Reklama

Reklama

Když už si Arthur Bishop myslel, že nechal svou vražednou minulost daleko za sebou, unesl jeho nejobávanější nepřítel jeho životní lásku. Nyní je nucen cestovat po celém světě, aby spáchal tři naprosto nemožné atentáty a udělal to, co umí nejlépe: spáchat je tak, aby vypadaly jako nehody. (Freeman Ent.)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (291)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ani první Mechanik nebyl bůhvíjak úžasnou podívanou, ale podobnými akčními kousky většinou nepohrdám – celkem slušně se u nich relaxuje. Navíc mám pro J. Albu docela slabost (taky bych se s ní klidně válel na pláži) a Jason Statham mi rovněž vůbec nevadí. I v tomto pokračování se dočkáme několika zajímavých „nehod“ – vražd – a změna lokací, v nichž se nacházeli jednotlivé cíle, byla jen a jen dobře. Dočkáme se i několika povedených soubojů / přestřelek – takže se přikláním k průměrnému ohodnocení. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Holé věty, holá Stathamova hlava, tradičně ne zcela holá Alba a holý fakt, že by si Gansel zasloužil pár ran holí (především za thajskou pasáž evokující azurovou hrůzu Into the Blue). Když druhý nejromantičtější světový mechanik po Béďovi Hudečkovi začne divoce putovat po atraktivních lokacích a pod pláštíkem ochránce křehkých dívek se snaží získat zpět hodinky po tátovi, objeví se spousta nechtěně legračních momentů, nicméně solidně natočená akce a sám britský reprezentant ve skocích do vody udrží diváckou bdělost. Apropo, měl si je schovat na stejné místo jako kdysi přítel otce Butche Coolidge kapitán Koons. Tam by byly v naprostém bezpečí, neboť Jasonův zadek nikdy nikdo nenakope.. ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Drsný řemeslo mohou dělat jen drsní mechanici. Tak tady máme dvojku a já se opět bavil. Úvodní sekvence na lanovce je bondovka hadr. "Hlavně aby to vypadalo, jako nehoda" a ne zakázka profi zabijáka je i zde stěžejní. O akcičku není nouze o pěknou kočičku také ne, ale tu postelovou scénu, teda pěkně odflákli. To já bych si s takovým materiálem dokázal pohrát líp. Tommy Lee, jako drsnej obchodník se zbraněmi v Bulharsku, mě také pobavil. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Obrovská škoda s obsazením Albi, pač nebýt té její směšné úvodní scénky a vlastně celkově jejího vstupu do děje akčňáku, dám pět hvězd! Pro mě mnohem lepší zážitek než u jedničky. Jason je nekompromisní, mnohem nasranější a drsnější než jak jsme si ho pamatovali... Akční scénky nadupaný! Myslím si, že dnešní mladí kluci, kteří v sobě mají ještě něco málo z té naší osmdesatkové devadesátkové krve musí slintat blahem, stejně jako já tenkrát u pecek Van Damma, pač já si mechanikovo vzkříšení vychutnal podobně třeba jako kdysi Dvojitý zásah! Obrovská spokojenost, jen trochu smíchu za Jessicu... 80% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slušná akcia, kopa vaty a pár dobrých hercov. Lepšie než jednotka a tak sa táto séria radí do kategórie tých, ktorých druhý diel prekonal ten prvý. Ja som dostal slušný akčný thriller a nič viac som ani neočakával. Mohli ale pridať viacej bitiek keďže v jednej s úvodných scén Statham ukázal, že na to stále má. Nakoniec som sa teda nenudil a dostal som slušnú erkovú akciu na, ktorú sa dalo pekne pozerať. Drsné remeslo môžu robiť len drsní mechanici. Tak tu máme dvojku a ja sa opäť bavil. Úvodné sekvencie na lanovke boli ako z bondovky. Hlavne aby to vyzeralo, ako nehoda a nie zákazka profi zabijaka je aj tu kľúčové. O akcie nie je núdza, o peknú ženskú postavu však áno a tú posteľovú scénu teda pekne odflákli. To ja by som si s takým materiálom dokázal pohrať lepšie. Tommy Lee Jones, ako drsný obchodník so zbraňami v Bulharsku ma tiež pobavil a bol super. Mechanic: Resurrection spĺňa všetko. Má jasného hrdinu aj záporáka a desiatky cieľov. ()

Galerie (135)

Zajímavosti (6)

  • Arthur Bishop (Jason Statham) nosí hodinky Omega Speedmaster Professional a IWC Aquatimer Automatic 2000. (Liqid)
  • Kredit režisér druhého natáčecího štábu sdílí Vic Armstrong a Allan Poppleton, který na filmu ještě pracoval jako koordinátor kaskadérů a soubojů. (Rominator)
  • Sovietsky pamätník v Bulharsku sa nenachádza neďaleko prístavného mesta Varna, ale v horách, zhruba 300 kilometrov od pobrežia Čierneho mora. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama