Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začínající právník Jimmy McGill se snaží nechat svoji minulost za sebou, ale s novou příležitostí se ukazuje, že zvyk je železná košile. (Netflix)

Recenze (21)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tohle první setkání se samostatným Saulem snad ani nemohlo dopadnout dobře, pokud jste byli věrnými fanoušky a obdivovateli Breaking Bad. Nedokázal jsem se ubránit neustálému srovnávání. Ruku na srdce. Není to ani vzdáleně srovnatelně dobré a dost možná nikdy nebude. Jako pilot opravdu velmi slabé a s minimálním potenciálem navnadit diváky na další díly. I kdyby to mělo být z čiré zvědavosti, tak rozhodně plánuji kouknout minimálně na několik následujících dílů. Doufám, že mi tvůrci tento nemastný start hodlají řádně vykompenzovat. [30 %] ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím jestli jsem měla vysoký očekávání, ale prostě mi první díl přišel jako sračka - trvá dlouho a jediný co člověku zbejvá je doufat, že to brzo skončí (jenom místy). Každopádně nepochybuju o tom, že se to ještě pořádně rozjede, přece jenom je to první díl a ty bejvaj trochu pomalejší. Hodnocení: 6/10 ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot má vždy nevděčnou roli. Tady o to víc, protože všichni mají vysoká očekávání kvůli BB. Díky závěrečným 10 minutám se tento pilot vyzdvihl nad průměr a dává naději, že Gilligan ani zde nešlápne vedle. Chvilky nudy zde navíc čeří skvělý Bob Odenkirk a jeho hlášky, hlavně směrem k jistému hlídači parkoviště :) ... Troll under the bridge! Don't feed the troll! ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za úvodních 5 minut děkuji. Mohli jsme aspoň na chvíli nakouknout, jak žil Saul po událostech Breaking Bad. Hezký. Jinak se jedná o dobrý, pohodový start tohohle spin-offu k dokonalému seriálu Breaking Bad. Závěr opět, jak jinak, navnadil na další díly. Tuco is back ! ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to víc než rok, co jsem dokončil Breaking Bad a k Saulovi jsem se dlouho vůbec neměl a byla to velká chyba! Čekal jsem, že jeho sólo mise (s příměsí pár postav, co taky známe) bude minimálně ze začátku dost vlažná, ale opak je pravdou. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím zklamání.Chaos, Goodman mi lezl pěkně na nervy.Asi není dobrý to vidět hned po BB, vypadá to jak chudý příbuzný, jak trabant vedle Bentley.Snad se to rozjede, až dostane větší prostor Mike. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, že Odenkirk dokáže utiahnuť celý sérial som po jeho výkonoch v Breaking Bad nepochyboval. Otázkou skôr bolo, či Better Call Saul dokáže ponúknuť zvraty, ktoré robili BB výnimočným. Je jasné, že tu bude hrať prím komediálna zložka na úkor dramatickej narozdiel od svojho staršieho predchodcu, každopádne ma Gilligan využitím starých známych postáv dostal a utvrdil v tom, že Better Call Saul je záležitosť, ktorá si zaslúži moju pozornosť. ()

adamix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Väčšina seriálových pilotov nedopadne podľa predstáv. Tento som si ale takto predstavoval, s pomalším rozbehom a s nádejou na lepší priebeh. Som zvedavý, akým smerom sa nakoniec seriál vydá. Určite to nebude tak dokonalé, ako BREAKING BAD, ale vybuduje si svoju vlastnú cestu. Držím palce, Saul. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, první díl, musí se to nějak rozjet. Většinu epizody to byla neskutečná nuda, ale posledních deset minut to bohatě vynahradilo. Saulův herecký výkon stejně jako v Breaking Bad absolutně dokonalý, bez jediné chybičky. ()

antolikopoli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta čo by som také napísal, ja len toľko že piloťak je stále ťažký a tu to platí asi dva krát toľko. Každý tu očakáva vysokú metu ako pri pikovom tatkovi, preto veľa ľudí odradí taký "slabší" štart. Každopádne doporučujem si tento seriál pozrieť v tesnej náväznosti za BB hodí sa to ako záplata vzniknutej diery na srdiečku a postupom pribúdania zhliadnutých epizód sa tvoj apetít natiahne aj na celkom dobre spracovaného právnika Jimma. Je nutné spomenúť fakt že následujúce diely sú o dosť kvalitnejšie a svižnejšie a opisujú jeho cestu na právnickú elitu. (aspoň 1. séria viac som ešte nevidel) Za mňa také 3* by boli akurát. ()

Reklama

Reklama