Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Ač se mi to přiznává velmi těžko, musím říct, že jsem se párkrát při sledování této nehorázně nevkusné tragické frašky pousmál. Pan Šteindler je výborný herec, zahrál by snad cokoliv, tak si poradil i s posledními dvěma seriálovými rolemi z Novy. Prostřednictvím těchto stránek bych vás rád požádal pane herče, scénáristo a režisére, prosím, už s touto televizí nespolupracujte, nenechte ze sebe dělat idiota. Ikdyž dávám jednu hvězdu, není to dobré, vůbec to není dobré. ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Hm tak to už jsme hluboko klesli s našimi scénáristy, když musí televize obšlehnout seriál téměř slovo od slova. To už rovnou mohli nadabovat ten původní. Dávám jednu hvězdu za Šteidlera, i když lituji že svůj čas nevyužívá nějak lépe, ale co v Gymplu také nedostal kdoví jakou roli a ze začátku tam byl akorát trapný, což časem zůstalo, ale zlepšil se. Jen nechápu proč to neodřekl a nenapsal sitcom sám, na ten bych byl zvědaví. ()

Reklama

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný plus týhle "tvl, co to zase je???" je to, že propaguje meltu. Skoro nikdo jí nepije. A přitom je tak dobrá! Přemýšlím, co horšího jsem poslední dobou viděla. Nepřišla jsem na nic. Pane Šteindlere, mám Vás ráda, ale styďte se!!! Vlézt to tak šílenýho projektu. Ve třetím díle zjišťuji, že lepší už to nebude a házím tuhle trapnost do koše a asi už nevytáhnu. Zlatá Helena!!! A tu jsem do koše hodila též. Tam se člověk alespoň občas mohl zasmát, tady se cítí jen trapně... ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Boze ochranuj me neurony! Jestli tohle jeste nekdy uvidim. Koukal jsem sice na kousek ctvrteho dilu, tak jsem vubec nepochopil, proc je Steindler prevlecenej za babku, ale ani to nechci vedet. "Novaci verze 2013"...dokonce je to snad toceny ve stejnym interieru....ani se nedivim ze takovy paskvil zas vyplivla Nova....a o co ze budou pristi tyden po Televiznich novinach rikat, jak se muzeme tesit na "nejpopularnejsi cesky sitcom soucasnosti"...reklama, lez a stupidita vladnou Nove....pryc, pryc dokud nam mozek jeste funguje a muzem stisknout tlacitko "off". ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama