Reklama

Reklama

Space Jam: Nový začátek

  • USA Space Jam: A New Legacy (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Vítejte ve Space Jamu! Šampión NBA a globální ikona LeBron James se vydává na epické dobrodružství po boku slavného Bugs Bunnyho v celovečerním filmu Space Jam: Nový začátek od režiséra Malcolma D. Lee a inovativního filmového týmu Ryana Cooglera a Mavericka Cartera. Tato transformační cesta je maniakální mashup dvou světů, který odhaluje, jak daleko se někteří rodiče dostanou, aby našli své děti. Když jsou LeBron a jeho syn Dom uvězněni v digitálním prostoru, musí je LeBron dostat domů, do bezpečí tím, že povede celou bandu notoricky nedisciplinovaných Looney Tunes k vítězství nad digitalizovanými šampiony. Jsou to Tunes versus Goons v největší výzvě jeho života, která předefinuje LeBronovo pouto se svým synem a osvětlí sílu být sám sebou. Ready-to-action Tunes zničí konvenci, nabijí jejich jedinečný talent a překvapí i „krále“ Jamese hraním hry po svém. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (149)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První Space Jam jsem viděl v nějakých 11 letech a přestože to není film, na který bych s láskou vzpomínal a byl mým kultem, byl pro mě v dětských letech příjemnou a zábavnou podívanou. Jednoduchá zápletka, oblíbení hrdinové a hlavně slušná zábava. Druhý díl je nejen naprosto zbytečným filmem, on je hlavně velice špatným filmem a troufám si tvrdit, že nikdo na place nevěděl, co vlastně točí. Zápletka je debilní ale zároveň zbytečně překombinovaná. James je výrazně větší herecký dřevo než Jordan  a doufám, že to je jeho poslední zkušenost z filmem. A hlavně založit zábavu na tom, že budu rvát dnes už skoro zapomenuté animované postavy do (pro cílovou skupinu) neznámých filmů je nápad, který nemohl fungovat ani na papíře. Pokud někoho baví, že se kreslená postava objeví v Matrixu nebo jiné klasice od Warner Bros, může se pobavit. Já se nejen nudil, ale bylo mi stydno a cítil sem i nefalšované zhnusení. A to, že už zde není klasická ruční animace, ale počítačová, je poslední hřebíček do rakve tohoto díla. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Natočil to režisér Scary Movie 5. čo viac k tomu dodať. Skutočne nechápem čo  viedlo štúdio Warner Brothers k tomu oživiť Space Jam po 25 rokoch so 150 miliónovým budgetom a zveriť to Malcomovi D. Leeovi (!!!) - snáď najhoršiemu súčasnému režisérovi, ktorý točí iba trápne černošské komédie a aj v tomto žánri nikdy nenatočil ani jednu dobrú. A presne tak dopadol aj Space Jam 2. Je to iba jedna veľká, a aj to veľmi zlá, reklama na produkty Warner Bros, avšak bez štipky inovácie, bez toho aby ten film aspoň na moment vzbudil nejakú nostalgiu, a čo je najhoršie, aby sa mu počas tých dvoch hodín stopáže podaril aspoň JEDINÝ vtip. Všetko je tu na seba nahádzané bez ľadu a skladu, s absolútne sterilnými odkazmi na iné Warner filmy, kde nefunguje takmer nič. A to je teda fakt na celoživotný ban točenia filmov pre režiséra, pretože mať vo filme toľko ikonicných animovaných postavičiek a nevzbudniť v divákovi nič, ale že absolútne nič je na pováženie. A pokiaľ sa tešíte, že ostatné postavy/filmy z dielne Warner Bros. tu majú nejaký priestor, zabudnite. Väčšina z nich sa tu vyskytne doslovne na dve sekudny (drak z Game of Thrones) alebo sú usadení iba niekde v hľadisku (Pennywise), keď sa hrá záverečný predigitalizovaný basketbalový zápas, prípadne sa tu pár scén vyskytne vyslovene ako z trápnej reklamy na vložky, kde si postavy pri tabuli povedia čo a ako by asi tak mohli urobiť, do toho je bez akejkoľvek snahy vsadený pár sekundový záber napríklad z Matrixu alebo Mad Max: Fury Road, absolútne nijak sa táto scéna nevyužije a pokračuje sa ďalej. Hotové stelesnenie toho najhoršieho čo vysokorozpočtový blockbuster môže ponúknuť, navyše s NBA hráčom LeBron Jamesom, ktorý sa už dúfam nikdy viac nebude pokúšať o kariéru herca. CELKOVO: 3/10 ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsme uprostřed počítače? Mám klaustrofóbii. Kudy se jde ven?" Původní Space Jam mám rád. Hodně rád. A taky mám rád Michaela Jordana. Nikoli Michaela B. Jordana. Toho nemám rád. Ani LeBrona Jamese moc nemusím. Přesto uznávám, že se snažil. Nicméně největším utrpením pro mě byla proměna sportovního zápasu v počítačovou hru, jejíž bodování má pro mě přibližně stejnou logiku jako zmatený krasobruslení. Takže to zase zachraňujou Trhlíci, jejichž hovadiny mne utvrzují v tom, že se blížím do divácký kategorie senilní puberťák. ()

Muel 

všechny recenze uživatele

| Warner Bros. | Nový Space Jam je presne to, čo som od sequelu nechcel. Scenár je doslova otrasný. Neuveriteľne nenápadité, bez akejkoľvek snahy o originalitu. CGI nejak ujde, ale to mi nestačí. 2 body za scénu s Michaelom B. Jordanom, Mad Maxom a Rickom a Mortym. Aj logika zaostávala. Tie "style points" sú asi zlý vtip. A chudák Don Cheadle sa tam vôbec nehodil. Absolútne nudná jazda bez emócie, chabé zo strany Warnerov. Nie, neprosím si. | Hodnotenie: 2/10 | ()

Jugamaru 

všechny recenze uživatele

Jedničku mám rád, hraje tam sympatický Michael Jordan a jako celek to příjemně funguje. Tuhle sračku nebudu brát jako součást Space Jamu ani jako regulérní dvojku. Už od začátku je jasné, že Le Bron prostě na to nemá a vůbec neumí hrát. Jeho postava je k ničemu jako tenhle film. Nejhorší celé na tom je, že to je celé jen o něm a o jeho nezajímavé rodině se stupidním klukem. Postavičky Looney Tunes jsou tentokrát na vedlejší koleji. Lola Bunny už není ta Lola z jedničky, ale je to nějaká silná postava která ztratila, svoje vnady a je dabovaná Zendayou která se jí vůbec nehodí a nedává smysl, že je dabovaná herečkou tmavší pleti. Když si dovolí běloši dabovat černou postavu tak už je zle, tady to zřejmě nevadí. Pepe "úchylák" je naprosto vystřižený a nemá prostor, protože jeho kontroverze si zaslouží ve filmu jen škrcení a pohlavky protože tak to je dle nemocných tvůrců správně. Nějaké nápady s propojením světů nejsou špatné, ale jsou strašně moc krátké a nevyužité. Doufám že Square Enix nebo Disney zažaluje Warnery za vykrádání světu (jejich vizualizace, a design, vstup) ze hry Kingdom Hearts je to čiré plagiátorství a nic jiného by si tenhle snímek nezasloužil. Tempo je hrozné a většinou se to táhne nezajímavými scénami. O basketbalu a Looney Tunes postavičkách to taky není. Délka je přestřelená, slušelo by tomu klidně jen 90 min a já bych nemusel tolik trpět. Pro děti to taky úplně není, ti co se bojí hadů a pavouku tak pozor, je to občas strašidelné se na to dívat. Moc očekávání jsem neměl, ale takovou nezvládnutou drahou zbytečnost jsem fakt nečekal. Kdyby se jednalo o originální film, který nemá předešlý díl a žádné propojení, 2* by tomu slušely. Tvůrci ale kadí fanouškům jedničky do úst, mění postavy, a změnily celý koncept o čem Space Jam byl a navrch toho všeho si dovolily pozměnit charaktery postav i jejich design. Takhle opravdu ne, a těší mě, že jim to fanoušci dávají sežrat. PS: Pepe Le Pew si tohle opravdu nikdy nezasloužil a ten bait je totální zoufalost a flusnutí lidem do obličeje co mají rádi jedničku. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (9)

  • Rozpočet filmu se pohyboval mezi 163-183 miliony USD a stát Kalifornie poskytl filmařům daňovou úlevu ve výši 21,8 milionů USD. (fiLLthe3DD)
  • Na tvorbu vizuálních efektů bylo najato slavné studio ILM (série jako Star Wars nebo Jurský park) a snímek zahrnuje tradiční (kreslenou) a CGI animaci. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Warneři opět ruší hotový film

Warneři opět ruší hotový film

11.11.2023

Je tomu rok a pár měsíců od doby, kdy svět obletěly zprávy, že studio Warner Bros. zrušilo již natočený a v postprodukci do jisté míry dokončený komiksový snímek z DC univerza, jímž byla divácky… (více)

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

Nový animovaný Bugs Bunny je na cestě

04.05.2023

Oceněný scénárista a reklamní režisér Robert Rugan v nedávném podcastu prozradil, že byl najat společností Warner Bros. Pictures, aby napsal nový hraný a animovaný hybridní film o nejslavnější… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Byly uděleny Zlaté maliny

Byly uděleny Zlaté maliny

27.03.2022

Jak už bývá každoroční tradicí, den před rozdáním zřejmě nejprestižnějších filmových ocenění, jakými jsou Oscary, přichází i udělení nejznámějších anticen. Zlaté maliny každý rok směřují nejhorším… (více)

Reklama

Reklama