Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (6)

Sasanka20 

všechny recenze uživatele

První série v mých očích není úplný strop. Následující série mě ale bavily tak moc, že jsem musel pozměnit žebříček svých TOP 3 seriálů. Musím však přiznat, že pátá série už bohužel často opakuje zápletky a vtipy ze sérií předešlých, takže to není taková čurina jako dřív. Navíc mě opravud hrozně moc mrzí, že už v ní nefiguruje moje oblíbená postava Erlicha Bachmana. Pořád se ale jedná o seriál, jehož sledování si hrozně užívám a těším se na každý následující díl. Nezbývá tedy než dodat, že už se nemůžu dočkat na šestou sérii :-) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál som sa, že keď dáte niekoľko dielov so série preč, tak to stratí svoje čaro. Ale Pied Paper a gang nesklamal. Strašne dobre sa mi na to pozeralo. Seriál dozrel ako víno a finále 5. série bolo nadmieru uspokojivé. 5. séria - 100% ()

geklon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle partička extra pošahaných rádoby it revolucionářů, jede. Už déle, než jsem čekal, že to HBO vydrží, ale vypadá to, že se Richard a jeho Octopussys celkem chytli. Richardova postava je totální asociální blb a strašně mě baví ty momenty, kde se nic neděje a Richard je prostě jen předimenzovanej trapák. Njevíc fungujou i ty nejmíň viditelná postavy, jako třeba Richardův lékař, toho chlapa zbožnuju. Vtipy zůstavají apsurdní a i v téhle serii se našel elspoň jeden, kterej mě dostal do kolen v slzách. Takže hurá na šestou řadu. 82%. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší série. Poprvé mám chuť dát jen 3hvězdu, protože děj se fakt nikam neposouvá - na druhou stranu je to pořád pohodová zábava, u které příští rok zase budu. ()

Reklama

Reklama