Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dave Skylark (James Franco) a jeho producent Aaron Rapaport (Seth Rogen) jsou autory populárního televizní pořadu o celebritách "Skylark Tonight". Když se jim donese, že severokorejský diktátor Kim Čong-un jejich show miluje, domluví si s ním rozhovor s vidinou, že se prosadí i na poli seriózní žurnalistiky. Zatímco se Dave a Aaron připravují na cestu do Pchjongchjangu,  plány jim poněkum naruší CIA, která dvojici nezkušených šílenců pověří jedním úkolem navíc: misí Kim Čong-una "oddělat"... (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (914)

Nin 

všechny recenze uživatele

Dlouho se mi do filmu nechtělo kvůli tomu, že byl kolem něho kvůli obrovské kontroverzi (lidi v USA se fakt báli, aby to nevyprovokovalo válečný konflikt se Severní Koreou) velký hype následovaný chladnými reakcemi kritiků a diváků. Jsem rád, že jsem si film nechal uležet, protože teď jsem si ho teď v klidu zatraceně užil. Humor ve filmu je totálně puberťácký, ale zároveň kvalitní (ano, není to žádný oxymóron, každá kvalitní komedie nemusí mít nutně "inteligentní humor"). Hlavní dvojka je fakt sympatická a je fajn vidět Setha Rogena pro změnu jako toho chytřejšího. Hodně mile mě překvapil příběh, který není zdaleka tak předvídatelný, jak jsem si kdysi podle traileru myslel. Interview je velice dobře napsaný a promyšlený, což obzvlášť u takhle kontroverzního a odvážného tématu potěší. Výborná komedie. (8/10) ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Dokáží dva američtí pitomci zabít nejnebezpečnějšího diktátora na světě? Tahle strohá otázka si vysloužila hodně výživnou odpověď, u které snadno zapomenete na krušnou realitu a budete se bavit tím, kam až se tak jednoduchý nápad dá dovést. The Interview to hraje na hodně stran a snadno by se mohlo rozpliznout v nevtipnou frašku. Rogen s Goldbergem ale všechno (a všechny) ukočírovali tak dobře, že se budete s každou přibývající minutou bavit o něco víc. Další nekompromisní žánrová trefa! (8/10) ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jistě, svoboda projevu sebou přináší vyšší četnost kretenismu, ale to je prostě matematika.. Nikterak třeskutá (no dejme tomu) satira, u které nejvíce práce odvedli hoši z marketingového oddělení Sony Pictures Entertainment. Sauron Kim se u toho při házení šestek s Rodmanem dozajista pobavil, jeho v jiném matrixu žijící lid zůstal nedotčen, Kate Perry se zvýšil prodej CD a naše karavana mediálních masáží a přiblblých talkshow jede dál. Rabíni žumpového humoru Rogen s Goldbergem si to u mě trochu vyžehlili, ale opticky z toho koše se zahnědlým prádlem nezmizel ani kousek.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další výživnej nekorektní masakr v podání dua Rogen, Franco a další nekompromisní zářez na pažbě. Tihle dva magoři se evidentně nebojí udělat si prdel z čehokoliv a už je mi jasný, proč má ten film přídomek kontroverzní. Každopádně jestli tohle uvidí skutečnej Kim Čong Un, tak by mě nepřekvapilo, kdyby fakt Americe vyhlásil válku, protože to jak byla Severní Korea a její vůdce v tomhle filmu zhovaděna snad ani nepotřebuje žádnej komentář a vůdce kterej si v přímým přenosu nasere do kalhot je fakt hardcore. Neříkám, že úplně všechny vtipy se povedli, ale podobně jako např v předešlé Apokalypse nebo v Sousedech je tu tolik ultimátních momentů, že prostě přebijou i ty některý slabší a trapný. Při scéně odstřelení tygra Americkou raketou nebo otrávenej generál co padne a ještě stihne vystřelit mozek z hlavy jinýmu generálovi a ten pocáká haranty co hrajou na kytaru jsem brečel smíchy. Závěrečný finále ve stylu tři z tanku a pes je taky super. Takže je to dementní a stupidní? Ano! Nudný a nezábavný? V žádným případě!!! Já Franca a Rogena žeru, takže vím přesně co od nich čekat a to jsem taky dostal. Prostě jsem cílovou skupinou a tak pálím další plnej počet. Hatters Gonna Hate.95% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Určitým dementním způsobem geniální. Reklama zadarmo Interview nedělá lepším filmem, ale dodává mu nový rozměr vtipnosti. Duo Rogen/Franco navazuje na Travičku zelenou a zhruba se jí vyrovnává. Kdo čeká něco víc bude zklamán. Absurdní situace, často přepálený humor, ale rozjařená až dětinská radost s jakou je celý film natočený hodně vynahrazují. A finálová řež se štěňátkem, zabijáckou Korejkou a tankem supr. Katy Perry je zlo. Make 'em go "Oh, oh, oh!" As you shoot across the sky-y-y. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (29)

  • Kniha, kterou Dave Skylark (James Franco) na konci filmu prezentuje, nese podtitul "An Unexpected Journey" ("Neočekávaná cesta"), což je odkaz na filmového Hobita: Neočekávanou cestu (2012). Zároveň je ve filmu několikrát zmíněn Frodo. (ing.Frosty)

Související novinky

Comicsový Preacher má obsazení

Comicsový Preacher má obsazení

21.04.2015

Seth Rogen a Evan Goldberg zabodovali komediemi Apokalypsa v Hollywoodu a The Interview a nyní se na chvíli přesouvají do televize. Povedlo se jim totiž sehnat práva na Preachera, kultovní comics… (více)

The Interview vládne internetu

The Interview vládne internetu

29.12.2014

Komedie The Interview, ve které se Seth Rogen a James Franco pokouší zabít severokorejského vůdce Kim Čong-una, měla jít o Vánocích do tisícovek kin po celém světě. Její premiéru ale zastavily… (více)

The Interview míří do kin

The Interview míří do kin

24.12.2014

Kolem komedie The Interview se v posledních dnech dějí hodně divoké věci. Filmový atentát na Kim Čong-una připravili o datum premiéry američtí kinaři, kteří jej svorně odmítli promítat poté, co se… (více)

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

Ze Severní Koreje je filmové tabu?

19.12.2014

Hackerská skupina Guardians of Peace včera docílila zrušení premiéry komedie The Interview, v níž Seth Rogen a James Franco letí do Severní Koreje, aby se pokusili zabít jejího vůdce Kim Čong-una.… (více)

Reklama

Reklama