Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

Jablkohruska odpad!

všechny recenze uživatele

Původní seriál bohužel neznám, takže nemůžu porovnat tuto verzi s originálem. Po zhlédnutí prvního dílu však pociťuji jistou rozpačitost. Humor je zde skutečně na hraně, v některých případech i lehýnce za ní. O vtipné momenty sice nouze není, o ty trapné však také ne - a zatím bohužel převažují. Vlastně je to trochu jako na houpačce (nebo spíš na pořádné centrifuze) - vtipnost na trapnost a obráceně se mění často takřka ve vteřině. Jelikož hodnocení po první epizodě může být neobjektivní, dám PanMámě (nebo PanuMámovi?) určitě ještě alespoň jednu šanci. Poté případně uberu nebo přidám hvězdičky, zatím to vidím na stále ještě přijatelných 30%. EDIT: Bohužel poté, co jsem díky odkazu v diskuzi letmo proletěl první epizodu originálu, musím své hodnocení radikálně změnit. Nevidím nic přínosného v tom, když někdo skutečně takřka slovo od slova něco okopíruje bez jakékoliv vlastní tvůrčí invence. Zbytečný seriál. 0% ()

Reklama

HonzíQ

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho asi pět minut a dokonale mi to stačí do zbytku života, ale je to zvláštní monstrum. Koncept sám je tak morbidně tupý, že se to tak nějak k vtipnosti přibližuje z druhé strany a místy jí i dosahuje, ta babka, co ji hraje Zdena Hadrbolcová, je docela skvělá... a pak se to otočí a jedním dechem vyblije něco tak zrůdně pitomého, že by se toho štítili i autoři hollywoodských parodií. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český Sitcom hned po Camebacku.... a třeba si mě ukanujte... ale vzhledem k současnému výběru.. moje drahá tchýně, panelák, ta sračka z Wachutem a podobných jiných sračkoidních záležitostí na kterých nejspíš vy ujiždíte. Inteligentní stravitelný humor u kterého se nenudíte, nemáte závratě ospalosti... a pocity nudy. Opět zabije pár blbečků kteří kdyby si do něčeho aspoň jednou za den nerýpli.... nebyli by nejspíš živí. O_o Nikdy by mě nenapadlo že sitcom založený na transeksuálovy z velkou sugescí že je žena, o to víc že je ta sugesce přímo davová.... mě bude tak nehorázně bavit. Prostě to nevymyslíš. :) HA! Jsem tomu 1 procento přidal.... a vy mi můžete "to je pěk.né"! B) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama