Reklama

Reklama

Méďa 2

Trailer 1
USA, 2015, 115 min (Alternativní 126 min)

Některým plyšovým medvědům nestačí, že umí chodit, mluvit, hulit a milovat se s prsatými blondýnami. Někteří si dokonce chtějí pořídit vlastní dítě! Mimořádně úspěšná komedie Méďa názorně předvedla, že když jste z plyše, nic vás nezastaví, aspoň co se humoru týče. Dobrou, i když možná i lehce znepokojující zprávou je, že v pokračování se Méďa Ted vydává v doprovodu věrného parťáka Johnnyho v podání Marka Wahlberga ještě o pár kroků dál. Dobré příběhy končí svatbou, ten náš jí začíná. Urostlé a blonďaté pokladní Tami-Lynn nevadí, že je její manžel chlupatý po celém těle a navíc měří o metr a půl míň než ona. On by jí na oplátku chtěl dopřát miminko, jenže jaksi technicky... plyšák a lidská bytost... Nakonec se rozhodnou pro umělé oplodnění. A v okamžiku, kdy Ted s Johnnyho pomocí má potřebné sperma takřka na dosah ruky (či spíše packy), zařehtá úřední šiml, který rozhodne, že medvěd původem z hračkářství nemá na potomky nárok. Jenže Méďa a Johnny jsou hromský kámoši, jen tak něčeho se neleknou, a tak si najmou právničku (Amanda Seyfried). Je blonďatá, okatá a taky trošku hulí, takže veskrze sympatická. Nesourodá trojka se pustí do předem prohraného boje s takovou vervou, že se nebudete stačit divit. Sice jim to možná k vítězství nepomůže, ale hlavně že bude sranda. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (728)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V životě by mě nenapadlo, že uslyším něco sprostšího než naši hokejovou kabinu v juniorech. Naše věty se tehdy skládaly v průměru z pěti pohlavních orgánů, čtyř souloží, tří zástupců skotu a dvou duševně zaostalých lidí, přesto by nás Méďa vycvičil víc než Chomutov v baráži o první ligu. Utěšovat mě může jedině to, že na rozdíl od té zhulené koule chlupů jsme všichni mezi nohama měli něco lepšího než šev. Nevím, jak kluci, já to tam mám dodnes. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Honit quaterbacka New England Patriots a nebýt přitom na hřišti? Oplzlého Paddingtona stahuje v téže řece srst nasáklá ukřičenou vulgaritou, soudními proslovy a fruktózovým patosem (Morgan Freeman jakožto lidumilný právník operující se slovem láska byl zralý na úder světelným mečem). Ty opravdu krutopřísné momenty, a že jich je jak prstů na ruce problémového člena Yakuzy, naopak bodují svojí hravostí a rezervovaností (pole Johna Williamse, postavičky na Comic-Conu). MacFarlane by měl přestat trpět utkvělou představou, že jsou jeho scénáře natolik nahuštěné vtipem, že si zaslouží dvouhodinové stopáže.. hashtag# Vyndejte mu baterky ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hromský kámoši se vracejí a s nimi další nekompromisní nálož nekorektní zábavy. Hned v úvodu musím podotknout, že jsem chtěl původně vyrazit na titulkovou verzi, ale Wacoslav1 míní a hospoda před kinem mění. Takže jsem to trochu časově nevychytal a nezbylo mi nic jinýho než vyrazit na dabing, ale ten je naštěstí ok. Dělali to stejný lidi jako jedničku, dokonce bych řekl, že ještě trochu přitvrdili, takže se to hemží samými čuráky, zmrdy, mrdkami a černými péry. Hlášky taky povedený, takže dabing je cajk. Co se samotnýho filmu týče, tak mě na něm fascinuje, že Mac Farlane v podstatě natočil úplně to samý jako v prvním díle, takže ptáte se může do detailu obšlehnutej koncept fungovat i napodruhý? Odpověď zní ano může a funguje, takže abych to zkrátil tak ten komu vyhovovala jednička bude spokojenej i z dvojkou i když pravda podobně jako u prvního dílu tomu přeci jenom ke konci trošku dochází dech a zkrácení tak o 20 minut by neškodilo. Nicméně tentokrát tu pátou hvězdu dám, protože i když tu pár hluchých míst je, tak ultimátnost některých fórů první díl kterej přeci jenom nejel ještě úplně na plnej plyn překonává. Takže nakonec neuvěřitelně svižný a prosmátý 2 hodiny. Co víc si přát.95% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hromský kámoši se vrátili opravdu ve velkém stylu. První půlhodina je naprosto boží a strká do kapsy i jedničku. Kadence hlášek je na maximu a frekvence cameo rolí nemá obdoby. Při soudním procesu tempo lehce upadlo, ale Seyfried se ukázala jako skvělá volba a dokázala si ze sebe udělat srandu jako málokterá herečka. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Napodruhý o poznání lepší. MacFarlane pořád neumí dělat konzistentní komedii, pořád se nenaučil potlačovat svý sklony k exhibicionismu a k dobru mu nejde přičíst ani to, že jeden jeho gag citelně vylepšily český titulky (prezident Jižní Korey / Zimbabwe), ale jinak to už aspoň mělo solidní a nesmírně aktuální přesah, sem tam Ted 2 dokonce regulérně pohladil po duši a vrchem mi přišlo, že teprve teďka MacFarlane ve svym filmu dokázal adekvátně prodat svou muzikálnost (i kdyby ne nutně skrz svou práci - což je vlastně při takovym egomaniakovi jedině osvěžující). A závěrem... destrukce stand-upu a Jurassic Park FTW!! ()

Galerie (112)

Zajímavosti (32)

Související novinky

Co čeká Liama Neesona?

Co čeká Liama Neesona?

22.09.2015

Jak jste se mohli dočíst včera, televizní verze 96 hodin se obejde bez Liama Neesona. Třiašedesátiletého drsňáka ale budou plná kina, nedávno totiž dotočil drama Silence Martina Scorseseho (Vlk z… (více)

10 nejlépe placených herců roku 2015

10 nejlépe placených herců roku 2015

06.08.2015

Časopis Forbes i letos vytáhl kalkulačku, aby dal nám na vědomí, kterým hereckým tvářím máme závidět výplatu za první polovinu roku. Kdo usedl na trůn? Podle očekávání Robert Downey Jr., který letos… (více)

Neeson a drogová ponorka

Neeson a drogová ponorka

25.03.2015

Liam Neeson nedávno prohlásil, že hodlá zhruba do dvou let seknout s akčními rolemi. Koneckonců už mu je 62 a nemá fyzičku jako třeba Stallone, není tedy divu, že se pomalu přesouvá k o něco… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama