Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Robotník v továrni na výrobu vaní Jerry Hickfang je milý, ale podivný človek. Skrýva v sebe tajomstvo v podobe lásky ku kolegyni z účtovníckeho oddelenia. Ich vzájomný vzťah však naberie vražedné rozmery.  Následne začínaú k Jerrymu prehovárať jeho domáci miláčikovia: diabolská mačka a benevolentný pes. Tí ho navedú na fantazijnú cestu smerujúcu k jeho spaseniu.
Mysteriózny psychologický thriller režíruje iránska režisérka Marjane Satrapi (Persepolis). V hlavných úlohách sa predstavia Ryan Reynolds, Gemma Arterton a Anna Kendrick. (ywo666)

(více)

Recenze (287)

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Prijemna a vtipna komedia. Mozno obcas trocha uleteny humor, no pozeralo sa na to velmi dobre. Pestre farby, zaujimavy dej, myslienka, vyborne spracovane, zahrate a zlepene dokopy. ()

KHkomiks 

všechny recenze uživatele

Po nějaké té době zase nějaký ten creepy úchylný filmek! A vyklube se z toho neuvěřitelně zábavná drsárna. Kdo má za to, že hybrid Doktora Doolitla a Amerického psycha nebo Dextra, je nemožný, tak je na omylu. Ryan Reynolds se tu dost slušně vyžívá ve své roli. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Tu mluvící kočku bych chtěla. :-) Stejně jako v životě má neplecha inteligentní argumenty a dobro je hodný blbeček, jehož se snadno ignoruje. První půle filmu se mi líbila víc, ale pak černý humor ustupuje vážnější notě. Hlavní hrdina měl těžké dětství, takže bychom ho měli litovat. Nepamatuji, že by někdo točil film o strastiplném dětství Hitlera, ale psychopatie se vždycky svede na rodiče. Každopádně jsem se nenudila a kdyby to bylo méně předvídatelné, mohlo to mít o hvězdičku více. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Mix černé komedie a psychologického thrilleru o schizofrenikovi, kterého kočka navádí k vraždění, povídá si s uřezanými hlavami a zpívá s Ježíšem? Ó ano! Marjane Satrapi natočila nejoriginálnější film od... možná Amerického psycha (i když to vzniklo podle knihy, tak nevím, jestli se počítá jako originální)? Perryho scénář je naprosto luxusní, řezal jsem se od začátku do konce. No a páni, ty barvy! Strašně se mi líbí, jak si režisérka vyhrála s kamerovými filtry (připomnělo mi to seriál Utopia) a jak se stylizace mění v návaznosti na to, jestli dění sledujeme optikou Jerryho nebo někoho jiného. Živé a zábavné, škoda, že to nepoužívá víc filmařů. Jinak naprosto luxusní výkon ze strany Ryana Reynoldse. Nevím, jakým způsobem zvládli z osmatřicetiletého chlapa udělat tohle, ale dokázal to podat naprosto přesvědčivě. Práci na The Voices si očividně užil. A já si užil výsledek. Maximálně. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Nikdy si nezvěte holku k sobě do bytu, když máte plnou lednici hlav a všude po bytě zvířecí fekálie. Třebaže se zdá všechno v pořádku a ke každé události v životě vám hraje povedený soundtrack, nemusí to tak ve skutečnosti být. Třeba jste si vzali místo dvou Varfarinů na ředění krve pět Neurolů a tak trochu si lítáte. Ale nevěšte hlavu, to jí radši někomu usekněte. Tenhle film byl v pro mě neskutečným překvapením. Všechno sedí a šlape, jak má a já můžu jen sedět a zírat! Akorát se divím, že už Disney nevymyslel něco podobnýho s Mickey Mousem. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Černá komedie Německo, USA. Vůbec jsem neměl naletět na vychvalované komentáře. Měl jsem chuť to vypnout ještě před skončením a co se tam dělo, mi bylo úplně fuk, hlavně jsem se těm blbostem nesmál. Těm, kdo se chce zasmát u černé komedie, ať si pustí např Izolaci. Toto je nezáživná blbina. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Samotný príbeh dosť morbídny, nehovoriac o spôsobe, ktorým z toho chceli spraviť komédiu. Z hľadiska castingu však nemôžem nič vyčítať, pretože R. Reynolds bol právom vybraný a svoju úlohu zvládol. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

sadlokan 

všechny recenze uživatele

I v růžovém overalu se dá postavit menší domek.Když tedy máte dostatek"luxferů".A dva pany Lorence z říše zvířat. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds v hlavnej ulohe ako psychopat,ktoru zvladol vyborne,filmove sialenstvo,ktore je jasnym dokazom, toho,ze ak je v chora hlava,tak je to cele na ho*no,zaujimavy pocin,ktory je odlahceny troskou humoru,blaznivou mackou a priatelskym psom,jednoducho cool zabava...:-) ()

AngelG 

všechny recenze uživatele

Filmy jako je tenhle, mě opravdu baví. Spojení černé komedie s psychologií a dramatem, je vždycky super a výsledné filmy málo kdy zklamou. Výborné obsazení od Reynoldse, který je vždy fajn, až po Arterton a Kendric, kterým tyto role absolutně sedli. Sice to mohlo být trochu svižnější, ale ten příběh je poměrně dost zajímavý a zpracování je depresivní i vtipné zároveň, takže to určitě vynahradí. A navíc, ty závěrečné titulky, jsou prostě to nejlepší, co jsem za hooodně dlouho dobu viděla. :D ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Popisek zmiňující "žánrově obížně uchopitelné dílo" opravdu nelže. Hlasy se totiž přes romanticko-černou komedii dostávaj k thrilleru, aby v závěru skončily dramatem s ujetou potitulkovou scénou. Přitom jsem přesvědčenej, že slušnej hlavní námět (svět z pohledu schizofrenika hledajícího přátele / lásku) byl jak stvořenej pro černou komedii s příměší "romantiky". Z příběhu, ve kterym mluvěj zvířata prostě fungující vážnější chvíle nevyždímete, ani kdyby vás rozkrájeli ještě víc než hlavní hrdina. Za vtipnej úvod, pár hlášek, krvavost a casting (předevšim ženský obsazení v podobě vnadný Gemmy Arterton a roztomilý Anny Kendrick) třetí hodně slabá hvězda. ()

Patriot.X 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva. Nebýt toho kocoura a mluvících hlav v lednici, dal bych dvě hvězdy. Souhlasím s uživatelem dee-key: „Na černou komedii je to málo komediální, na kriminálku málo kriminální a na thriller málo mrazivé. Je to prostě ten typ filmu, kde se úplně nepovedlo skloubit žánry“. ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Parádne prepojenie horroru a komédie o jednom človeku, čo keď nezoberie svoje prášky, začnú sa diať naozaj zlé veci. Reynoldsove prevtelenie do postavy je podarené a príbeh je zaujímavý a vtipný. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Bezva, zabi někoho, třeba Lisu z účtárny..." Opravdu hodně černý komediální thriller. Myslím, že skutečně bizarní bláznovy představy se povedlo zobrazit parádním způsobem. ()

Jessie5 

všechny recenze uživatele

Jerry a jeho psycho pohled na svět. Mluvící kočka, pes a skvělý Ryan Reynolds v růžových montérkách - černá komedie, jak má být. Bavila jsem se celý film, možná jen ten konec malinko srazil můj celkový dojem, což mě rozhodně neodradí od toho, pustit si ho znovu. ()

BLabaKAn 

všechny recenze uživatele

Takový zvláštní černý humor hozený docela do pěkného kabátku, kde figuruje mrdlej Jerry, kočička, pejsek a pár ženskejch z účtárny. Jinak celkově u mě to bylo jako na houpačce . . . „ Jerry - Sehnal bys mi sem společnost? - Společnost? - V lednici si připadám hrozně osamělá. “ :D ()

1vu$hQ4 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevim co si o tomhle filmu myslet..Dlouho jsem neviděla větší blbost..bylo tak blbý až jsem se musela smát :D a je fakt, že na tenhle film si budu pamatovat..hlavně ty zvířecí hlášky :D ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

když ono to všechno funguje tak nějak napůl... napůl vtipné, napůl drsné, napůl nápadité, napůl bizarní; jasně, pokud jste zrovna vylezli po 60 letech ze stáze nebo z nedělní školy, bude to pro vás větší nářez :P ... a třeba taková maďarská Liza, liščí víla, poráží Hlasy ve všech ohledech na body (no dobře, tady jsou hezčí obě hlav-ní hrdinky) ()

Reklama

Reklama