Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Diskuze

Cerhenak

Cerhenak (hodnocení, recenze)

Nejtrapnější sitcom s herecema,kteří mi připadají chladný,a málo vtipňí.Jedinej kdo mě zde baví i svýma hláškama je Milan Šteindler,který to jako jediný tahá trochu nahoru z té černé české jámy odpadků. 

Uživatel Zanian smazal svůj příspěvek.

Zanian

Zanian (hodnocení, recenze)

No pokud někomu přijde pseudointelektuální ,,humor´´ Sklepa nějak na výši zatímco toto primitivní je uráží, jedná se dementy!

na příspěvěk reagoval Fenquick

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

jedna hvězda za Huga jinak shit první kategorie.Je až nepochopitelné kam renč s šteindlerem spadli

na příspěvěk reagoval nanopilot

ArtyWWE

ArtyWWE (hodnocení, recenze)

Jeden ze tří nejhorších českých seriálů, co jsem kdy viděl. První dvě místa totiž pevně drží Ordinace a Ulice :(

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

mr.gego35CZ naprosto vystihl mé dojmy když zapnu TV Hovna a tento sitcom není výjmkou :)

 

Nova mě nutí aby jsem jednoho krásného dne prohodil televizi oknem i když za to ta televize nemůže ! - výstžné, trefné pravdivé!

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

radši se nedívat, stačila mi náhodná upoutávka. Tak proč si zasírat hodnocení serií tímto škvárem. O to více lituju ty, kteří si vezmou tu práci a ohodnotí to, i po tom prvním dílu. Já prostě na to házím bobek. O kvalitách těchto filmů, seriálů mám svůj názor a nemám potřebu to rádoby inteligentně hodnotit.

gego35CZ

gego35CZ (hodnocení, recenze)

Proč Novo proč ???? Proč stále vysíláš další a další sračk* ??? Toto mě hned napadlo jakmile jsem viděl tento rádoby sit com. Bylo to tak jednoho krásného večera jsem chtěl kouknout na nový pořad i když jsem reklamy nebral vážně.Jakmile jsem to pustil tak každá minuta my ničila večer.Ale udělal jsem si aspoň krásný rekord celých 6 minut !!!!!!! Než jsem na to začal nadávat !!!! Nova mě nutí aby jsem jednoho krásného dne prohodil televizi oknem i když za to ta televize nemůže :(((

Uživatel gego35CZ smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kolbenova smazal svůj příspěvek.

HMTD

HMTD (hodnocení, recenze)

Hm tak to už jsme hluboko klesli s našimi scénáristy, když musí televize obšlehnout seriál téměř slovo od slova. To už rovnou mohli nadabovat ten původní.

fiLLthe3DD

fiLLthe3DD (hodnocení, recenze)

Já proti těmto seriálům od Novy nic nemám... Ale ta debilní hudba z ukázky mi straší v hlavě pěkných pár hodin-uvidíme,větší sračka než Nováci to snad nebude,stejně to bude propadák jako Helena...

1Legend1

1Legend1 (hodnocení, recenze)

mai

já si jen stěžuju, že jasně nejlepší seriál od Novy za posledních několik let daj déle než tuhle očividnou blbost na první pohled...

na příspěvěk reagoval mai

mai

mai (hodnocení, recenze)

to jo...zase nejdřív hlavní čas v 20:00 pak se to přesune na 21:30, pak na 23:00 pak na 18:00 a pak se to postupně přesune na 10:00-13:00 až to úplně vymizí... vůbec nechápu proč do toho jdou -.-

na příspěvěk reagoval 1Legend1

Slidger

Slidger (hodnocení, recenze)

Hlavně to není nic nového, ale převzatého. Po ukázce jsem si vzpomněl na úplně stejný sitkom, který natočili ve Anglii a jmenuje se Mrs Brown Boys. Takže my češi neumíme vymyslet nic nového a radši přebíráme věci z jínych zemí. Viz sitkom Helena je replika americké Roseanne.

Reklama

Reklama