Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

Reklama

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vytáhneme oblíbené postavičky z jedné pohádky , nacpame je do druhé a budeme čekat , že se z toho lidi po..... Tak to asi řekli páni autoři , než natočili tenhle velice postradatelný film . Nebylo to vůbec vtipné , jak by člověk čekal . Děj doslova a do písmene jedno velké , trapné klišé . Ne , že by u toho člověk přímo usnul , ale ... Takhle primitivní děj by dokázal vymyslet i člověk s IQ pod 70 a na film tohohle ražení je to pro mě prostě málo a zároveň výsměch všem lidem , co za film platí . ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší spin-off, co jsem v rámci animáčů viděl. Kéž by takto dopadli i Minionové ;) Samotný Madagascar sice neucítívám tolik, jako jiné animované série, ovšem nikdy nezapomenu na moment, kdy vyšel první film a já jej neměl možnost vidět v kině, ale až později. Mí vrstevníci citovali hlášky z filmů a samozřejmě se jednalo převážně o ty tučňácké. Bylo tedy jasné, že pokud si někdo zaslouží spin-off, bude to právě Skipper, Kowalski, Rico a Private. No a je to opět zábava, tučňáci si jedou to své a navíc je doplnil skvělý hlas Benedicta Cumberbatche, co chtít víc, když vše funguje jak má a jednotlivým gagům se člověk rád zasměje. Škoda, že se dvojky nejspíše nedočkáme, klidně bych si jí dal...PS : Vtipkování se jmény slavných herců pobavilo :) ... 85% ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tyhle Tučňáky jsem si i ve svojem věku oblíbila v seriálových kraťasech a měla trochu obavy, jestli jejich skečovité příběhy utáhnou i celovečerní stopáž. Leč přechod na plátno zvládnuli pánové ve fracích s grácií. Od první minuty Tučňáci nečetří akcí ani slovním i vizuálním humorem. A nic z toho rozhodně není jenom pro děti. P.S. Ty chobotnice chci místo gumové kachničky do vany. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)
  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)

Reklama

Reklama