Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Normálně nemám ve zvyku hodnotit pořady které jsem neviděl ale tady udělám výjimku, protože tahle blamáž jinak než hodnocení odpad stejně dostat nemůže. Podívám se a pokud překvapí rád přehodnotím ale Štajner co ze sebe na každým rohu dělá buznu takovým tím vlezným oslizlým a nasíracím způsobem, který ztěžuje homosexuálům pobyt mezi heterosexuální populací, mě v roli babochlapa neoslní ani za milion. ()

Reklama

matab odpad!

všechny recenze uživatele

Už podle upoutávek jsem tušil, že to bude průšvih. Ale chtěl jsem to zkusit, protože od časů Comebacku stále čekám na nějaký koukatelný český sitcom. Bohužel to dopadlo snad ještě hůř než jsem čekal. A ať se to nezdálo i Helena je proti tomuhle vtipná a dobrá podivaná. Už jsem myslel, že nic horšího být nemůže. Bohužel může. Za celou dobu jsem se opravdu nezasmál ani jednou. Smutné.... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Šteindlerova horská dráha frčí už pouze směrem dolů a to bez jakéhokoliv použití brzd....ok, s tímto tvrzením mi nezbývá než souhlasit. Ale tahle (nebo tento) PanMáma (nebo PaníTáta) si zasloužil (nebo zasloužila) větší porci šance. Taky jsem zhlédl první díl a taky mi hlavou běželo něco ve stylu "to už si Šteindler děláš p...l", ale pijaněr vyděržal a dočkal se světlejších momentů. Pořád z toho byla cítí stará známá "Nováčina", pořád to nebylo to pravé britské, pořád se na hladinu drala potvora trapnost, ale.................. ()

kulyk

všechny recenze uživatele

Ach jo, kurva drát, mrdkazkrtka.... Tak on už i ten Šteindler dostal zálusk na větší barák, silnější přibližovadlo a hlubší bazén, popřípadě hrdlo? Trapnost prvních deseti minut už hentuten počin patrně nerozchodí. A jestli ano, tak beze mne. Radši si vpustím do pokoje Spektrum, na kterém si hrajou nějaké veverky, nebo co. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)

Reklama

Reklama