Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (291)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Omezím se pouze na drobnou úpravu Enšpíglovy poslední noticky: ...ale hlavní je ta akce, a ta je vymaštěná. Viděno na větší krabičce od zápalek o úhlopříčce 120 cm v HD kvalitě (1920 x 1080), stažnej bůh neví, kde jsem k tomu přišel a žádnej rozhodoně ani budget nestrádal! Čumej, čumej! Jo a miluju film. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší Stathamův film. Tohle není vzkříšení, to je čisté K.O. Bohužel tím, kdo jde k zemi je Statham i s celým filmem. S výjimkou bazénové akce, je to nuda k nepřežití, plná pitomostí, které neobstojí dokonce ani v ringu béčkových ptákovin. Jak někdo otevře pusu vypadne z ní pitomost, a totéž platí o motivacích a skutcích všech přítomných. Scénárista po lobotomii vrší jeden logický laps na druhý v takovém množství, že se v nich film utopí dřív než se stihne rozjet. „Musí to vypadat jako nehoda…“ no, s výjimkou bazénové akce, nevypadá. Stathamovy akce jsou nenápadné asi jako slon, který se prožene skladem porcelánu. Smysl té komplikované uberfinty s Tommy Lee Jonesem je tak sofistikovaný, že mi vůbec nedává smysl. Ale co, hlavně že to bouchlo a pyrotechnici si užili. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Áno, možnože posledná šanca vidieť niečo takéto v kine... Pretože takýchto srájd je na bulharských DVD celá kopa a druhý Mechanik je zrovnateľný s takmer ľubovoľnou súčasnou seagalovkou. Aj keď kamera a exotické prostredie pôsobia menej céčkovo, je to scenáristická príšernosť, kde akcia nijako negraduje a Statham len dookola mláti bezduché figúrky... Michelle a Lee Jones musia mať žáner fakt radi, že sem išli hrať... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $21,218,403Tržby Celosvetovo $125,729,635Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,282,818Tržby za predaj DVD v USA $5,799,864║ Možno zo začiatku to tak nevypadá ale nakoniec sa to rozbehne do dobrých akčných obrátiek, či že v rámci akcie to poteší oči. Občas príde aj na nejaké tie akrobatické kúsky ako od Ethana Hunta a príbeh neotrávi, čo je hlavné u takýchto akčných výplachoviek. Máme tu hippie Tommy Lee Jonesa, plus je tam Jessica Alba takže nie je o čom. /60%/ ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani první Mechanik nebyl bůhvíjak úžasnou podívanou, ale podobnými akčními kousky většinou nepohrdám – celkem slušně se u nich relaxuje. Navíc mám pro J. Albu docela slabost (taky bych se s ní klidně válel na pláži) a Jason Statham mi rovněž vůbec nevadí. I v tomto pokračování se dočkáme několika zajímavých „nehod“ – vražd – a změna lokací, v nichž se nacházeli jednotlivé cíle, byla jen a jen dobře. Dočkáme se i několika povedených soubojů / přestřelek – takže se přikláním k průměrnému ohodnocení. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel na čtyřech kontinentech a v šesti zemích: Austrálie, Evropa (Maďarsko), Jížní Amerika (Brazílie) a Asie (Kambodža, Thajsko, Malajsie). (kellne)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama