Reklama

Reklama

Průmyslový magnát, miliardář Damian Hale (Ben Kingsley) již dlouho ovládá svůj svět, ve kterém ze své newyorské operační základny mistrovsky rozehrává mocenské hry. Po vzájemném odcizení se svou dcerou, aktivistkou Claire (Michelle Dockery), má Damian opravdový vztah pouze ke svému celoživotnímu příteli a pravé ruce Martinu O'Neilovi (Victor Garber). Ale diagnóza nevyléčitelné rakoviny přiměje Damiana podstoupit radikální lékařský zákrok, „odpoutání", který pro něj zvrátí běh času. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (387)

deanmo 

všechny recenze uživatele

Myšlienka mala väčší potenciál ako napísaný scenár a ani herecké prevedenie filmu nepridalo. Vo všetkej úcte Ryan sa minul svojmu povolaniu. ()

kubixix 

všechny recenze uživatele

Zdá, se že Ghándí byl pro Bena Kingsleyho vrchol. Nechápu, proč do tak nepodstatné role nacpali právě jeho. Z celého filmu mám rozporuplné myšlenky. Nápad je to velmi dobrý. Zpracování nepatří k nejhorším, ale mám pocit jako kdyby myšlenka filmu byla potlačena na úkor banální věci, jako je pomsta, která nás celým filmem provází. Ale jsem spokojen, pořád lepší, než Ex Machina. ()

cyberic 

všechny recenze uživatele

V Amerických filmoch sa policajti správajú dvoma spôsobmi. A: prdnete si a skočí vám do 30 sekúnd na krk 30 hrdinov. B: vyvraždíte pol mesta a policajtov nikde. Toto bol prípad "B" ;) ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Přenos vědomí je sice kokotina, ale jinak je to velmi pěkný sci-fi thriller. Ryan Reynolds mi vůbec nevadil, takže báchorky o jeho neherectví mě nechávají chladným. ()

Sheemass 

všechny recenze uživatele

Skvěli herci (Reynolds i Kingsley) v tak promarněné šanci, film měl skvělý potenciál, ale stal se z něho průměrný akční film, který stačí zhlédnout jednou a ne víckrát. Pro mě je to spíše zklamání, Ben Kingsley toho moc ve filmu nestihne (během svých pár minut) a Ryan Reynolds se moc nepředvede. Nápad a námět filmu zajímavý, ale celé je to takové nedotažené. ()

Dupac 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to Tarsem hezky dává obrazově. Jakmile to ale zabalí Kingsley, začne mít navrch překombinovaná zápletka a vrší se zvraty, které jsou pokaždé naprosto "nečekané". Přesně tenhle typ filmů by na kšeft rádi točili renomovaní režiséři reklam a klipů, kdyby měli kvalitní a dotažené scénáře. A na těch to skoro vždycky pohoří. ()

90125 

všechny recenze uživatele

Lacná a hlúpa hollywoodska komercia pre popcornového diváka. Relatívne ako tak kúpitelný robocopácky nápad-recyklát je od polovice filmu utopený v hlúpych bitkách, naháňačkách a v povrchnom a naivnom moralizovaní. Nový Damian je vo svojom novom tele úplne iný a vôbec sa charakterovo nepodobá na kingsleyho sebeckého, trumpoidného miliardára. Kam zmizlo vedomie 65 ročného starca ? No ale veď predsa stačí prestať brať zázračné pilulky a všetko sa na dobre obráti. Daddy I love you ! kričí dcérka. A tak je zrazu z bezškupulózneho pracháča velký bojovník za pravdu a spravodlivosť. Nasledujú už len zúfalé pokusy zamazať diery v psychologii hlavnej postavy nasilu vymyslenými akčnými scénami. A na konci všetci dobrí ujovia a tety sú nažive a ľúbia sa a všetci zlí sú mrtvi. Mind/less. Stupid/yes. 53 % ()

Boyled 

všechny recenze uživatele

Pěkný odpočinkový film. Něco jako Tváří v tvář jen trochu slabší... Nenadchne ani neurazí. Film bych si ale asi znovu nepustila. ()

Dunric 

všechny recenze uživatele

Tak zajímavý námět, tak skvěle to začalo, … ale od momentu transferu vědomí do jiného těla to spadlo do banality a šedého průměru. Ingenuity is the gift of a few chosen ones. Singh only stays as a keen observer. ()

DudeLebowski 

všechny recenze uživatele

komentár od POMO vystihuje moje pocity..... ešte dodám že celý film je taký malý mindfuck ale záver je taký väčší mindfuck :) príjemné pozeranie.... na záver ešte jedna myšlienka: Keby to malo väčší rozpočet a zodpovedajúcu propagandu tak je z toho v celku thriller roka. ()

tom.czechrep 

všechny recenze uživatele

Chcete žít věčně? Tak na to zapomeňte! Teda pokud nemáte náhodou někde po kapsách pár desítek miliónů dolarů na novou "omlazující" proceduru která Vám dá pár let života navíc. Ovšem ještě než se rozhodnete, zkuste uvážit všechny důsledky, některé nemusí být hned zřejmé! ... Asi tak nějak by se dal shrnout tenhle film, který je rozhodně hodně zajímavý a pokud máte rádi sci-fi které zároveň polemizuje o lidské morálce tak můžu pouze vřele doporučit. ()

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama