě některé jejich momenty dokáží pěkně vytočit. Například ta matka byla přímo snová. / Poučení: Hlavní rozdíl mezi učitelem a pedofilem je v tom, že pedofil má ty děti opravdu rád. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jednotlivé epizody seriálu nekomentuji, zvláště když jsem ohodnotil a okomentoval celý seriál, tentokrát musím. Dnešní díl mi totiž nejde z hlavy. Šel z něj takový hnus, že ještě asi pět minut jsem seděl a koukal do zdi. Skvěle zahrané, ten kluk-vrah "prostě mi to přišlo zajímavý", slizké existence pedofilů, prostě mi z toho není dobře. Berte to jako 5*. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Když plk. Vladimír Jeřábek (Igor Bareš) naleje majoru Kozákovi (Ondřej Vetchý) whiskey, je tekutiny ve sklence málo, avšak po záběru na telefon tekutiny výrazně přibylo. (PK Ivanhoe)
  • Plíšek (Boleslav Polívka) vyšetřuje nezletilého na služebně bez zákonného dozoru. Jakékoliv doznání i výpověď samotná by byla zneplatněna a policista by z toho měl velký problém. (sator)
  • Víťa pucuje model německého bombardéru Focke – Wulf Fw 200, i když má na stole krabici od Messerschmittu Bf 110 C. (Allster)

Reklama

Reklama