Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (420)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tohoto Herkula by si dal Superman k snídani, tudíž by na Iron Mana a Hulka nezbylo nic. Tolik k obsahu distributora. Jelikož jsem očekával hrůzu, nebyl jsem nijak překvapen. Tvůrci si samozřejmě vycucali příběh z prstu, ovšem že by žárlivá Héra dohodila manželovi milenku, když Hérakla k smrti nenáviděla... Dobře, je to Herkules, ale toho měli Římané, tak proč je Řekem? To je ale binec... Trochu mi vadilo, že nebyl schopen podříznout tatíka na jeden šmik, zatraceně, byl polobůh, ne? Na druhou stranu jsem se příliš nenudil a na antické téma jsou větši hovadiny. Dokonce jsem se chystal dát tři hvězdy, když jsem si myslel, že všichni na konci zařvou...hm, nezařvali, tak jednu ubírám. K minusum bych ještě připočetl: stále se mi sekal obraz a zpomaloval se (aha, to byl záměr) a tvůrci si dali hodně záležet, aby ani ňadérko nevyklouzlo. A mohlo být víc krve. A mýtických postav, ne jen vypelichaný lev. Mizerné triky. Hlavní hrdina byl železobeton (beton místo mozku). A....nojo, tak snad příště.... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tento Hercules určite nemá na VIKINGOV či SPARTAKA... Lenže som od neho nič nečakal a v pohode som ho dopozeral. Na rozdiel od Rockovho HERCULA či POMPEJÍ si tvorcovia zrejme uvedomili, čo točia a celkom ma pobavili. Možno v kine by ma to sklamalo viac (keďže scenár sa určite pôvodne nevolal The Legend of Hercules :-) a ide čisto o priživenie sa), ale doma na gauči mi to stačilo... ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě je to průměrnej filmek a ne takovej děs, jak jsem podle hodnocení očekával. Příběh je jednoduchej a předvídatelnej Prostředí a efekty připomínají seriál Spartacus, jen s tím rozdílem, že zde není žádná erotika a souboje jsou bez krvavých cákanců. Když už tvůrci pojali Hercula tak, že zde nejsou žádné mýtycké potvory, mohli udělat i jinak spoustu věcí, které jsou zde spíš úsměvné. Obsazení je v poho (Od Adkinse jsem ani nečekal žádné jeho kousky, protože by se to sem nehodilo). Celkově je to taková oddechová jednohubka, kterou stačí vidět asi jednou, ale kdo ví, časem si to třeba zopáknu. Za mě 50% :) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

A krade se ostošest! Themistoklés opcuje s Maximusem ve sračce s prachbídným příběhem, podle které je Spartakus scénáristickým velkofilmem. Od Renny Harlina bych teda čekal o něco lepší výsledek, nebo aspoň to, že si přelouskne Édu Petišku. A já bych si tak přál pořádných 12 úkolů pro Herkulese (snad se dočkám tady). No nic, tohle je přiblblý digital madness, na kterým je nějaký ten um znát, ale na ostřílenýho režiséra je tohle prostě špatný. Vzhledem k tomu, že jsem se na to dodíval, přičemž jsem neměl potřebu ten krám zhasnout, tak dávám 2*, ale tohle teda nikdy více. 30% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jsem nevěděl, že Renny Harlin je na tom tak špatně, že musí točit pro Asylum. Neustále na krátko ostříhaný a s třídenním strništěm hrdina bez kapky hereckého talentu pobíhá od jedné ve studiu naklíčované scény ke druhé, jedině tedy s dialogovými okny v lese, to se natočilo snad jediné v reálu, a neustále se snaží vyhrát svou princeznu, i když mezitím zařve hromada lidí, nestvůr, příšer a podobných šmejdů. Souboje se snaží být kopií soubojů ve 300, snad jen s absencí digitálních cákanců krve. Nechybějí ale digitální příšery, a ty jsou tedy pěkně trapné - počínaje úvodním lvem, který vypadá jak rozpohybovaná plyšová hračka velikosti tak 60 cm. Těžká a nezábavná nuda. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně u vody, kdy se Alkeidés znovu setkává s Hébé (Gaia Weiss), se ji mění střídavě účes. (jjituska)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama